selam kızlar, nasılsınız?
canım benim, çok geçmiş olsun, doktorun sözünden çıkma, dikkat et olur mu.. biçok arkadaş yaşadı ve atlattı bu kanamaları, inşallah sen de atlatacaksın... ilaç konusunda fikrim yok, prospektüste de açık değil sanırım, kızların dediği gibi bi eczacıya danışabilirsin...
ben de çok canım istemesine rağmen tek tük kornişon yiyerek bastırmaya çalışıyorum isteğimi.. benim de çok tuzludan kaçınmam gerekiyo ohss nedeniylen pzt ya da salı kontrole gitcem, bakalım atlattım mı tamamen ohss yi...
bikaç gün midem kötü gibiydi, çok zor olmuştu, bişe yiyemiyodum, Allah kolaylık versin canım ya, çabuk geçer inşallah... benim de ağzımın tadı kötü yaf
şekercik ne güzel şeyler paylaşmışsın, kaydettim bilgisayarıma :) eline, bebişine sağlık canım
canım ya, aynen..
Allah kolaylık versin canım.. maşallah oğluşun da ilgi bekliyo tabi...
benim de uykum yerinde valla :))
hoşgeldiiiiin :)
benim doktor da ben sormasam kullan demicekti sanırım.. üstelik planlı...
( canım çok üzüldüm... ama bunda da bi hayır vardır tatlım ya.. inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın..
tatlım bi kontrol de mi olsan, neden olmuş.. gerçi laparoskopide tüplerin ne kadar açık olduğunu da kontrol ediyolar.. ben de laparoskopi oldum çikolata kisti yüzünden... ilk gün biraz gaz sancın oluyo, ayağa kalkabiliyosun hemen, hemşireler sölüyo zaten, yürümeye çalışırsan gazdan daha çabuk kurtulursun, ikinci güne baya rahatlıyosun.. zor diil, meraklanma... çok geçmiş olsun tatlım ya...
hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..
aylinnnn ohss nedir canım benimde preklamsi riskim olduğundan tuzlu yememyasak