2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar doktordan geliyorum.
öncelikle tekrar idrar verdim, temiz çıktı..idrar yolu enfeksiyonum düzelmiş..2-2,5 litre suya devam dedi doktor.
sonra ultrasonda bebişimi gördüm. 20,6 mm olmuş kuzucum. :nazar:
resmi fasulyeye benzemiş ama kafa, kol, bacak vs bişi göremedim ben :26:
14 mayısda gittiğimde 3 ocak olan muhtemel doğum tarihimizde 31 aralık olarak yazıyor ultrason çıktısında. sanırım ben aralık annişi olucam. tüm bebekler beklenenden 10-15 gün erkek doğar derler ya .. hayırlısı bakalım.
15 haziranda geliyorsun ikili test yapıcaz dedi. yani 11+3 de çağırdı.

gözünaydın canım, güzel haberlerle dönmüşsün senin adına çok sevindim, bişey sorucam bu ultrasyon çıktlarındaki hangi yazıdan anlıyorsunuz muhtamel doğum tarihini? çıktının üstündeki yazılar çok karışık ne anlama geliyorlar anlamadım doğrusu

6 hafta 4 günlük hamileyim. bugün ağrı hissettim teşelandım ama geçti. başka bir sorunum yok şimdilik.. doktora henüz gitmedim bu ilk bebeğim olacak inşallah. daha önce 6+4 te düşük yaşamıştım, psikolojik olarak doktora gidemiyorum, bugünü atlatınca yarın giderim inşallah...

Hayırlı olsun hoşgeldin.
Talihsiz bi olay yaşamışsın ama unut onu..
Doktora git bebişini gör kalp atışlarını dinle..
Eskiyi düşünme..

6 hafta 4 günlük hamileyim. bugün ağrı hissettim teşelandım ama geçti. başka bir sorunum yok şimdilik.. doktora henüz gitmedim bu ilk bebeğim olacak inşallah. daha önce 6+4 te düşük yaşamıştım, psikolojik olarak doktora gidemiyorum, bugünü atlatınca yarın giderim inşallah...

canım geçmiş olsun zor bi süreç yaşamışsın ama herşeye sıfırdan başlamak zorundasın, güçlü omalısın. ihmal etme , doktora git bence. hayırlı uğurlu olsun bebişin.:nazar:

gözünaydın canım, güzel haberlerle dönmüşsün senin adına çok sevindim, bişey sorucam bu ultrasyon çıktlarındaki hangi yazıdan anlıyorsunuz muhtamel doğum tarihini? çıktının üstündeki yazılar çok karışık ne anlama geliyorlar anlamadım doğrusu

canım çok teşekkür ederim ilgine. doktorun bana verdiği ultrason kağıdının

sol üstüne hastane adı

sağ üst köşede tarih, saat ve anlamadığım bişi

ultrason resminin altında ise soldan sağa sırayla

bebek boyu ( +CRL 20,6 mm) kaç haftalık olduğu ( 8w5d+-3) ve doğum tarihi 31/12/2011

bende bu şekilde yazıyor.

senin leke devam ediyor mu canım? ?

Evet canım bende hamileyim hoşgeldin..
Evet çok az var aralarında..
Msnden konuştuğumuzda tam net emin değildim keseyi görmediğim için o yüzden söylemedim..
Kalp atışlarını dinledinmi bebişinin?

Canım hayırlı uğurlu olsun insallah senin icinde benim icinde :nazar: :emir_bebek:
Yok henuz dınlemedım canım ultrasona gırdım 2 kere gayet saglıklı pıtırcıgım mınıcık bısey ama her yerı bellı ya ınanamadım valla gorunce :52:
2 hafta ıcınde tekrar muayeneye gıtcem o zaman bakıcaz ıns kalp atıslarına :)
henuz duyamadım ben ole bsey
sen dınledınmı

Canım hayırlı uğurlu olsun insallah senin icinde benim icinde :nazar: :emir_bebek:
Yok henuz dınlemedım canım ultrasona gırdım 2 kere gayet saglıklı pıtırcıgım mınıcık bısey ama her yerı bellı ya ınanamadım valla gorunce :52:
2 hafta ıcınde tekrar muayeneye gıtcem o zaman bakıcaz ıns kalp atıslarına :)
henuz duyamadım ben ole bsey
sen dınledınmı

Amin canım benim..
Sağlıcakla kucağımıza alıcağımız günleride görürüz inşallah..
Ben ilk gittiğimde görünmedi kese ikinci gittiğimde göründü SAT'a göre 6 gün geriden geldiğimiz için gittiğimde 5+4 olarak göründü kalp atışlarını duyamadım o yüzden..
Bidahaki gittiğimde duyabilirim inşallah 6-7 haftalıkken duyulur diyolar..
Sen bidaha ne zmn gidiceksin doktora?
Nasıl herşeyi belli kız o kadarcık bebeğin.. Ciddimisin :53: :52:

doktora da yarın giderim, bakalım ne durumda kendisi... henüz kendisine bir isim veremedim, kendisinden ne diye bahsetsem bilemiyorum. tanışmadık henüz, bilmiyorum:)

Amin canım benim..
Ben ilk gittiğimde görünmedi kese ikinci gittiğimde göründü SAT'a göre 6 gün geriden geldiğimiz için gittiğimde 5+4 olarak göründü kalp atışlarını duyamadım o yüzden..

5 haftalikken atmaya basliyormus kalbi

benim internete göre 23 mayista atmaya baslamis kalbi

5 haftalikken atmaya basliyormus kalbi

benim internete göre 23 mayista atmaya baslamis kalbi

5 haftalık atmaya başlıyabilir ama duyulcak şekilde değil..
Benim bildiğim öyle en azından..
İnternetten araştırdığıma göre 6-7. haftalardan ultrsondan görünebilir ve duyulabilir hale geliyomuş..
Tabi her bebek ve her gebelik aynı değildir..

slm kızlar ben bugün işten kaytardım...oohh keyf yaptık bebişe..
ben bişi dicem kızlar sabahları çok bulantım olurdu benim .
ama bugün sanki hiç yok gibi..korkuyorum valla..bebişimi merak ediyorum..

Korkma cnm bişey olmamıştır bebişine..
Bizde bi alemiz dimi bulansa dert yanarız bulanmasa niye bulanmadı bişeymi oldu deriz :9:
İçini ferah tut sen..:16:

iyice görünmesini istiyorsan baya sıkışık olman lazım demişti doktorum bana ve her ultrasonda idrara sıkışık gel diyor canımmm
bana göbeğimden bakmadı direkt alltan baktı bebeğimi de öyle gördüm ekrandan. hatta hemsireye benim biraz tuvaletım var sorun olur mu dedim. yok sorun değil dedi. her doktorun tarzı farklı demekki
en alt sağda yazıyor benımki 17/01/2011 diye canım
canım çok teşekkür ederim ilgine. doktorun bana verdiği ultrason kağıdının

sol üstüne hastane adı

sağ üst köşede tarih, saat ve anlamadığım bişi

ultrason resminin altında ise soldan sağa sırayla

bebek boyu ( +CRL 20,6 mm) kaç haftalık olduğu ( 8w5d+-3) ve doğum tarihi 31/12/2011

bende bu şekilde yazıyor.

senin leke devam ediyor mu canım? ?
bende de bu şekilde yazıyor işte

evham yapma tatlı bebeğin çok iyidir eminim yerleşmiştir kesesine keyif yapıyordur. sen bulantısız geçen günlerin keyfını çıkar valla bugun yıne 2 posta koşturdum lavoboya. ikincisinde boğazıma takıldı boğuluyordum boğazım hala acıyor.

benimde hic bulanmiyor bende test aldim dün

yaptim dayanamadim onda da cikti 5 haftalik gebesiniz diye

insan hemen telaslaniyor dr. bekliyemedim valla

Amin canım benim..

amin ıns canım.
5 haftalıkken gıtmıstım bende en son doktora o yuzden duramadım heralde.
hazıranın 9 unda gıtcem doktora canım 10undada tatıle gıdıcem cunku
doktor 1ay sonra gel demıstı cunku
hazıranın 9u oluo ıste 10 u falan.
bellı canım doktor yakınlastırdı
mınıcık kıpr kıpr bellı ıste
ole cokta detaylı olmasada
bı bebek oldugu bellı yanı :)

Korkma cnm bişey olmamıştır bebişine..
Bizde bi alemiz dimi bulansa dert yanarız bulanmasa niye bulanmadı bişeymi oldu deriz :9:
İçini ferah tut sen..:16:
canım öyle ama ben bulansın istiyorum..anca bebişin büyüdüğünü öyle anlıyorum..seviniyorum bulanınca..bugün sabah biraz vardı ama şimdi yok..korktum tabi..

kızlar bu göbişlerimize ve basenlerimize süreceğimiz bebek yağlarını aktarlardan mı alıyorsunuz yoksa marketlerde eczanelerde satılanlardan mı? önerdiğiniz bi marka alan varmı siz ne kullanıyorsunuz? bide badem yağı kakao yağı falan diyorlar hangisini kullanacaz?dönüşümlü olarak mı kullansak acaba:97:

Back
X