Günaydın Arkadaslar gecmişi okumaya calıstımmmmmm soyle birrrraz,,, ama cok uzunmussss
oy oy oy masallah canım yaaaa,, kocaman olmussssss,,, süperrrshining canım listeye yaz benim durumları.
randevu 18 haziranda .
bebişim 6 cm boyu
hıçkırıp ,el ve bacaklar hareket ediyoruz.![]()
tatlım merak etme gec dollenme olabilir,, bozma hemen moralini,,,günaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....![]()
canım ya aylarca degil 1 ay kaldı oyle dusun canım yaaa,, az kaldı yani,,Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
canım cok dusuk bir deger degil tatlım ya,, insallah yukselir de bozmaz annesinin moralini,evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
canım su aralar bizde cok alıngan olduk belki biraz da ondan canımm,,,kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm![]()
![]()
![]()
![]()
canım bu 28/04 olamaz canım ya dogum tarihi,,, bi kontrol eder misin,, 28 ocak mı? doktora hic gittiniz mi?benide eklermısınızzzzzzzzz
sat 11/04
muhtemel dogum 28/04
11/06 kalp atısı ıcın gidecegiz..