haklısın canım ama bazen çok anlayışsız oluyorlar bazende bir çocuk gibi dertleri hiç bitmiyo yok açım yok hastayım yok başım ağrıyo yok canım sıkılıyo

(( çok üzdü beni sanki hamiş olduğumu unutmuş gibi ufak tefek gereksiz atışmalar çok ağlattı beni zaten her şeye ağlıyorum oturdum hüngür hüngür ağladım sonra da oturdu kendi ağladı deli işte
evet canım duygusal dönemdesin demekki alınganlık oluyor .aynı benim eşimde senin ki gibi.kursu vardı bugün işten çıkınca gitmiş direk derse girmişler yemek yememiş arada bir sandwic yemiş o da tok tutmamış eve geldi çorba vs istiyor .dedim ben aç geziyorum

az bekle dolapta olacaktı dedim kendime haşladığım sade makarna koydum karpuz peynir koydum,tarhana çorbası ısıttım oturdu yedi.dün hani aç kaldım kaldım demiştiya bogazım agrıyo senin yüzünden diyor

kesin soğuk birşey içti bana demiyor
aynen bende mutfakta akşamdan önce bulaşığı yıkamaya bırakıyorum.sonradan çıkan kirlileri tergahın ucunda suya tutup geniş bir kabın içinde bekletiyorum kapağını kapatıyorum.gündüz boşalt onun yerine onu koy yapıyorum.dayanamıyorum hiç .buzdolabıda kokuyor iyice artık burnuma.
cnm bende onun ıcın bebek odası yada cocuk odası degıl dırek genc odası bakıyorum
bunların dolaplarıda oldukca genıs
cnm dusuncelerımız aynıııııı
bende kesınlıkle ıstemıyorum benle yatmasını
ben bır genc odası bırde besık alıcam
besıgıde odasında durcak
ben yorulurum belkı gecelerı kalk yat felan ama olsun varsın yorulayım ama bebegım odasını yatagını bılsın
butabıkı benım nacızane dusuncem
bu arada en sondakı sepet besık 350 tl
fakat onu degılde baska bır tane begendım o 280 tl onu alıcam Allah ızın verırse
ayyy kızlar bır zaman gecsede
2012 Ocak annelerının bebıslerının odaları ve cıcıslerı dıye topık acsakkk 
neyse ben sımdılık cıkıyorum
malzeme sıparısı vermem lazım
gorusuruz yıne
ben bu genç odalarını ilk yıllar için tavsiye etmem canım. özelikle o beşik hiç sağlıklı değil 6 aylıkken kaç arkadaşımın cocuğu takla açtı o beşikten .ve yataklar korumalı olmadan asla kullanılmamalı.benim oğlum bile şuanda 3.5 yaşında kendi yatağında yatarken bazen dönüyor dönüyor uca kadar geliyor ,korumalı ama korkuyorum.en güzeli bebek ayaga kalktığında kendinden biraz daha uzun kenarı olan beşikler.ve size tavsiyem lütfen erkenden ayırmayın.çünkü asla onlar o yaşta olmayacaklar.kucağınızda yatın koklayın sevin,onlara güven aşılayın aynı odada olarak .
şuanda oğlum o kadar düşkün ki bize ben ,geçen sene oda aldım çilek rallili olan heveslendi 2 ay yattı ,annemi istiyorum dedi beşiğine aldım.gündüz uyanınca benim yanıma gelir sarılıp yatarız,ama her zaman akıllıdır.kendi beşiğinde yatması grektğini bilir.gece 5 dk ortada yatar öper bizleri sarılıp azıcık oynar sonra kendim yatıcam der atlar beşiğine .yazn nerde yatıcaksın diyorum odamda diyor.beşikte kim yatıcak diyorum kardeşim diyor. ayrılmaması söz konusu dahi olmaz eğer cocuğunuza bunu ögretirseniz ilk baştan.ve ben sallamadan kendi halinde uyutmayı ögrettim hiç sorun yaşatmadı bana çok şükür.şuan kucağıma alamıyorum içime batıyor.3.5 yaşında bu yaşa kadar sarmaladım ,içimde uhte hiçbirşey kalmadı canım. o yüzden minicik bebişleri kokunuzdan ,yanınızdan ayırmayın lütfen.
ben doktoruma sordum şu an kaç haftalık diye.Şimdilik çok kesin belli olmaz dedi. 12. haftada falan gelişiminden anlarız dedi.SATa göre olan hesap da kadınların yalnızca %30unda tutar dedi.hafta sonu ultrasondan 3 tane görüntü verdi bize, onlarda da bişe yazmıyor,kaç hafta kaç gün falan... anlamadım hiç..
Şu an 4.5 mm benim bebeğim SAT a göre 7+6 bugün. ama internette baktım da 6 haftalık bebekler 5mm oluyormuş. o zaman benim asıl haftam 6mı oluyor?
kızlar sorum gözden kaçmış sanırım. bi bakarsanız çok sevinirim. Doktorum haftaya yine çağırdı beni,acaba bi terslik olduğunu mu düşündü. test yapalım dedi?
canım ben ilk haftamdan beri ultrason tarihi takip eder doktorum .şuanda bizde 5 gün ilerden gidiyoruz.yani doktorunun sana verdiği kağıtta herşeyin yazması lazım.kese boyutu,bebeğin boy,kalp genişliği,karın çapı , ilerleyen haftalarda gramına kdar yazıyor olması lazım.
senin doktor nasıl olursa 3. ayı bekleyelim demiş anlamadım.
satın hesabına göre sen şuanda 8 i bitiriyorsun
yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm
67 idim ilk hamile oldugumu ögrendigimde şuan 70 kiloyum
afiyet olsun canım .sanırım sen çok kilo alıyorsun biraz daha dikkatli olmalısın .32 kg az değil ,bebiş sağlıklı gelsin kilo mühim değil aslında .