2012 Ocak Anneleri

Günaydın Arkadaslar gecmişi okumaya calıstımmmmmm soyle birrrraz,,, ama cok uzunmussss

shining canım listeye yaz benim durumları.
randevu 18 haziranda .
bebişim 6 cm boyu
hıçkırıp ,el ve bacaklar hareket ediyoruz.:nazar:
oy oy oy masallah canım yaaaa,, kocaman olmussssss,,, süperrr
günaydın anneler .......

bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....:43::43:
tatlım merak etme gec dollenme olabilir,, bozma hemen moralini,,,
Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozuldu :50: şu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
canım ya aylarca degil 1 ay kaldı oyle dusun canım yaaa,, az kaldı yani,,

evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
canım cok dusuk bir deger degil tatlım ya,, insallah yukselir de bozmaz annesinin moralini,

kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm :43: :43: :43: :43:
canım su aralar bizde cok alıngan olduk belki biraz da ondan canımm,,,

benide eklermısınızzzzzzzzz
sat 11/04
muhtemel dogum 28/04
11/06 kalp atısı ıcın gidecegiz..
canım bu 28/04 olamaz canım ya dogum tarihi,,, bi kontrol eder misin,, 28 ocak mı? doktora hic gittiniz mi?

konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün :43::43::43::43:

buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..

Rabbim benım bu durumumuda kımseyı dusurmesın.. aminnn

3ay sonra allah ınsallah tekrar verır demekten baska carem yok :59:

kendinize ve bebeğinize çok iyi bakın :71::71:
Canım ya cok uzuldum,, boyle zamnlarda dua etmekten baska sansımız kalmıyor,, Allahım hayırlısını verir insallah en kısa zamanda canım.

konu sahıbı arkadasım benı lısteden cıkarsın .. düşük yaptım dün :43::43::43::43:

buraya son yazısımdır Allah ınsallah evlatlarınızı saglıcakla kucagınıza almanızı nasip etsın arkadaslar..

canım geçmiş olsun
çok üzüldüm.:70:
rabbim en kısa zamanda tekrar meleğini gönderir inşallah

Canım çok üzüldüm:50::50:

canım benim...
acını o kadar iyi anlıyorum ki, gözlerim doldu.
sakın yıpratma kendini. Allaha sığın...
Allah yardımcın olsun.

cnm hakkında hayrlısı olsun ınsallah en kıza zamanda RABBİM yenisini verır bitanem
çok tşk ederim insaallah tekrar bu duyguları hissederim yenıden..
Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun,
kendine çok iyi bak, sakın üzme yıpratma kendini, ben dahil buradaki bir çok arkadaşımız geçmişte aynısını yaşadı, seni çok iyi anlıyorum, zor olsa da moralini yüksek tut canım 3 ay sonra hayırlısıyla müjdeli haberlerini bekliyoruz.

canım yaa sende bılıyosun işte elimde dğil :(( acaba sundan mı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. her ne kadar doktor kendınden suc arama ilahı takdir desede olmuyor işte sankı ben değilde bı baska biri kaybetmıs bebegını dusuk yapmıs gibi inanması guc.. bebegımın yasını bile içimize yasoyoruz mecburen ailelere demedık eger 3ay sonra allah verırse yanı ne zaman tekrar hamıle kalırsam ozaman soylıces ilki dusuk olmustu gibilerine.. eşimle ortak kararımız sımdı bide tam unutmaya meyıllenecekken arayıp yaramı desecekler vs olmasın dıye.. dorğpumu yanlısmı yapıyoruz bılmıyorum işte..

kızlar sabah sordumda arada kaynadı
suan sıgortam baslasa 32.haftaya kadar calıssam dogum paramı alabılıyormuyum ?=
calısanlardan yardım :)

canım sorunun cevabı şöyle;

ÇALIŞAN BAYAN SİGORTALININ ANALIK İŞ GÖREMEZLİK ÖDENEĞİNİ ALABİLMESİ İÇİN GEREKLİ BELGELER :

a)-iş göremezlik belgesinin aslı
b)-çocuğun doğum raporu veya nüfus cüzdan fotokopisi
c)-istirahatın başlangıç tarihinden itibaren geriye doğru 120 gün prim ödeme sayısını gösterir .işveren veya yetkili personel tarafından eksiksiz ve üzerinde silinti –kazıntı olmayacak şekilde düzenlenmiş işyeri mühür veya kaşesi ile damgalı imzalı düzenlediği tarihi gösteren vizite kağıdı
d)-işyeri beyan yazısı asıl (sigortalının hangi tarihlerde çalışmadığını ve hangi tarihlerde işbaşı yaptığını gösterir belge)
e)-mevcut olması halinde doğuma 8 hafta kala sağlık tesisine müracaat edilerek son üç haftaya kadar çalışabileceğini belgeler rapor

Not:istirahatı 10 güne kadar olanlarda Form 1 belgesi ,10 günü geçen istirahatlarda form 2 belgesi ve istirahatlarda 20 günü geçmesi halinde sağlık kurulu raporu düzenlenmesi gerekmektedir.

Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor :50:

bence sen doktor randevuna erken gt ve bi ilaç versin sana,bana vermişti ama bnm bulantılarım onu içecek kadar fazla olmadığı için kullanmadım.bi de mide asiiti için bişeyler yemeyi deneyemio musun belki mideni de rahatlatır.normal bisküvi yiyemio musun hiç bana iyi geliodu:26:

Canım ya cok uzuldum,, boyle zamnlarda dua etmekten baska sansımız kalmıyor,, Allahım hayırlısını verir insallah en kısa zamanda canım.

canım geçmiş olsun
çok üzüldüm.:70:
rabbim en kısa zamanda tekrar meleğini gönderir inşallah

Canım çok üzüldüm:50::50:

canım benim...
acını o kadar iyi anlıyorum ki, gözlerim doldu.
sakın yıpratma kendini. Allaha sığın...
Allah yardımcın olsun.

hepinize çok tşk ederim çok sagolun arkadaslar.. insallah o duyguları yenıden tadarım..
türkmengelini hep allaha dua edıyorum kaderıne razı olanlardan eylesın dıye ama zor tutuyorum kendımı isyan etmemek için.. insanın basına gelınce anlıyor,çok zormus .düsüş yapınca sankı evde bi bebek vardıda dogmus o yokolmus gibi oldu ev cok kasvetlı oluverdı aynı nıkım gibi.. canlı renkler soldu sankı.. bugunlerıde atlatıcam ınsallah

çok tşk ederim insaallah tekrar bu duyguları hissederim yenıden..

canım yaa sende bılıyosun işte elimde dğil :(( acaba sundan mı bundanmı demekten alamıyorum kendımı.. her ne kadar doktor kendınden suc arama ilahı takdir desede olmuyor işte sankı ben değilde bı baska biri kaybetmıs bebegını dusuk yapmıs gibi inanması guc.. bebegımın yasını bile içimize yasoyoruz mecburen ailelere demedık eger 3ay sonra allah verırse yanı ne zaman tekrar hamıle kalırsam ozaman soylıces ilki dusuk olmustu gibilerine.. eşimle ortak kararımız sımdı bide tam unutmaya meyıllenecekken arayıp yaramı desecekler vs olmasın dıye.. dorğpumu yanlısmı yapıyoruz bılmıyorum işte..

Canım ben de 8 haftalıkken kaybetmiştim, hem de hiç bir sorun yokken, kanama v.s. olmadan kendiliğinden kalbi durmuştu, kabullenemedim, 3 gün sabahtan akşama kadar doktor doktor gezdim, bir teki kalbi atıyor desin diye, ama olmadı....
İlk hafta kullandığım ilaçlara, ıslak saçla dışarı çıkmama, sıcak suyla duş almama daha nelere bağladım bilsen, ama şimdi anlıyorum, o zaman doğru zaman değildi, bebeğimin kaderi yazılmamıştı. Şimdi sana kim ne dese boş, ne avunursun ne de acın hafifler, kendini toparlayınca söylersiniz artık ailelere, böyle durumlarda onlar da mutluluğumuza olduğu kadar acımıza da ortak olmak isteyecektir.

bence sen doktor randevuna erken gt ve bi ilaç versin sana,bana vermişti ama bnm bulantılarım onu içecek kadar fazla olmadığı için kullanmadım.bi de mide asiiti için bişeyler yemeyi deneyemio musun belki mideni de rahatlatır.normal bisküvi yiyemio musun hiç bana iyi geliodu:26:

Çubuk kraker yiyorum canım, zaten onu da yemesem hiç bir şey yememiş olucam :50:
Dediğin gibi yarın ya da sonraki güne randevu alıcam böyle devam etmez, moralimi de etkiliyor çünkü

kızlar selamlar
bi bakayım kızlara dedim ama kasvetlimin yazdıklarını gördüm :(((

kasvetlimm, ne dicemi bilemiyorum, Allah sabır versin... dilerim Rabbimden, ilk denemenizde çook sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın ve sağlıkla doğurursun canım... amin

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr :)

günaydın canım nasılsın

Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah güne 0 moralle başladım, 1 haftada 4 kilo vermişim, inanamıyorum, yani yıllardır uğraşıp veremediğim bu kiloları hamilelikte vermem reva mı bana? Yakında serum yersem hiç şaşırmicam çünkü artık su bile içemiyorum, o bile midemi kaldırıyor :50:

günaydın tatlım gücünü kaybedip sürekli tansiyon düşüklüğü yaşarsın meyve, tuzlu ayran, kepekli ürünler yada limonlu mutlaka biri mideni dindirecektir birkaç parça ye ve çıkarmamaya çalış

günaydinnn

hekese iyi birgün gün gecirmesi dilegimle...

günaydın canım seninde mutlu ve güzel bir gün geçirmen dileğiyle

canım çok üzüldüm Allah sabrını versin yardımcın olsun en kısa zamanda yeniden o duyguyu tattırsın iyi bak kendine üzülmemek elde değil biliyorum ama en azından çok yıpratma kendini ben bol bol dua edicem senin için eminim en kısa zamanda yeniden hamiş olacaksın

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etisn.....

günaydın arkadşlar. bu sabah kasvetli nin kötü haberiyle gün de kötü başladı. allah sabır versin . hayırlısı böyleymiş. böyle haberler duydukça çok korkuyorum. allahım sana emanetiz.

kızlar selamlar
bi bakayım kızlara dedim ama kasvetlimin yazdıklarını gördüm :(((

kasvetlimm, ne dicemi bilemiyorum, Allah sabır versin... dilerim Rabbimden, ilk denemenizde çook sağlıklı bi bebişe hamile kalırsın ve sağlıkla doğurursun canım... amin

kız seninkiler üçüz mü:52::52::52::52:

günaydın kızlarr bende ocak annesiyimm diğer topicten geldim :)benide tabloya eklermisiniz..
SAT 23 NİSAN / BEKLENEN DOĞUM 29 OCAK/ 30 MAYIS KESE GÖRÜNDÜ. 5+3

günaydın tatlım gücünü kaybedip sürekli tansiyon düşüklüğü yaşarsın meyve, tuzlu ayran, kepekli ürünler yada limonlu mutlaka biri mideni dindirecektir birkaç parça ye ve çıkarmamaya çalış

Meyve falan gitmiyor ama kraker, galeta idare ediyorum, çıkarmama mücadelem de hala devam ediyor.

günaydın kızlar bugün nasılsınız Şeyda'dan haber alan var mı dün çok kötüydü :((

Haberim yok canım ama Şeyda genelde geç uyanıyor, öğleden sonra girer sanırım.

günaydın mercimeklerin anneleri herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum:71:
kasvetli arkadaşımıza çok üzüldüm:43:rabbim sabır ve yeni sağlıklı hamilelik nasip etsin...
oğluşuma kahvaltı hazırlayıp geliyorum:56:

Back
X