2012 Ocak Anneleri

patiska
canım ben de 81 kiloyum ve boyum 1.70... çok parlak diil durumum yani.. Diyetisyen senin gebelikteki beslenmeni mi kontrol ediyor? ben de bir diyetisyenle görüşmeyi planlıyorum ama henüz bi girişimim olmadı, ama çok korkuyorum çok kilo almaktan

Cnm ben aralıktan subat ayına kadar gıttım dıyetısyene sonrada gıtmedım ama ozaman gore beslenıyorum cnm :)
Suan rahatım 1 kg vermısım 7 gun ıcınde hemde kusma felanda yok
Bu sekılde devam etmem cok onemlı
ayrıca ıkı canlısın ıkı katı ye gıbı cumleler kadar sacma hıcbır sey yok
eskı yedıgınden %30 fazla mı neymıs bunun bılımsel acıklaması
Ornek olarak soyle dıyım
arkadasım yenı dogum yapdı dun gıttım dıyordum hatta o kızın mıdesı lokma yemek almıyor resmen ama massallah bır sutu varkı sorma
kayınvalıdeler felan sut olsun dıye tıkıstırır ya yemek ve sutun alakası yok
sut= sıvı gıda
Yanı kısacası zaten benım vucudumdan oyle yada boyle beslenıcek bebek :)
budoktorların bıle bılımsel dusuncesı :)
zaten sunuda unutmayalım cok kılo alan annelerın bebıslerı zayıf olur :)
cunku kılo almak hepsını bebege almakda olmuyor :D
ayyy cokmu uzun yazdım neee:)

Son düzenleme:
bu arada herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran
benı oldurdu desem yerıdır
afedersınız ama buyuk tuvaletım resmen sımsıyahh :(
bugun doktora sorucam olmazsa bu ne dıye cok ılgınc ama ya

Bu sabah mıdem bıraz fena bırde su doktorun verdıgı ılac folıkasıt b12 calsıyum felan hepsını ıcınde barındıran

elevitmi canım ilaç..
sabah benim tuvaletimde aynıydı..

günaydın kızlarrrr akşam rüyamda bebeğim gelmiş bana BEN GELDİM dedi bende nasıl sevindim zaten cuma gününe kadar kafayı yicektimiyi ki şimdiden söyledin dedim ona :) bayaa büyük adamla muhabbet eder gibi çok güzeldi:) allahım hayırlısını versin..eğer gelmediyse boş gebelik yüzünden kürtaj olucam çok zor bişey..sizlerdende ayrılmak zorunda kalıcam..belki hakkımda böyle hayırlısı..hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim...:nazar: allahım hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Bak ne kadar hayırlı, güzel bir rüya görmüşsün :nazar: kötü şeyleri hiç aklına getirme, hep güzellikleri düşün, rüyandaki gibi bebeğinle olacağın günleri. İnşallah hiçbir sorun yoktur canım, doktordan sevinçle gelip yazacaksın bize

Son düzenleme:

elevitmi canım ilaç..
sabah benim tuvaletimde aynıydı..

Günaydın öncelikle :71::71::71:
İçtiğiniz vitaminlerde kan yapıcı d vitamini, demir taviyesi varsa siyahlaşır korkmayın, uzun süre ferrum fort gibi kan ilaçları kullandım ordan biliyorum :63: gebeliğin ilerleyen aylarında çoğumuza demir hapı vericekler, o zman tam simsiyah olucak :37:

Günaydın öncelikle :71::71::71:
İçtiğiniz vitaminlerde kan yapıcı d vitamini, demir taviyesi varsa siyahlaşır korkmayın, uzun süre ferrum fort gibi kan ilaçları kullandım ordan biliyorum :63: gebeliğin ilerleyen aylarında çoğumuza demir hapı vericekler, o zman tam simsiyah olucak :37:

benim demirim çok düşük..
vermeleri iyi olur benim için..

midem bulanmıyor diye seviniyodum..
yarım saattir öyle bir bulanıyorki anlatamam..
başladı sanırım benimde..

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELERRRRRRRRRR :3::3::3::3:
NASILSINIZ BAKALIM BENDE MİDE KARIŞIK :1:
30 MAYISTA DOKTORA GİDİCEZ. BU ARADA KESE GÖZÜKTÜ LİSTE AÇISINDAN SÖYLÜYORUM.
HEPİMİZ HAYIRLISIYLA OCAKTA BEBİŞLERİMİZİ ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAHHHHHHHHHH :emir_bebek:

günaydın arkadaşlar,
Ben de salı günü gittim,kalp atışını gördüm çok şükür.
Allah hepimize sağlıklı,sıhhatli bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.

slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine

canım kalp atışları ne zaman belli oluyo :44:

Benimki 8+1 de belli oldu.
Ama sanırım 7+ dan sonra görülüyor.Cihazın hassasiyetine göre ve eğer karından bakılıyorsa kişinin
karın bölgesindeki yağ tabakasına göre değişiyormuş.
Vajinal ultrasonda karından bakılmasına göre 1 hafta önce belli oluyormuş

komsuma doktoru onermısdı bu aletten :)
Cunku komsum bebek hafıf kımıldamasa doktora kosardı :)
Doktorda bence bunu al cok mantıklı gıbılerınden konusmus :)
Hem daha ucuza gelır ultrasondan :)

dün eşime söyledim ya makine bozulursa bizde gerçek sanıp krize girersek diye panik yaptı offf Allah'ım offf :95: :95: :95:

slm arkadaşlar günaydın hepinize cumadan beri giremedim çünkü benim gebeliğim son buldu artık düştü yani kendimi yeni yeni toparlıyorum artık başka zamana kısmetmiş sizinle tanıştığıma çok memnun oldum kendinize çok çok iyi bakın arada gelirim görüşürüz yine

canım üzme kendini Allah hayırlısını versin en kısa zamanda bekliyoruz seni

Back
X