2012 Ocak Anneleri

selam kızlar, nasılsınız?

canım benim, çok geçmiş olsun, doktorun sözünden çıkma, dikkat et olur mu.. biçok arkadaş yaşadı ve atlattı bu kanamaları, inşallah sen de atlatacaksın... ilaç konusunda fikrim yok, prospektüste de açık değil sanırım, kızların dediği gibi bi eczacıya danışabilirsin...

ben de çok canım istemesine rağmen tek tük kornişon yiyerek bastırmaya çalışıyorum isteğimi.. benim de çok tuzludan kaçınmam gerekiyo ohss nedeniylen pzt ya da salı kontrole gitcem, bakalım atlattım mı tamamen ohss yi...

bikaç gün midem kötü gibiydi, çok zor olmuştu, bişe yiyemiyodum, Allah kolaylık versin canım ya, çabuk geçer inşallah... benim de ağzımın tadı kötü yaf :37:

şekercik ne güzel şeyler paylaşmışsın, kaydettim bilgisayarıma :) eline, bebişine sağlık canım

canım ya, aynen..

Allah kolaylık versin canım.. maşallah oğluşun da ilgi bekliyo tabi...

benim de uykum yerinde valla :))

hoşgeldiiiiin :)

benim doktor da ben sormasam kullan demicekti sanırım.. üstelik planlı...

:(( canım çok üzüldüm... ama bunda da bi hayır vardır tatlım ya.. inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın..

tatlım bi kontrol de mi olsan, neden olmuş.. gerçi laparoskopide tüplerin ne kadar açık olduğunu da kontrol ediyolar.. ben de laparoskopi oldum çikolata kisti yüzünden... ilk gün biraz gaz sancın oluyo, ayağa kalkabiliyosun hemen, hemşireler sölüyo zaten, yürümeye çalışırsan gazdan daha çabuk kurtulursun, ikinci güne baya rahatlıyosun.. zor diil, meraklanma... çok geçmiş olsun tatlım ya...

hoşgeldin canım, hayırlı olsun hamileliğin..

aylinnnn ohss nedir canım benimde preklamsi riskim olduğundan tuzlu yememyasak

evt cnm oyle oluyo 7+1 sat a gore ama bebek gec yumurtlamadan dolayı 5 haftalık cnm:emir_bebek:

ben dr. sordum 2 defa aynı şeyi söyledi bende doğum 7+1 e göre o zaman dimi dedim evet dedi zaten ultrason fotosunda bebeğimin boyu normalmi diye baktm netten normal çıktı yani 2 hafta geriden gelmesi şaşırttı beni sadece

ben dr. sordum 2 defa aynı şeyi söyledi bende doğum 7+1 e göre o zaman dimi dedim evet dedi zaten ultrason fotosunda bebeğimin boyu normalmi diye baktm netten normal çıktı yani 2 hafta geriden gelmesi şaşırttı beni sadece

alla allaa doktor bı yerde sacmalamıs ama ya..bende 1 hafta gec yumurtlamısım su an 9+0 olmam lazımdı dogum 1 ocaktı doktorum bana artık 8 ocak dedı nası oluo kafam karıstı be:84:

aylinnnn ohss nedir canım benimde preklamsi riskim olduğundan tuzlu yememyasak

canım ben aşılamayla hamile kaldım, aşılama ve tüp bebekte yumurta geliştirmek için kullanılan ilaçlara yumurtalıklar fazla tepki verirse çok fazla yumurta gelişebiliyo ve çatlatma iğnesi de yapılırsa ve hele de gebelik olursa, yumurtalıklar büyüyo, kistler oluyo ve bu kistlerden ve kılcal damarlardan vücut boşluklarına proteinden zengin bir sıvı kaçışı oluyo.. tuzsuz ve protein ağırlıklı beslenme tavsiye ediliyo. hafif, orta ve ağır seyredebiliyo.. benim sadece karın içinde az miktarda sıvı birikti ama yumurtalıklarım baya büyümüştü, 4 gün kadar hastanede kaldım. ağır vakalarda hayati tehlike arzedebilen bişey.. Allah korusun.. hastanede sıvı alımın kontrol altında tutuluyo falan..

Merabalar uzun zamandır yazamıyordum. 2. doktor kontrolümüze perşembe günü gittik. 7+2 olmuşum. Bebek şuan 9 mm. Ama doktor üzücü bir haber verdi bize. Kesenin etrafında kanama varmış. Düşük riskin var dedi. İlaç verdi progestan günde 2 kere alıyorum. Yatıp dinlenecekmişim. Böyle durumları duyan şahit olan varsa yazarsa sevinirim. Dualarınızı bekliyoruz. İnşallah bebeğim bizimle kalır...

canım geçmiş olsun benim ilk gebeliğimde aynı problem vardı bende aynı ilacı kullandım ve çok şükür herhangi bişey olmadı sıcak banyo sakın yapma dinlenmene bak canım

alla allaa doktor bı yerde sacmalamıs ama ya..bende 1 hafta gec yumurtlamısım su an 9+0 olmam lazımdı dogum 1 ocaktı doktorum bana artık 8 ocak dedı nası oluo kafam karıstı be:84:

banada 12 ocak dedi doktorum ultrason fotosunda 10 ocak dio hadi onu anladık 2 gün bi fark ama tuhaf yani ordaki sekreter 7 hafta doktor bey dıo bilgilerime bakıp ultrason fotosunda da 7 +1 dio doktor neden 5 haftalık dedı yanı bebeğimin görüntüsü o gün itibariyle 7+1 değilde 5 haftalık bebk görüntüsü ve gelişimimi onu mu kastetti acaba :26::26::26:

banada 12 ocak dedi doktorum ultrason fotosunda 10 ocak dio hadi onu anladık 2 gün bi fark ama tuhaf yani ordaki sekreter 7 hafta doktor bey dıo bilgilerime bakıp ultrason fotosunda da 7 +1 dio doktor neden 5 haftalık dedı yanı bebeğimin görüntüsü o gün itibariyle 7+1 değilde 5 haftalık bebk görüntüsü ve gelişimimi onu mu kastetti acaba :26::26::26:

valla bılmıyorumkı cnm ya:19:

canım ya nasıl yiyosun tuzsuz, ben dayanamadım artık.. :37: ama belki de bu ilk aylarda mideler kendinde diil de ondan mı yiyemedim daha fazla acaba.. ağzımın tadı kötüya..

mecburum adaşım arada çok hafif kaçamaklar yapıyorum çok nadir olmak şartıyla ama doğurana kadar bana tuz yasak bide bi severimki:(

tsk canım cetvelımı erkek hıssettıgım ıcn mavı yapmıstım ama olurda kız cıkarsa melegımle bozusmayalım dimi:1::1::emir_bebek::nazar:

canım bencede oğluşun olcak:))ayy kendimi birden falcı gibi hissettim hehehhe daha önceki bi yazında cildinin güzelleştiğini yazmıştın benimde oğlumda cildim çok güzelleşmişti zaten derlerde hep erkek anneyi güzelleştirir kız çirkinleştirirmiş:34:

benim de kan testini yaptığım ilk günden beri içime oğlum olacağı hissi doğdu. çevremizdekilerin % 90'ı da erkek diyor. kalan % 10 luk kısım ve eşim ise kız diyo :9: bakalım hangimizin hisleri doğru çıkcak :61:

Son düzenleme:
ya kızlar mesaj yazarken toplu nasıl alıntı yapıyorsunuz?

canım alıntı ile cevapla var yaa sağda onun sağında bi kutucuk gibi bişey var. alıntı yapmak istediğin kişilerde hep ona tıkla en sonunda da alıntı ile cevapla de bütün alıntılar çıkar :34:

benim de kan testini yaptığım ilk günden beri içime oğlum olacağı hissi doğdu. çevremizdekilerin % 90'ı da erkek diyor. kalan % 10 luk kısım ve eşim ise kız diyo :9: bakalım hangimizin hisleri doğru çıkcak :61:

anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?

anne ne hissediyorsa çıkıyor gerçekten benimde içime kız doğuyor bakalım hayırlısı:)canının özellikleçektiğieyler varmı?

hayırlısı inş. sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz bu hepimizin
valla ben tatlıya çok düşkün bir insandım ama hamile olduğumdan beri aramıyorum. daha çok tuzlu ve ekşi şeyleri seviyorum ki eskiler ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler yaa :9:
bulantım hiç olmadı yüzümde sivilceler azaldı
sürekli çilek ve nerdeyse her öğünde salata yiyorum :)

hayırlısı inş. sağlıklı olsunlar da tek dileğimiz bu hepimizin
valla ben tatlıya çok düşkün bir insandım ama hamile olduğumdan beri aramıyorum. daha çok tuzlu ve ekşi şeyleri seviyorum ki eskiler ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler yaa :9:
bulantım hiç olmadı yüzümde sivilceler azaldı
sürekli çilek ve nerdeyse her öğünde salata yiyorum :)

bende oğlumda hep tuzlu yerdim portakala bile tuz döker öyle yerdim tuzlu şeyleri çok yedim erik yedim cildim çok güzelleşmişti ve hiçbulantım olmamıştı ne derece doğru bilemem ama bebeği sağ kasığında hissedersen erkek solda hissedersen kız derlerdi ben sağımda hissediyordum:)

Bana da herkes içine ne doğuyor diye soruyor, gerçekten hiç bir şey...
Bende mi bir anormallik var anlamadım :26: valla hiç bir şey doğmuyor içime, ama eşim sürekli oğlum diye kaçırıyor ağzından bakalım tutturabilecek mi :34:

Back
X