2012 Ocak Anneleri

günaydın kızlarr bende ocak annesiyimm diğer topicten geldim :)benide tabloya eklermisiniz..
SAT 23 NİSAN / BEKLENEN DOĞUM 29 OCAK/ 30 MAYIS KESE GÖRÜNDÜ. 5+3

evinnnnnn tatlım hamilemisin çoook sevindim canım yaaa diğer topiğe kimse girmiyo görüşemiyoruz ne kadarlık hamilesin

günaydın anneler .......

bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....:43::43:
cnm belki gec dollenmedır bı arkadas 10.haftada duymustu sıkma canını hem tek tük de olsa duyulmus ıste sıkma canını hayırlısı olsun:16:
gnaydın kızlar nasılsınız? ben bildiğiniz gibiyim işte. bulantı halsizlik vs. ama bugun bişey keşfettim. sabah süt içmedim 2 dilim kek yedim ve mıdm çok hafif bulanıyor. sanırım benım midemi süt bouyor ya :( siz nasılsınız bütün anneler ve bebişler iyi mi?
gunaydn canım aynen yaa süt benıde bayıyo napıcaz bılmıyorum gercı sankı onceye gore iim gibi bu aralar ya:nazar:
gün<ydınn kızlar çok şükür kalp atışını gördük 7 haftalık dedi drum çok şükür inşallah sorunsuz büyür miniğim mide bulantım hiiçç yok hatta hiç şikayetim yok şanslıyım sanırım
ohh cok şükür benı de korkutmustun cnm ya gözünaydın suss bulantıları falanda cagırma sonra eyvah dersın ıs ısten gecer:34:
Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş :63: 12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah

Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz :50:
yok yok ınsallah oyle olmaz benımkı gecıyo gıbı:66:
kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm :43: :43: :43: :43:
cnm o hormonlardan kaynaklanıyo bende bazaen oyle dusunuyorm ama degısen bişi yok eskısıyle aynı..ahh su hormonlar:84:
bende ocak annesiyim sanırım :))))))))))))

benim sat 18 mart ama geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden geliyoruz dr umuz kağıda 10 ocak doğum tarihi yazdı şuan 8+6 yız ...

ben regl günümde idrar testinde gördüm silik bi çizgi hemen kan verdim 132 çıktı 3-4 gün sonra tekrarladım 1842 ydi ertesi gün 29 nisanda dr gittim 6.9 mm kesemizi gördük ama aşağıdan 2 hafta sonra 12 mayıs ta dr gittik tekrar yine aşağıdan gördük kalp atışınıda gördük en son c.tesi dr gittik 28 mayısta yani 8+4 olmuşuz 1 gün atak yapmış bebiş :))) bu sefer üstten gördük ama dr rahimi arkaya dönük idrar sıkışması olmasaydı yine üstten göremeybilrdik dedi ....

kendime gelince bi belirtim yok mide bulantısı falan çok şükür rahatım sadece çok uyku yapıyo zaten uyumayı çok sevrdim bid egöğüslerim baya büyüdü ve çok gazım var karnım sürekli şiş ve çok acıkıyorum ama 58 le hamile kalmışım ama 56 ya düştüm ......
hosgeldn canım hayırlı olsun melegın:16::nazar::emir_bebek:
Bizim arabayı satar bunu alırız artık :52:
ayy cok güldüm ya allah iyilignı versın ama hakkaten cok pahalı be o ne öle:1:

Selam kızlar nasılsınız?
Ben hiç iyi değilim midem felaket hiç bir şey yiyemedim daha ilaç içmek için yemem lazım ama yersem çıkartcam bu sefer hissediyorum o yüzden cesaret edemiyorum.. :43:
sabret cnm gececek az kaldı:81:
slm bende 6 hafta 3 günlük hamileyim.bu 2. bebegim olacak.ilki bir buçuk yaşında.aynı tarihte doguracagım resmen oda ocakta olmuştu:):52::49:
hosgeldn canım ne guzel ıkısı bi büyür ıste bende arayı cok uzatmamayı dusunuyorum hayırlısı bakalm:49:

Sen avrupa yakasında oturuyodun dimi canım?
Ben anadolu yakasındayım..
Buralardan bakarız büyük ihtimalle..
İçimize sinmezse o yakaya geçiş yaparız :9:
Yok artık cnm 68'e düşmüşsün bende 67.5 kiloym bebek sanılcak kadar bi göbek yok daha..
Yada bana öyle geliyo :9:
Gazdır o gaz :1:
seydacm aynı kilodaymışız :52:buçuğu bıle aynı yani:27:
ben çok şiddetli erkek hissediyorum :))))
aynennnn ciddi derecede o yuzdende cok merak edıyorum cınsıyetını ya pufff:97:
evet saglıklı olsunlar bahtları güzel olsun inşallah
eşim şuan cenazede ölen 20 yaşında bir çocuk kalp hastasıydı anneside 30 lu yaşlarda kalp hastalıgından ölmüş ilk tanıştıgımızda çocuk 12-13 yaşlarındaydı üvey annesi sürekli azarlıyodu toplum içinde dikkatimi çekti nasıl anne bu yaa dedim üvey anne ondan demişlerdi . Çok üzüldüm bu gün 20 yaşlarında bir hayat söndü . Allah rahmet eylesin

ayy allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun ınsallah :85::59:

yenı gelen arkadaslar varmıs daha gecmıs baya sürüklenmıs okumaya takatim kalmadı o yuzden hepınıze topluca hosgeldınızz :34::71::46::emir_bebek::nazar:hayırlı olsun bebıslerınız canlar:49::16:

evinnnnnn tatlım hamilemisin çoook sevindim canım yaaa diğer topiğe kimse girmiyo görüşemiyoruz ne kadarlık hamilesin
ayy canımm benimm evett 5 +3 canımm evet yaa eski topicte kimse yok arada bakıyorumm kimse biey yazmamış çıkıyorumm.. aynur falanda yok sanırsammm ne bilim yaa önceden hiç öyle değildi....sen canım doğum yaptın dimii

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 2 ziyaretçi)

sekerrck,evindarkece,SEYDAFERHAT,Nana_Nana,meserret,aylinkaan,esmy,cimcimes53,nurrose,nazarboncug+,
of anam of masallahhhhhh:66::64::64::64::66::65::81::82::89::49::emir_bebek::nazar::nazar:

günaydın mercimeklerin anneleri herkese mutlu huzurlu bir gün diliyorum:71:
kasvetli arkadaşımıza çok üzüldüm:43:rabbim sabır ve yeni sağlıklı hamilelik nasip etsin...
oğluşuma kahvaltı hazırlayıp geliyorum:56:

günaydın canımm ama benim oğluşum (erkek hissediyorum) büyüdü fasülyeden de büyük teyzesi mercimek deme ona :1: :1: :1:

nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş:emir_bebek:

ayy kıyamam yaa kasvetlı düşük mü yaptıııııı:14:of ya canım beniim cok üzüldüm yaa umarım diger hamılelıgı saglıcakla gecer:59:bende iki gundur merak edıyodm onu ıcımemı dogdu nedır canım benım ay cok üzüldümm puff:85:

nihayet yedirdim oğluşumu geldim kıslar günlerdir söyliycem unutuyorum yatarken solunuza yatın ilk gebeliğimden biliyorum hem drum söylemişti hemde nette bi çok sitede okudum bebek daha iyi besleniyormuş:emir_bebek:

evt bende duymustum ama fazla uygulayamıyorum döne döne yatarım ben ama calısırım tsk bilgin için:16:

kızlarr anadolu yakasında nerdesinizzz..
ben pendikteyim sen?
günaydın canımm ama benim oğluşum (erkek hissediyorum) büyüdü fasülyeden de büyük teyzesi mercimek deme ona :1: :1: :1:
hahaha yesinler fasulye oğluşunu haklısın canım fasulye olmuşlardırdimi ben halamercimekte kalmışım:)
evt bende duymustum ama fazla uygulayamıyorum döne döne yatarım ben ama calısırım tsk bilgin için:16:

ben mümkün olduğu kadar uygulamaya çalışıyorum canım oğluma hamileyken hep soluma yattım artık ondanmıdır bilmem ama 36 haftalık 3.500 kg ağırlığında doğdu dr.um sonuna kadar kalsaydı5 kg doğardı demişti:1:

Şimdi internetten bulduğum :

Gebeliğin altıncı haftasından sonra, bulantıyla birlikte görülen kusma, hamilelerin sıklıkla karşılaştığı bir durumdur. Hamilelerin 100&#8242;de 80&#8217;inde görülen bulantı ve kusmalar gebeliğin sekizinci haftasında maksimum seviyeye ulaşır. Ve epey sıkıntı verir. 8. haftadan sonra sonra azalmaya başlayan bulantı ve kusmalar gebeliğin 14. haftasında hemen hemen biter. * alıntıdır.

ne dersiniz kızlar, benimki daha da mı artacak haftaya :50:

]

Günaydın Arkadaslar gecmişi okumaya calıstımmmmmm soyle birrrraz,,, ama cok uzunmussss

oy oy oy masallah canım yaaaa,, kocaman olmussssss,,, süperrr

tatlım merak etme gec dollenme olabilir,, bozma hemen moralini,,,

canım ya aylarca degil 1 ay kaldı oyle dusun canım yaaa,, az kaldı yani,,

canım cok dusuk bir deger degil tatlım ya,, insallah yukselir de bozmaz annesinin moralini,

canım su aralar bizde cok alıngan olduk belki biraz da ondan canımm,,,

canım bu 28/04 olamaz canım ya dogum tarihi,,, bi kontrol eder misin,, 28 ocak mı? doktora hic gittiniz mi?
aa 28/01 28/04 yazmısım pardon canım:)

Merhaba herkese...
Benim de midem çok rahat değil yine sabahtan beri ve başım kalkmıyor resmen. şöyle izin alsam 1 hafta sürekli uyusam :97:
Siz nasılsınız? herkes iyidirumarım. Geçmişten bi kaç sayfa okudum ama baktım olacak gibi değil, onları bitirmeye kalkarsam mesai saatimin sonuna gelirim sanırım :))

cxnm bır ton test yapılıyor
bazı doktorlar daha genıs kapsamlıda yapıyor cnm testlerı belkıde ondandır

Bilmiyorum ki bakalım bu hafta sonu ne testi yapıcak...
teşekkür ederim çok :70:

Gelişimi yavaş demek yanlış olur cnm doktorun dediğine göre geç yumurtlama veya geç döllenme olmuştur.
Benden açlık kan şekeri,hormon fln istendi 2 kere kan verdim çnkü ilkinde aç değildim bide idrar testi yaptırdı..
Başkada bişey yapılmadı şimdi..
En iyi bilgiyi doktorundan alırsın cnm ama güveniyosan doktoruna kafanı karıştırma veya tedbir olarak başka bi doktorada görünebilrsin..
Bu kadar fazla tahlil istemesini anlamadım :44:

Aslında doktoruma çok güvendim, hatta eşim de çok sevdi doktorumu. ama ne bileyim...
ben kafamı karıştırmıyım hakikaten. Bu Cumartesi de aklımdakileri ona sorar rahatlarım umarım
teşekkür ederim :70:

Back
X