2012 Ocak Anneleri

Evet benimde çok irdeleyip üstüme gelenler oluyodu . 1,5 yıl önce düşük yaptım bunuda biliyolar gene soruyolar . Amcamın kızı şuan 7 aylık hamile aradı hamileyim dedi o kadar sevindimki oda 5 yıllık evli yoktu çocugu istiyoduda kendimin olsa anca bu kadar sevinirdim .neyse sana gelicem dedi haspam buyur gel dedim ne seviyosa yaptım şöle otur rahat et falan diyorum masanın baş köşesine oturtum bunu servis yapıyorum aaa çok midem bulanıyo bi şeyy yiyemiyorum dedi şöle süzdü beni seninde göbegin çıkmış hamilemisin dedi. kendimi o kadar kötü hissettimki anlatamam hamile olsam haberin olur dimi dedim hem hemen hamile olnuca karınmı çııyo dedim dua et evimde misafirsin yoksa ben sana dicemi bilirdim dedim . Espiri yaptım dedi suttum ama gel bana sor günlerce dışarı çıkmadım sabaha kadar agladım densizligi yapan canın olursa daha çok zoruna gidiyo insanın

İnsanlar bu konularda çok düşüncesizce karşılarındakilerin canını yakabiliyorlar, boşver sen de o günler geride kaldı İnşallah.
Ben hep demişimdir, şimdi de diyorum Allahım isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın, 7 yıllık evli, çocuğu olmayan bir arkadaşım var, çok istiyor, dün gece yalvardım, dua ettim onun için Allahım yüzünü güldürsün kucağını doldursun diye...

İnsanlar bu konularda çok düşüncesizce karşılarındakilerin canını yakabiliyorlar, boşver sen de o günler geride kaldı İnşallah.
Ben hep demişimdir, şimdi de diyorum Allahım isteyen kimseyi evlatsız bırakmasın, 7 yıllık evli, çocuğu olmayan bir arkadaşım var, çok istiyor, dün gece yalvardım, dua ettim onun için Allahım yüzünü güldürsün kucağını doldursun diye...

Haklısın geride kaldı
Amin işallah nerede varsa Rabbim nasip etsin

çizelge yaptım kendime:) nasıl duruyor acaba diye yazayım dedim...belki de beceremedim...,yok olmamış sanırım...47weeks yazıyor...

Son düzenleme:
Kızlar bi karnımı doyurdum, baktım döktürmüşsünüz, iki gün sonra boğazımdan lokma geçti, çok mutluyum, ne olursa olsun çıkarmicam tutucam :37:

Bu arada benim bebiş rus takvimine göre kız, çine göre erkek, her gören çok güzelleştin sen oğlun olacak diyor, annemlerin de içine kız doğuyormuş, hayırlısı olsun da kız erkek farketmez, hiç ayıramıyorum ben ikisinden de istiyorum :9:

ayy benım gıbısn bende bugun mutluyum bugun yemek yedım cunku
tabıkı kız erkek farketmez cnm
Allah elı ayagı duzgun saglıklı cocuklar nasıp etsın hepımıze

iyi akşamlar kızlar,

Ya benm 1 hafta fln bulantılarım oldu bişey yiyemedim fln ama 2 3 gündür iyim ama bugun ssüper ötesiyim bissrü yemek yedim hç bulantım yok ama bu sefer de acaba bebeğe mi bişey oldu diye düşünüorum yaw midem bulansa bi dert bulanmasa bi dert:18::18::18::18::18::26::26:

ayy benım gıbısn bende bugun mutluyum bugun yemek yedım cunku
tabıkı kız erkek farketmez cnm
Allah elı ayagı duzgun saglıklı cocuklar nasıp etsın hepımıze

Afiyet olsun canım, ben de yedim bi tabak ama şimdi midem ağzımda, çıkarmamak için gidip yatıcam erkenden :120:

iyi akşamlar kızlar,

Ya benm 1 hafta fln bulantılarım oldu bişey yiyemedim fln ama 2 3 gündür iyim ama bugun ssüper ötesiyim bissrü yemek yedim hç bulantım yok ama bu sefer de acaba bebeğe mi bişey oldu diye düşünüorum yaw midem bulansa bi dert bulanmasa bi dert:18::18::18::18::18::26::26:

Az önce de annem, miden bulandığına göre bebeğin yerinde, sağlıklı diyor da ama alakası yok maalesef ben daha kalp atışlarını bile görmedim, bu hafta sonu gidicem, görürüz İnşallah.
Senin artık 9. haftan cnm. bulantılarının azalması lazım zaten, doğal süreç işliyor şu anda merak etme :nazar:

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşlar been geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!
GÜN BİTTİİİ BENDE BİTİİİMMMMMMMMM SİZLERLE DEŞARJ OLAYIM BİLGİLENEYİMMMMM.

NASILSINIZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRR

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr arkadaşlar been geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!
Gün bittiii bende bitiiimmmmmmmmm sizlerle deşarj olayım bilgileneyimmmmm.

Nasılsınız annişlerrrrrrrrrrrr

canlarımm yaaaa ben gündüz giremiyorumm konuşuyosunz bolb bolllllllllll. Ben akşam girince susasınız geliyoooooooooooo:47::47::47::47:

Nerredeeeeee güzel anniişşlerrrrrrrrrrr !!!! Sohbetkarlar neredeeeeee

kızlar nazarboncuq bugün dra gitiycekmiydi geldimi hiç

masal nazcım benı merak ettıgın ıcın tesekkur ederım canım:)bugun gıtmem gerekıyordu ama gıtmedım tup bebek merkezındekı doktoruma.zaten cok olumsuz konusmustu 3 gunde degısen bısey olmayacagını dusunerek gıtmedım.hafta sonunu bekleyecegım canım.

senın guzel haberlerını okudum canım gözün aydınAllah tamamına erdirsin:nazar:bebişini görmek ve pıtpıtlarını duymak kadar güzel bir duygu daha yoktur eminim.tebrik ederim canım seni:71:Allah'ım bana da bir mucize diliyorum İnşallah Amin:nazar:

masal nazcım benı merak ettıgın ıcın tesekkur ederım canım:)bugun gıtmem gerekıyordu ama gıtmedım tup bebek merkezındekı doktoruma.zaten cok olumsuz konusmustu 3 gunde degısen bısey olmayacagını dusunerek gıtmedım.hafta sonunu bekleyecegım canım.

senın guzel haberlerını okudum canım gözün aydınAllah tamamına erdirsin:nazar:bebişini görmek ve pıtpıtlarını duymak kadar güzel bir duygu daha yoktur eminim.tebrik ederim canım seni:71:Allah'ım bana da bir mucize diliyorum İnşallah Amin:nazar:

canım inşallah sende görürsün meleğini beklemek kadar zor bişi yok biliyorum inşallah bebeğin vardır ve kalbi atıyodur:71::71:

canlarımm yaaaa ben gündüz giremiyorumm konuşuyosunz bolb bolllllllllll. Ben akşam girince susasınız geliyoooooooooooo:47::47::47::47:

cnm bu saatlerde sohbet hızı bıraz yavaslıyor dogal olarak :D
ayy kızlar kendıme massallah dıyorum
aksam yemek yedım
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ınsallah sorunsuz sekılde devam ederım boyle :)

iyi akşamlar kızlar,

ayyy canım bende 5 haftadan beri bulantılıyım çıkarıyodum..son iki gündür sabahları var ama akşamları iyi yiyorum..korkuyorum valla bende bulantım gitmesin istiyorum bazen..çünkü bebişimin varlığını ve büyüdüğünü hatırlatıyor..yarın gidicez inşallah doktora..inşallah içerde herşey yolundadır..

haklısın canım ama bazen çok anlayışsız oluyorlar bazende bir çocuk gibi dertleri hiç bitmiyo yok açım yok hastayım yok başım ağrıyo yok canım sıkılıyo :((( çok üzdü beni sanki hamiş olduğumu unutmuş gibi ufak tefek gereksiz atışmalar çok ağlattı beni zaten her şeye ağlıyorum oturdum hüngür hüngür ağladım sonra da oturdu kendi ağladı deli işte :43: :43:
evet canım duygusal dönemdesin demekki alınganlık oluyor .aynı benim eşimde senin ki gibi.kursu vardı bugün işten çıkınca gitmiş direk derse girmişler yemek yememiş arada bir sandwic yemiş o da tok tutmamış eve geldi çorba vs istiyor .dedim ben aç geziyorum :35: az bekle dolapta olacaktı dedim kendime haşladığım sade makarna koydum karpuz peynir koydum,tarhana çorbası ısıttım oturdu yedi.dün hani aç kaldım kaldım demiştiya bogazım agrıyo senin yüzünden diyor :1: kesin soğuk birşey içti bana demiyor :52:

ya ben akşamları felçli gibi oluyorum tevvvvbe:( mutfak falan sabaha kalıyor. sabah da bulantıdan başım kalkmıyor. hele bulaşığı görünce:52::52::27::27:
aynen bende mutfakta akşamdan önce bulaşığı yıkamaya bırakıyorum.sonradan çıkan kirlileri tergahın ucunda suya tutup geniş bir kabın içinde bekletiyorum kapağını kapatıyorum.gündüz boşalt onun yerine onu koy yapıyorum.dayanamıyorum hiç .buzdolabıda kokuyor iyice artık burnuma.

cnm bende onun ıcın bebek odası yada cocuk odası degıl dırek genc odası bakıyorum
bunların dolaplarıda oldukca genıs

cnm dusuncelerımız aynıııııı
bende kesınlıkle ıstemıyorum benle yatmasını
ben bır genc odası bırde besık alıcam
besıgıde odasında durcak
ben yorulurum belkı gecelerı kalk yat felan ama olsun varsın yorulayım ama bebegım odasını yatagını bılsın
butabıkı benım nacızane dusuncem
bu arada en sondakı sepet besık 350 tl
fakat onu degılde baska bır tane begendım o 280 tl onu alıcam Allah ızın verırse
ayyy kızlar bır zaman gecsede
2012 Ocak annelerının bebıslerının odaları ve cıcıslerı dıye topık acsakkk :1:
neyse ben sımdılık cıkıyorum
malzeme sıparısı vermem lazım
gorusuruz yıne :1:
ben bu genç odalarını ilk yıllar için tavsiye etmem canım. özelikle o beşik hiç sağlıklı değil 6 aylıkken kaç arkadaşımın cocuğu takla açtı o beşikten .ve yataklar korumalı olmadan asla kullanılmamalı.benim oğlum bile şuanda 3.5 yaşında kendi yatağında yatarken bazen dönüyor dönüyor uca kadar geliyor ,korumalı ama korkuyorum.en güzeli bebek ayaga kalktığında kendinden biraz daha uzun kenarı olan beşikler.ve size tavsiyem lütfen erkenden ayırmayın.çünkü asla onlar o yaşta olmayacaklar.kucağınızda yatın koklayın sevin,onlara güven aşılayın aynı odada olarak .
şuanda oğlum o kadar düşkün ki bize ben ,geçen sene oda aldım çilek rallili olan heveslendi 2 ay yattı ,annemi istiyorum dedi beşiğine aldım.gündüz uyanınca benim yanıma gelir sarılıp yatarız,ama her zaman akıllıdır.kendi beşiğinde yatması grektğini bilir.gece 5 dk ortada yatar öper bizleri sarılıp azıcık oynar sonra kendim yatıcam der atlar beşiğine .yazn nerde yatıcaksın diyorum odamda diyor.beşikte kim yatıcak diyorum kardeşim diyor. ayrılmaması söz konusu dahi olmaz eğer cocuğunuza bunu ögretirseniz ilk baştan.ve ben sallamadan kendi halinde uyutmayı ögrettim hiç sorun yaşatmadı bana çok şükür.şuan kucağıma alamıyorum içime batıyor.3.5 yaşında bu yaşa kadar sarmaladım ,içimde uhte hiçbirşey kalmadı canım. o yüzden minicik bebişleri kokunuzdan ,yanınızdan ayırmayın lütfen.

ben doktoruma sordum şu an kaç haftalık diye.Şimdilik çok kesin belli olmaz dedi. 12. haftada falan gelişiminden anlarız dedi.SATa göre olan hesap da kadınların yalnızca %30unda tutar dedi.hafta sonu ultrasondan 3 tane görüntü verdi bize, onlarda da bişe yazmıyor,kaç hafta kaç gün falan... anlamadım hiç..
Şu an 4.5 mm benim bebeğim SAT a göre 7+6 bugün. ama internette baktım da 6 haftalık bebekler 5mm oluyormuş. o zaman benim asıl haftam 6mı oluyor?

kızlar sorum gözden kaçmış sanırım. bi bakarsanız çok sevinirim. Doktorum haftaya yine çağırdı beni,acaba bi terslik olduğunu mu düşündü. test yapalım dedi?
canım ben ilk haftamdan beri ultrason tarihi takip eder doktorum .şuanda bizde 5 gün ilerden gidiyoruz.yani doktorunun sana verdiği kağıtta herşeyin yazması lazım.kese boyutu,bebeğin boy,kalp genişliği,karın çapı , ilerleyen haftalarda gramına kdar yazıyor olması lazım.
senin doktor nasıl olursa 3. ayı bekleyelim demiş anlamadım.
satın hesabına göre sen şuanda 8 i bitiriyorsun
yok beni kesmiyo bulgur pilavı pişirdim akşam yemegini bekleyemedim farkına vardıgımda 2 tabak götürmüştüm :53:
67 idim ilk hamile oldugumu ögrendigimde şuan 70 kiloyum
afiyet olsun canım .sanırım sen çok kilo alıyorsun biraz daha dikkatli olmalısın .32 kg az değil ,bebiş sağlıklı gelsin kilo mühim değil aslında .

Canımcım, ben akşam yediklerimi çıkarmamak için erkenden uyuyorum, o yüzden akşam bulamazsın beni, bulantılarım geçsin sonra katılırım akşam sohbetlerine de :34:

ayyildizim
ben bu genç odalarını ilk yıllar için tavsiye etmem canım. özelikle o beşik hiç sağlıklı değil 6 aylıkken kaç arkadaşımın cocuğu takla açtı o beşikten .ve yataklar korumalı olmadan asla kullanılmamalı.benim oğlum bile şuanda 3.5 yaşında kendi yatağında yatarken bazen dönüyor dönüyor uca kadar geliyor ,korumalı ama korkuyorum.en güzeli bebek ayaga kalktığında kendinden biraz daha uzun kenarı olan beşikler.ve size tavsiyem lütfen erkenden ayırmayın.çünkü asla onlar o yaşta olmayacaklar.kucağınızda yatın koklayın sevin,onlara güven aşılayın aynı odada olarak .
şuanda oğlum o kadar düşkün ki bize ben ,geçen sene oda aldım çilek rallili olan heveslendi 2 ay yattı ,annemi istiyorum dedi beşiğine aldım.gündüz uyanınca benim yanıma gelir sarılıp yatarız,ama her zaman akıllıdır.kendi beşiğinde yatması grektğini bilir.gece 5 dk ortada yatar öper bizleri sarılıp azıcık oynar sonra kendim yatıcam der atlar beşiğine .yazn nerde yatıcaksın diyorum odamda diyor.beşikte kim yatıcak diyorum kardeşim diyor. ayrılmaması söz konusu dahi olmaz eğer cocuğunuza bunu ögretirseniz ilk baştan.ve ben sallamadan kendi halinde uyutmayı ögrettim hiç sorun yaşatmadı bana çok şükür.şuan kucağıma alamıyorum içime batıyor.3.5 yaşında bu yaşa kadar sarmaladım ,içimde uhte hiçbirşey kalmadı canım. o yüzden minicik bebişleri kokunuzdan ,yanınızdan ayırmayın lütfen.

Cnm benım tabıkı dogru soluyorsundur
ben kuzenımın sayesınde bu fıkre alısdım yanı genc odası
bu arada 6 aylıga kadar anca yatıyormus onuda duydum :1:
Ben cocugumu opmucem sarmalamıcam demıyorumkı sadece yatacagı yerı bılsın cnm
cunku cok sorun yasayan olunca etrafımda dedım odasına alıstırcam ben
Bırde benım sut bezlerım alındı
buyuk bır goıgus amelıyatı gecırdım
4 unun 3u alındı
yanı normal bır ınsan 4 sut bezıyle zor emzırırken ben 1 tyaneyle mumkun degıl sanırsam
Hanı ayrı odada yatması onun ıcınde cok zor degıl cunku her sanıye emzırme olayım olmucak
mama ıle doyucak yavrum
anne sutunu alamıcak

Back
X