2012 Ocak Anneleri

ay ne güzel ya çok şanslısın ben de ptesi öğrendim geçen hafta perşembe gittim değerim 660dı dr bu değerle göremeyiz dedi yine de baktı ama görülmedi 1 hafta sonra gelin dedi işte yarın gidicez bakalım inş görürüz bi sorun yoktur:18:

görürsün canım merak etme ben 5+2 de gördüm keseyi o günkü değerim de yaklaşık 1100 civarıydı

görürsün canım merak etme ben 5+2 de gördüm keseyi o günkü değerim de yaklaşık 1100 civarıydı

benimde değerim yükselmiştir herhalde geçen 17 mayısta öğrendiğim değerim 660dı şimdi ise artmıştır herhalde.

Zorlamıyorum zaten cnm bugün cnm istemedi içmedim..
Mesela kaç gündür yumurta yiyim diyorum aklıma geldiğinde bile kötü olduğum için hayatta yapmadım zorlamadım kendimi..
Zaten vücudumuzda ne eksikse canımız onu istiyo ben buna inanıyorum..
Eksikliğini hissediyoruz yani..

Evet canım ben de normalde yumurta fln sevmem gerçi hala haşlanmış yumurtanın beyazını değil sarısını yerim:)
Ama geçen hafta hep yumurta yemek istedim aşerme gibi değil de ,yedim yani vücüüüütt istedi sanırım:)

Son düzenleme:
Evet canım ben de normalde yumurta fln sevmem gerçi hala haşlanmış yumurtanın beyazını değil sarısını yerim:)
Ama geçen hafta hep yumurta yemek istedim aşerme gibi değil de ,yedim yani vücüüüütt istedi sanırım:)

Öyle canım vücut hangi besine ihtiyaç duyuyosa sinyal veriyo..
Ben uzun süre balık yememiştim sonra birden cnm felaket balık istemeye başladı ki evde yapıldığında kokusuna dahi tahammül edemem..
Hamile değildim hapur hupur yedim..
Abartmadan mideyi zorlamdan bütün besinlerden azar azar yiyip vitaminlerini almaya bakıcaz bu süreçte artık..

Son düzenleme:

Bence insanoğlunun yaptığı en büyük hatalardan biri bu..
Birinin değişmesini beklemek..
Değişirse kendiliğinden değişir sen naparsan yap değişmez..
Ama eğer sen onu olduğu gibi kabul etmeyip değişmesi umuduyla bekliyosan bu çoğu zaman hüsran olur.
O yüzden olduğu gibi kabul et eşini..
Olumlu yönleri vardır tabikide..
Herkesin kocası bir değil. Başkalarının kocalarının yapmadığınıda senin kocan yapıyordur..
Biz kadınların beklentileri bitmez.. Kıyaslamayalım eşlerimizi başkalarının eşleriyle özellikle bu dönemde yoksa üzülür,kırılırız..
Olanla mutlu olmayı bilmeliyiz..
Biz onları öyle sevdik sonuçta dimi.. Heleki bide onlardan bi çocuğumuz olmasını istiycek kadar sevip güvendiysek vardır bu adamlarda bi hikmet heralde.. :9:
ben kıyaslamıyorum kıyaslamam da bu söyledıklerımı eşime söylemedim ama biraz anlayışlı olması onunda benım artılarmı görmesi gerek o zaman canım

ben kıyaslamıyorum kıyaslamam da bu söyledıklerımı eşime söylemedim ama biraz anlayışlı olması onunda benım artılarmı görmesi gerek o zaman canım

Tabikide onunda senin artılarını görmesi lazım..
Başka türlü olmaz yoksa..
Başkalarının eşleri diye bi cümle kurmuştun yanlış hatırlamıyosam ona dayanarak söyledim.
Demek istediğim boşver başkalarının eşlerini..
Senin eşinde olan olumlu özelliklerde onlarda yoktur belki..
Bence eşinle konuşmalısın bu durumu..
Konuşmazsan nerden bilebilirki müneccim değil sonuçta oda..
Konuşa konuşa orta yol bulucaksınızdır bence.. :34:

benimde değerim yükselmiştir herhalde geçen 17 mayısta öğrendiğim değerim 660dı şimdi ise artmıştır herhalde.

tabiki artmıştır 2 günde bir iki katına çıkıyormuş değer öyle demişti doktorum. yani senin 19 mayısta 1300 olmuş olmalı en az, ki o zaman bile görünürdü. yarına epey yükselmiş olur karından görünür herhalde. benimki vajinal ultrasonla görüldü doktor henüz karından görülemeyecek kadar küçük demişti

kızlar bugün bebişimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bi duygu ki, hala kulağımda kalp atışları :64:

Allahıma şükürler olsun, Allah hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...:49:

Tabikide onunda senin artılarını görmesi lazım..
Başka türlü olmaz yoksa..
Başkalarının eşleri diye bi cümle kurmuştun yanlış hatırlamıyosam ona dayanarak söyledim.
Demek istediğim boşver başkalarının eşlerini..
Senin eşinde olan olumlu özelliklerde onlarda yoktur belki..
Bence eşinle konuşmalısın bu durumu..
Konuşmazsan nerden bilebilirki müneccim değil sonuçta oda..
Konuşa konuşa orta yol bulucaksınızdır bence.. :34:
sağol canım inşallah sıkıntımı paylaştığın için teşekkürlerr:71::71::71::71:

kızlar bugün bebişimin kalp atışlarını duydum o kadar güzel bi duygu ki, hala kulağımda kalp atışları :64:

Allahıma şükürler olsun, Allah hepimize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...:49:

Gözün aydın canım..
Aminnnnnnnnn inşallah..
Ayy inşallah bende duyarım bebişimin kalp atışlarını..

sağol canım inşallah sıkıntımı paylaştığın için teşekkürlerr:71::71::71::71:

Rica ederim canım ne demek..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. :70:

artmıştır evet ben gecen cuma gıttım461 dı
pazar1100 u buld
Merhaba kızlar..

ben birazdan bi yemeğe gidicem..

makyaj yapsam bi zararı ourmu acaba??
:26:

ağır makyajdan kaçının diyolar canım ilk 3 ay. hafif bi makyajdan zarar gelmez yüzünü saatlerce havasız bırakacak şekilde fondöten vs sürmeyeceksen

tam zararı olurmukidicektım fazlası zararmış ogrendim:)

Kızlar dun aksam gıttık doktora bebegım ıyıce sekıllenmıs artık denız atı şeklıne benzıyo 23 hazıranda cagırdı doktorum aynı zaman da dogum gunumde hedıye olarak sana cınsıyetını soyleyım gorursek ınsallah dedı . Ayrıca 2 lı testıde ogun yapılacakmıs sızde ne var ne yok
aa hadı bakalım hayırlısıcnm bende 27 hazıranda gıtcem ama ense kalınlıgına bakıcak belki ikili test de olabılır:34:
slm kızlaR sanırım bende ocak annesiyim:)
doktora kac haftalık oldugunu sormayı unutmusum c.tesi gidecegım:)
ve soracagım
paza gunu gıttım keseyı gorduk :3:
hosgeldın cnm saglıcakla kucagına alırsın bebısını ınsallah:16:
sekerrcık ve benı merak eden tum arkıdısler doktorumu aradım ve durumumu soyledım.en son kontorlumun ne zaman oldugunu sordu bende cuma gunuydu dedım tamam yarın gel bı bakalım dedı.Allah'ım yardım et bana İnşallah bende miniğimi yarın görebileyim:emir_bebek:lekelenme ıcın progestan kullanıyorsun zaten yapacak cokta fazla bısey yok dedı.embrıyoyu gormemız lazım ama artık dıyor.bana da dua edin kızlar ne olur yarın size müjdeli haberlerle gelebileyim İNŞALLAH:nazar:
nurrose canım ben dedıgın ıkı hapı da kullanıyorum folık asır mıdemı hıc bulandırmıyor hemde ac karnına ıcıyorum:34:aynı zamande elevıtıde tam 3 aydır ıcıyorum ondan yana da kabızlık sorunum hıc olmadı.bulantı bunyeye baglı olabılıyor sanırım.benım suana kadar hıııc olmadı Allah'a sukur:nazar:
ay cnm benım ınsallah dualrım senınle:16:

Kızlar, 2 li test 11 - 12. haftalarda yapılıyor, bu sırada bebiş gösterirse cinsiyeti de öğrenebiliyorsunuz :34:
mesela şu an 12 haftalık hamile olan arkadaşım, dün 2i testini yaptırdı ve oğlu olacağı müjdesini aldı :nazar:

hadı bakalım hayırlısı bende belki 27 hazıranda yanı 12+0 ken ogrenebılırmm:1::emir_bebek::nazar::49:

kızlar bana pazartesi ultrasonla karından bakıldığında bebek 6+4 tü,aynı gün kanamamdan dolayı akşama doğru alttan ultrasonla bakıldığında 7+2 oldu hangisi doğrudur,2.si işime geliyo tabi mm farkı da var iki ultrason çıktısında bu kadar fark olması normal mi sizce?yani alttan bakma bu kadar etkiler mi

sütü sade içemeyenler üzerine tarçın da serpebilirsiniz ben öyle daha kolay içiyorum

bende normalde nescafesiz duramayanlardanım, ve şimdi kupamı komple sütle doldurup azıcık nescafe atıyorum, hem süt içimiş hemde kahve isteğimi yok etmiş oluyorum, sütün faydasına olumsuz bi etki etmez herhalde okadarcık kahve dimi

selam kızlarrr
hep okuyorum ama çok fazla yazmıyorum
pat diye muhabbetin ortasına da dalmak istemiyorum
bayağı güzel sohbetler yapılmış bugun,
çatlamamak için önlem alma konusunda bende merak içindeyim,:52:
ayrıca benim bulantılarımda başlamadı? acaba tüp bebek olduğu için SAT a göre hesapladığımdan
küçük mü hatfa olarak bebişim?sanırım ctesi ultrasona gittiğimde öğrenicem bunu
ayrıca hemşiremiz ilk muayenenin alttan oalcağını söyledi :44:
bu hafta keseyi görecekmişiz haftaya da kalp atışı için çağıracaklarmış :69:
biraz tedirginim okuduklarımdan boş gebelik ,kese göründü bebek yok falan
insan korkuyor Allahım esirgesin :nazar:

cicişlerrrrrrrrrrrrrrr yoğunluktan giremiyorummmmmmmmmmmmmmmmm. ne güzel sohbety-ler etmşsiniz amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!galiba bilgilerde paylaşmışsınız uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....kıendinize iyi bakınnnnn. kaçtımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. bu akşamda yokum bennnnnnn..beni unutmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

ayyy canım seni kim unutur...

kızlar bana pazartesi ultrasonla karından bakıldığında bebek 6+4 tü,aynı gün kanamamdan dolayı akşama doğru alttan ultrasonla bakıldığında 7+2 oldu hangisi doğrudur,2.si işime geliyo tabi mm farkı da var iki ultrason çıktısında bu kadar fark olması normal mi sizce?yani alttan bakma bu kadar etkiler mi
canım alttan bakılan daha belirgin oluyor..yani o doğrudur..

yaaaa kızlarrr ben bişey soracam size dün doktora gittik ya kalp atışlarını dinledik çok şükür ultrason fotosunu aldık biraz inceledim benım kese bana büyük geldi biraz bebeğe göre doktor herşey normal dedi ama çok ayrıntı anlatan bi doktor değil sizce normalmı yada bu fotonun neresinde yazıyo kese boyutu ve kaç olması gerek bugün 7+2 olduk lütfennnnn bilenler yardımcı olsun:44:

yaaaa kızlarrr ben bişey soracam size dün doktora gittik ya kalp atışlarını dinledik çok şükür ultrason fotosunu aldık biraz inceledim benım kese bana büyük geldi biraz bebeğe göre doktor herşey normal dedi ama çok ayrıntı anlatan bi doktor değil sizce normalmı yada bu fotonun neresinde yazıyo kese boyutu ve kaç olması gerek bugün 7+2 olduk lütfennnnn bilenler yardımcı olsun:44:
ya canım neden dert ediyosun kese boyutunu falan..belki foto büyüktür..benimkide ilk foto büyük gibi duruyor ama garipsemedim yani..bunları kafana takma..içinde bebek yokmuydu..kalbi falan atıyor mu sen onlara bak..benimki de bişi demedi..sadece normal dedi geçti..

Back
X