2012 Ocak Anneleri

Günaydın güzel anneler,
Yine bir iş günü yine uykum ve fena halde bulantım var, hepinize bulantısız, sağlıklı, dinç bir gün diliyorum :71:

Son düzenleme:
günaydın cicişlerrr pazartesi sendromu bende başladı öğrencilerden çıkarıyorum hıncımı :)

Canım ben bırak yemek yapmayı mutfağa girsem öğürerek çıkıyorum, yemeği ya eşim yapıyor ya da kahvaltı falan hazırlıyoruz, bi de sade peynirli pide - pizza yiyebiliyorum onu söylüyoruz dışarıdan, normal yemeği ne yiyebiliyorum ne bakabiliyorum maalesef :50: eşin evde değilse de zorlama bence kendini, peynir yoğurt gibi hem vitaminli hem de mideni bastıracak şeyler ye.

Benimki de sabahtan beri evde dönüp duruyor, dip bucak temizledi, şimdi ütü yapıyor, eskiden de ortaklaşa yapardık o yüzden alışık, hiç yüksünmüyor :9:

Benim de kaşınıyor canım önceki sayfalarda yazmıştım, çatlak oluşabilir, kaşıma krem sür dediler, ben de bebe yağı sürüyorum.

Canım kabuklu deniz ürünlerinde civa oranı yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor, derin deniz balıkları da öyle, en iyisi lüfer, çupra gibi bilindik balıkları yemek.
Ne olur sanki benim de canım bişeyler çekse, herşeyden tiksindim ben ya of vicdan azabı duyuyorum hiç beslenemiyorum ben :(

ayyy ben hamılelıgım ılk haftasında 20 tane yemısdım :D
mıdye benım ıcın hayat standardıııııı :)
ama bebıs ıcın yemıcez nabalım :)

canım midyenin kesinlikle yenmemesi gerekiyormuş ama ben midyeye bayılıyorum yaa
hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün kadar önce bi sürü yemiştim :17:
çok çok canım isterse en fazla 2 tane yerim artık napalım
ama karidesi bilmiyorum doktora sormak lazım
Aynen benım gıbısın cnm sende demekkı

arkadaşlar kafama takılan bişey daha var onuda paylaşmak istiyorum sizlerle 25 mayısta doktora gittik aldığım ultrason fotosunda 7w1d 7 hafta 1 günlük yazıyo ama doktor bebek 5 haftalık dedi nasıl oluyo ya anlamadım yani bebeğimin gelişimimi 5 haftalık yani hamilelik 7+1 di ogün bebeğim 5 haftalık mı :26::26:
cnm aynı bendede senınkı gıbı oluyor
6+4ken doktora gıttım
5 haftalık felan demısdı
bende cok anlamadım ama bu gıttıgımde sorucam tam gununu ve sebebını :D
ama daha 24 gun var gıtmeme :1:

aaa bak ne iyi ama ben tuzlu yiyemem yasak ilk hamileliğimde preklamsi olmustum kesinlikle tuzdan uzak durmam lazım hatta sende abartma

ayy tuzluyada hastayım
ama ınsallah azaltıcam cnm

ben dr. sordum 2 defa aynı şeyi söyledi bende doğum 7+1 e göre o zaman dimi dedim evet dedi zaten ultrason fotosunda bebeğimin boyu normalmi diye baktm netten normal çıktı yani 2 hafta geriden gelmesi şaşırttı beni sadece

cnm dedıgım gıbı sat a gore farklı oluyor ve benım tahmınıme gore 28 nısndakı yaramazlıkta oldu :)
ve buda cok cok gec dollenme oldu :D
zaten yumurtlamamı hıc tutturamayan ben :)

bende oğlumda hep tuzlu yerdim portakala bile tuz döker öyle yerdim tuzlu şeyleri çok yedim erik yedim cildim çok güzelleşmişti ve hiçbulantım olmamıştı ne derece doğru bilemem ama bebeği sağ kasığında hissedersen erkek solda hissedersen kız derlerdi ben sağımda hissediyordum:)

tuzla sekerle pek alakası yok sanırım cınsıyetın :d
ama bana sorarsanız ne dusunuyorsunuz dıye :)
ben kız ıstedıgım ıcın ıcıme kız doguyor demıyorumda erkek dıyorum
ama ıkı abımde kız kız dıye tutturdular :)
hadı hayırlısı
Allah saglıklı ve hayırlısını versın

günaydın kızlarrr :)
ıyı bır pazartesıne hosgeldıkk :)
artık calısmıyorum gecen haftadan berı
rahatım sendromsuz gecıyor
ya kızlar annemın ısyerınde baslıcam annem sıgortamı yapıcak saolsun
suan sıgortamı yaptırıp 32, haftaya kadar calıssam
dogum parası alırmıyımkı ?
yoksa gecmı kaldım

ayyy ben hamılelıgım ılk haftasında 20 tane yemısdım :D
mıdye benım ıcın hayat standardıııııı :)
ama bebıs ıcın yemıcez nabalım :)

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce, midye-bira keyfi yapmıştım, ben de en az 20 tane yemişimdir, öğrenene kadar masummuşuz napalım zaten yedik artık :27:
hoş şu an dünyayı önüme koysalar yiyemiyorum, o yüzden onu mu yesem bunu mu yesem derdim yok, nasıl olsa tek besinim leblebi ve kraker :63:

Son düzenleme:
ben de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce, midye-bira keyfi yapmıştım, ben de en az 20 tane yemişimdir, öğrenene kadar masummuşuz napalım zaten yedik artık :27:
Hoş şu an dünyayı önüme koysalar yiyemiyorum, o yüzden onu mu yesem bunu mu yesem derdim yok, nasıl olsa tek besinim leblebi ve kraker :63:

cnm yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!dikkat et arkadaşımmm. Ben iyiyim diyorum ama bende başalarsam herhalde beni yatıracakkkk. Bende hiç öyle bişrşeyler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Arkadaşlar aranızda hiç benim gibi olan yokmu allah allah kendimi kötü hissetmeye başladım artıkkkkkkkkkkk

Ben de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce, midye-bira keyfi yapmıştım, ben de en az 20 tane yemişimdir, öğrenene kadar masummuşuz napalım zaten yedik artık :27:
hoş şu an dünyayı önüme koysalar yiyemiyorum, o yüzden onu mu yesem bunu mu yesem derdim yok, nasıl olsa tek besinim leblebi ve kraker :63:

ya ben
dun bruda senlık vardı
yemekler felan gırla
yıyebıldıgım tek sey dondurma ve ayran
hıc bırsey yemıyorum kızlar nolcak bılmıyorum
dun yedıklerım meyve suyu patates haslaması ve peynır
bırde dondurma ayran

yıcege daır bısey yok :)
bugunde meyve suyu ıcdım
bakalım bırazdan haslanmıs patates ıle peynır yıcem
cıkarmazsam ıyıdır

ya ımageshack:us dan ben foto yukleyemıyorum hata verıyor :(
baska nerden fotograf yukleyebılırızzz ;?

cnm yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!dikkat et arkadaşımmm. Ben iyiyim diyorum ama bende başalarsam herhalde beni yatıracakkkk. Bende hiç öyle bişrşeyler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Arkadaşlar aranızda hiç benim gibi olan yokmu allah allah kendimi kötü hissetmeye başladım artıkkkkkkkkkkk

yaaaa bakın seda da meserret teee fenaaa!! Allah allahh arkadaşlar doktora gitmeyen biri olsaydımmm kendimden şüphe duyacaktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

yaaaa bakın seda da meserret teee fenaaa!! Allah allahh arkadaşlar doktora gitmeyen biri olsaydımmm kendimden şüphe duyacaktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

cnm evet fenalardayım
ama dıyorum ya aclık beynıme vuruyor bazende bulantııı
dun abımle konusdum
kendısı ısvecde
karısı dıyor daha bu ıyı gunlerın seda
en az 16. haftaya kadar bogurcen
dedım cok saol super moral oldun bana :1: :1:

günaydın anneler .......

bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....:43::43:

cnm evet fenalardayım
ama dıyorum ya aclık beynıme vuruyor bazende bulantııı
dun abımle konusdum
kendısı ısvecde
karısı dıyor daha bu ıyı gunlerın seda
en az 16. Haftaya kadar bogurcen
dedım cok saol super moral oldun bana :1: :1:

cnm yaa dikkat et kendineeee süt içebiliyomusun en azındann. Ya bende hiç belirti yokkkk yaaaaaaaa bulantı tiksinti aşerme yok yok yokk

günaydın anneler .......

bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....:43::43:

Cnm bır sakın ol
6+2de alttanmı bakdı ?
ayrıca kılolu bırımısın
ben mesela kıloluyum vajınadan bakdı ıkı seferındede
ve yardımcı kız dedı 8 haftaya kadar ustten goremeyız seda hanım dıye
bozma moralını hemen 8. haftada duyanlar var cnm benım

cnm yaa dikkat et kendineeee süt içebiliyomusun en azındann. Ya bende hiç belirti yokkkk yaaaaaaaa bulantı tiksinti aşerme yok yok yokk

ya delırmeee
bırak olmasın :D
kusmak demek ıyı brı hamılelık demek degılkı
benım arkadasım 9 ay boyunca bır kez ogurmedı bıle
son gunlerınde mıdesı yanmısdı o
ne aserdı ne bısey
annen nasılmıs sor bakalım onada cekebılırsın :)

şuan yılın yemegını yıyorum yıne
haslanmıs oatates ve peynır :D
bunlarda olmasa
hatta peynırde yıyemesem ne olurdu bılmıyorum :1:

cnm bır sakın ol
6+2de alttanmı bakdı ?
Ayrıca kılolu bırımısın
ben mesela kıloluyum vajınadan bakdı ıkı seferındede
ve yardımcı kız dedı 8 haftaya kadar ustten goremeyız seda hanım dıye
bozma moralını hemen 8. Haftada duyanlar var cnm benım

ya delırmeee
bırak olmasın :d
kusmak demek ıyı brı hamılelık demek degılkı
benım arkadasım 9 ay boyunca bır kez ogurmedı bıle
son gunlerınde mıdesı yanmısdı o
ne aserdı ne bısey
annen nasılmıs sor bakalım onada cekebılırsın :)

sağol cnm cımm sorarım teşekkürlerrrrrrrrrrrrr.. Allah kolaylık versinnn.

inşallah canım ya..kilolu değilim ..doktor duyamayınca alttan baktı yine duyamadı sonra renkli ultrasyona gönderdi ordanda doktor duyamadı ve o da lattan baktı tek tük duyuluyor ama bana çok sağlıklı gelmedi dedi yüzünün ifadesi değişti....bende dha küçük olduğu için olabilir mi dedim blki dedi.......inşallah bebeğim iyiyd artık doktora gitmek istemiyorm...

HAYDİ GÜZEL CİCİŞ ANNECİKLERRR BEN KAÇARRRRRRRRRRRRRRR GÖREVEEEEE KENDİNİZE İYİ BAKINNNNNNNNNNNNNNNNNNN!! GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZ:16::16::16::16:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::66::66::66:

inşallah canım ya..kilolu değilim ..doktor duyamayınca alttan baktı yine duyamadı sonra renkli ultrasyona gönderdi ordanda doktor duyamadı ve o da lattan baktı tek tük duyuluyor ama bana çok sağlıklı gelmedi dedi yüzünün ifadesi değişti....bende dha küçük olduğu için olabilir mi dedim blki dedi.......inşallah bebeğim iyiyd artık doktora gitmek istemiyorm...

canım satlarımız aynı gunlerımız yanı
ama tek doktorla kalma derım
Alanyada seneler once bır arkadasımın ablası doktora gıdıyor
ve kurtaj dıyor doktor
kalp atısı vs yok
oda ben olmucam dıyıp cıkıyor
baska doktora gıttı ve sonuc kalp atısıda var saglıklıda:D
yanı bu demekkı tek doktora guvenmemek lazım cnm
ıcını ferah tut
Allah ın ıznıyle hersey ıyı olur

Canım inan bana bulantı kadar kötü bir şey yok, hayata küstüm resmen ya, hiç bir şeyden zevk alamıyorum ne yediğim belli ne içtiğim, benim annemin 3 gebeliğinde de hiç bulantısı olmamış, hatta ailede kimsede olmamış, annem de sen kime çektin yavrum diyor, çok üzülüyorum ben, hiç bir şey yiyip içemiyorum, sosyal hayatım bitti, bütün gün masamda oturuyorum hiç çalışamıyorum :50:

şuan yılın yemegını yıyorum yıne
haslanmıs oatates ve peynır :D
bunlarda olmasa
hatta peynırde yıyemesem ne olurdu bılmıyorum :1:

Sen yine onu yiyebiliyorsun, ben iş yerinde hiç bir şey yiyemiyorum, yemekhane kokuyor zaten, kafeteryadan bir tost yedim içim dışıma çıktı, evden de getiremiyorum, bildiğin açım yani :59:

canım satlarımız aynı gunlerımız yanı
ama tek doktorla kalma derım
alanyada seneler once bır arkadasımın ablası doktora gıdıyor
ve kurtaj dıyor doktor
kalp atısı vs yok
oda ben olmucam dıyıp cıkıyor
baska doktora gıttı ve sonuc kalp atısıda var saglıklıda:d
yanı bu demekkı tek doktora guvenmemek lazım cnm
ıcını ferah tut
allah ın ıznıyle hersey ıyı olur

kesinlikle katılıyorummm belki seninki geç döllenmedirrr ve 6+ 2 ye denk gelmiyordur ben 6+ 4 de gittim benimki bile güçlü değildiii çok az duyulduu cnmmm doktorum geç döllenme dediii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Back
X