Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bırak yemek yapmayı mutfağa girsem öğürerek çıkıyorum, yemeği ya eşim yapıyor ya da kahvaltı falan hazırlıyoruz, bi de sade peynirli pide - pizza yiyebiliyorum onu söylüyoruz dışarıdan, normal yemeği ne yiyebiliyorum ne bakabiliyorum maalesefeşin evde değilse de zorlama bence kendini, peynir yoğurt gibi hem vitaminli hem de mideni bastıracak şeyler ye.
Benimki de sabahtan beri evde dönüp duruyor, dip bucak temizledi, şimdi ütü yapıyor, eskiden de ortaklaşa yapardık o yüzden alışık, hiç yüksünmüyor
Benim de kaşınıyor canım önceki sayfalarda yazmıştım, çatlak oluşabilir, kaşıma krem sür dediler, ben de bebe yağı sürüyorum.
Canım kabuklu deniz ürünlerinde civa oranı yüksek olduğu için tavsiye edilmiyor, derin deniz balıkları da öyle, en iyisi lüfer, çupra gibi bilindik balıkları yemek.
Ne olur sanki benim de canım bişeyler çekse, herşeyden tiksindim ben ya of vicdan azabı duyuyorum hiç beslenemiyorum ben![]()
Aynen benım gıbısın cnm sende demekkıcanım midyenin kesinlikle yenmemesi gerekiyormuş ama ben midyeye bayılıyorum yaa
hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün kadar önce bi sürü yemiştim
çok çok canım isterse en fazla 2 tane yerim artık napalım
ama karidesi bilmiyorum doktora sormak lazım
cnm aynı bendede senınkı gıbı oluyorarkadaşlar kafama takılan bişey daha var onuda paylaşmak istiyorum sizlerle 25 mayısta doktora gittik aldığım ultrason fotosunda 7w1d 7 hafta 1 günlük yazıyo ama doktor bebek 5 haftalık dedi nasıl oluyo ya anlamadım yani bebeğimin gelişimimi 5 haftalık yani hamilelik 7+1 di ogün bebeğim 5 haftalık mı :26::26:
aaa bak ne iyi ama ben tuzlu yiyemem yasak ilk hamileliğimde preklamsi olmustum kesinlikle tuzdan uzak durmam lazım hatta sende abartma
ben dr. sordum 2 defa aynı şeyi söyledi bende doğum 7+1 e göre o zaman dimi dedim evet dedi zaten ultrason fotosunda bebeğimin boyu normalmi diye baktm netten normal çıktı yani 2 hafta geriden gelmesi şaşırttı beni sadece
bende oğlumda hep tuzlu yerdim portakala bile tuz döker öyle yerdim tuzlu şeyleri çok yedim erik yedim cildim çok güzelleşmişti ve hiçbulantım olmamıştı ne derece doğru bilemem ama bebeği sağ kasığında hissedersen erkek solda hissedersen kız derlerdi ben sağımda hissediyordum:)
ayyy ben hamılelıgım ılk haftasında 20 tane yemısdım
mıdye benım ıcın hayat standardıııııı :)
ama bebıs ıcın yemıcez nabalım :)
ben de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce, midye-bira keyfi yapmıştım, ben de en az 20 tane yemişimdir, öğrenene kadar masummuşuz napalım zaten yedik artık
Hoş şu an dünyayı önüme koysalar yiyemiyorum, o yüzden onu mu yesem bunu mu yesem derdim yok, nasıl olsa tek besinim leblebi ve kraker![]()
Ben de hamile olduğumu öğrenmeden iki gün önce, midye-bira keyfi yapmıştım, ben de en az 20 tane yemişimdir, öğrenene kadar masummuşuz napalım zaten yedik artık
hoş şu an dünyayı önüme koysalar yiyemiyorum, o yüzden onu mu yesem bunu mu yesem derdim yok, nasıl olsa tek besinim leblebi ve kraker![]()
cnm yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!dikkat et arkadaşımmm. Ben iyiyim diyorum ama bende başalarsam herhalde beni yatıracakkkk. Bende hiç öyle bişrşeyler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Arkadaşlar aranızda hiç benim gibi olan yokmu allah allah kendimi kötü hissetmeye başladım artıkkkkkkkkkkk
yaaaa bakın seda da meserret teee fenaaa!! Allah allahh arkadaşlar doktora gitmeyen biri olsaydımmm kendimden şüphe duyacaktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
cnm evet fenalardayım
ama dıyorum ya aclık beynıme vuruyor bazende bulantııı
dun abımle konusdum
kendısı ısvecde
karısı dıyor daha bu ıyı gunlerın seda
en az 16. Haftaya kadar bogurcen
dedım cok saol super moral oldun bana![]()
![]()
günaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....![]()
cnm yaa dikkat et kendineeee süt içebiliyomusun en azındann. Ya bende hiç belirti yokkkk yaaaaaaaa bulantı tiksinti aşerme yok yok yokk
cnm bır sakın ol
6+2de alttanmı bakdı ?
Ayrıca kılolu bırımısın
ben mesela kıloluyum vajınadan bakdı ıkı seferındede
ve yardımcı kız dedı 8 haftaya kadar ustten goremeyız seda hanım dıye
bozma moralını hemen 8. Haftada duyanlar var cnm benım
ya delırmeee
bırak olmasın :d
kusmak demek ıyı brı hamılelık demek degılkı
benım arkadasım 9 ay boyunca bır kez ogurmedı bıle
son gunlerınde mıdesı yanmısdı o
ne aserdı ne bısey
annen nasılmıs sor bakalım onada cekebılırsın :)
inşallah canım ya..kilolu değilim ..doktor duyamayınca alttan baktı yine duyamadı sonra renkli ultrasyona gönderdi ordanda doktor duyamadı ve o da lattan baktı tek tük duyuluyor ama bana çok sağlıklı gelmedi dedi yüzünün ifadesi değişti....bende dha küçük olduğu için olabilir mi dedim blki dedi.......inşallah bebeğim iyiyd artık doktora gitmek istemiyorm...
cnm yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!dikkat et arkadaşımmm. Ben iyiyim diyorum ama bende başalarsam herhalde beni yatıracakkkk. Bende hiç öyle bişrşeyler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Arkadaşlar aranızda hiç benim gibi olan yokmu allah allah kendimi kötü hissetmeye başladım artıkkkkkkkkkkk
şuan yılın yemegını yıyorum yıne
haslanmıs oatates ve peynır
bunlarda olmasa
hatta peynırde yıyemesem ne olurdu bılmıyorum![]()
canım satlarımız aynı gunlerımız yanı
ama tek doktorla kalma derım
alanyada seneler once bır arkadasımın ablası doktora gıdıyor
ve kurtaj dıyor doktor
kalp atısı vs yok
oda ben olmucam dıyıp cıkıyor
baska doktora gıttı ve sonuc kalp atısıda var saglıklıda:d
yanı bu demekkı tek doktora guvenmemek lazım cnm
ıcını ferah tut
allah ın ıznıyle hersey ıyı olur