2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar doktordan geliyorum.
öncelikle tekrar idrar verdim, temiz çıktı..idrar yolu enfeksiyonum düzelmiş..2-2,5 litre suya devam dedi doktor.
sonra ultrasonda bebişimi gördüm. 20,6 mm olmuş kuzucum. :nazar:
resmi fasulyeye benzemiş ama kafa, kol, bacak vs bişi göremedim ben :26:
14 mayısda gittiğimde 3 ocak olan muhtemel doğum tarihimizde 31 aralık olarak yazıyor ultrason çıktısında. sanırım ben aralık annişi olucam. tüm bebekler beklenenden 10-15 gün erkek doğar derler ya .. hayırlısı bakalım.
15 haziranda geliyorsun ikili test yapıcaz dedi. yani 11+3 de çağırdı.

arkadaşlar doktordan geliyorum.
öncelikle tekrar idrar verdim, temiz çıktı..idrar yolu enfeksiyonum düzelmiş..2-2,5 litre suya devam dedi doktor.
sonra ultrasonda bebişimi gördüm. 20,6 mm olmuş kuzucum. :nazar:
resmi fasulyeye benzemiş ama kafa, kol, bacak vs bişi göremedim ben :26:
14 mayısda gittiğimde 3 ocak olan muhtemel doğum tarihimizde 31 aralık olarak yazıyor ultrason çıktısında. sanırım ben aralık annişi olucam. tüm bebekler beklenenden 10-15 gün erkek doğar derler ya .. hayırlısı bakalım.
15 haziranda geliyorsun ikili test yapıcaz dedi. yani 11+3 de çağırdı.

Gözün aydın cnm..
Kalp atışlarını dinlettimi?
2-2,5 litre su mu :53:

slm kızlar nasılsınız bugun kopuk kopuk gelebilidm. midem çok kötü . sabahları dolmuşla işe gelmek işkence halıne dönüştü adamlar hayvan gibi sürüyorlar aracı :47:

Gözün aydın cnm..
Kalp atışlarını dinlettimi?
2-2,5 litre su mu :53:

evet canım 2-2,5 litre su. gebelerin değil normal insanların da bu miktar içmesi gerekiyor.
kalp atışını dinletmedi, benim de dinleme talebim olmadı, bahsi bile geçmedi..

Beni en çok zorluycak şey bu su olayı sanırım.. :5:

canım hemen 2 litreye kasma. zorlama kendini. önce 2 saatte bir 1 bardak içmeye çalış. yavaş yavaş artır su miktarını. ya da sen en iyisi kendi doktoruna sor, şu anda ne kadar su içtiğini ve ne kadar içmen gerektiğini.

CANIMMMMM SENDEMI HAMILESINN.....
AAAA
COK SASIRDIM VE COK SEVINDIM
1,5 HAFTA FALAN ARALARI VAR BEBEKLERIMIZIN
BENDE 7,5 HAFTALIK HAMILEYIM

OCAK BEBEKLERI HAYIRLI OLSUN HEPIMIZ ICIN... :nazar::emir_bebek:

Evet canım bende hamileyim hoşgeldin..
Evet çok az var aralarında..
Msnden konuştuğumuzda tam net emin değildim keseyi görmediğim için o yüzden söylemedim..
Kalp atışlarını dinledinmi bebişinin?

canım hemen 2 litreye kasma. zorlama kendini. önce 2 saatte bir 1 bardak içmeye çalış. yavaş yavaş artır su miktarını. ya da sen en iyisi kendi doktoruna sor, şu anda ne kadar su içtiğini ve ne kadar içmen gerektiğini.

Canım benim idrar yollarımda ilthap olduğu halde su iç demedi doktor..
Zaten başka doktora gidicemm artık ona gitmicem sorcam ilk gittiğimde unutmazsam inşallah..
Yanımda artık sürekli su var durup durup içiyorum :9:

6 hafta 4 günlük hamileyim. bugün ağrı hissettim teşelandım ama geçti. başka bir sorunum yok şimdilik.. doktora henüz gitmedim bu ilk bebeğim olacak inşallah. daha önce 6+4 te düşük yaşamıştım, psikolojik olarak doktora gidemiyorum, bugünü atlatınca yarın giderim inşallah...

Back
X