1.64 canım
çok ii benımde oyun 1.70 ilk doktor kontrolumde 4 haftalıktı sanırım o zaman 62 çıktım şuan 63,5 falanım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.64 canım
çok ii benımde oyun 1.70 ilk doktor kontrolumde 4 haftalıktı sanırım o zaman 62 çıktım şuan 63,5 falanım![]()
olsun canım çok değil aldığın kilo ama daha dikkatli ol tabii daha fazla almamak için
kızlar maydanoz cocugu dusururmu ya oyle duydum korktum ki cokta severım yıyemıyorum korkudan![]()
sınemcıgım tesekkur ederım canım.uzulmemeye calısıyorum sonucta hersey olacagına varır.dunyayı kendıme zehır etmemelıyım Allah esıme ve bana sağlık versin nasılsa yine olur diye düşünüyorum en azından hamile kalabildim buda iyi bişey.
sende sakın korkma canım dıs gebelık olması mumkun degıl senın canım doktorun kesenı gormus nasılsa.benım doktorum kese varsa dıs gebelık suphesı ortadan kalkar demıstı.belırtı cok aramamak lazım herkesın bunyesı farklı canım ıyı dusun ıyı olsun İnşallah...![]()
bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)
bendede gastrit vardı seyyahım yediklerim bogazıma diziliyor gibi .sabret bak ben bugün biraz daha iyiceyim canım .az kaldı galiba ya tuzlu ayran ve elevit çok iyi geldi bana .şeftali aldım bugün eksimsi çıktı o zorladı beni birazkızlar beim gastritim vardı zaten. şimdi hamilelikle birlikte sürekli kusunca reflü oldu galiba. feci durumdayım çok afedersiniz ama gak guk gak guk edip duruyorum valla babaanneme döndüm bu ne yabaşkalarının yanında kaçacak diye korkuyrum
börek yedim azönce ama midemde değil ağzımda hepsi ufffffffffffffffffffffffffffff
canım köy yollarınız eğer iyi değilse ertele henüz daha bebeğin için risk geçmedi.ile geçip ordan uçakla gitmeni tavsiye ederim.kayınvalidemle oturmuyorum. o diğer eltimle kalıyor büyük evde. ben öğretmen lojmanındayım...ama hayatım kabus gibi. bakın okul kapanınca, 3 hafta sonra yani, annemlere gidecektik. eşimin semineri çıktı. dedim "ben gideyim, sen seminerin bitince beni almaya gel" biz aramızda anlaşırdık.
dün kaynanam kıyameti kopardı. "gebe kadın yola çıkar mıııı" diye. öldürecektim.
"ben dört sene ailemden ayrı şehirde tek başıma okudum. son sene de nişanlıydım. o zaman aklınız nerdeydi" dedim. " 2 ay önce kayseri tıpta yattım. çıktığım gün eşimi göndermedin ya beni almaya 'çok fırtına var, yolda kaza yaparsın' diye..ben tansiyonum yerlerde belediye otobüslerinde, ilçe minibüslerinde sürünürken aklın yok muydu" dedim. "beni değil de karnımdakini düşünüyorsan, onu düşünmek önce bana düşer. 25imden sonra kocamdan başka kimseden izin almam" dedim.
inatlaştı seni göndermeyeceğim görürsün diye![]()
ne güzel sevindim canım arkadaşın hemşireydi sanırım zaten normal değer aralıklarındaysa problem yok balımkızlar benımde tahlil sonuçlarım çıkmış. arkadaşım herşey normal görünüyor dedi ama daha doktora gösterememiş doktor ameliyattaymış.
canım birini sonlandırmazsan ilerde diğer bebişlerin için tehlikeli olacaksa sonlandırmanı öneririm.ikiz annelik bile çok zorken 3 üz biraz daha risk oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 3 bebişinde sağlıcakla doğar doktorun ne diyorsa onu yap gülüm onlar en iyisini bilir.güzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm![]()
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
her bebek aynı olmaz canım .belki de o an kıpırdamıyordur uyuyordur o . bu arada boyu sana baş popo olarak bile verse az geldi bana .ben 9+5 hesabına göre 6 cm dedi doktorum .KIZLAR SELAMMMM..
biz bugün bebişimizi görmeye gittik çok şükür herşey yolunda..ama benimki 10.haftalık olmasına rağmen hiç oynamıyodu..tembel olcak kesin benim çocuk milletinki kıpır kıpırmış benimki uyuyorrr..bi de kocaman olmuş yavrum maşşallah..boyu 2.5 cm falan..normal mi acaba bilemedim..doktor hanım da bir umursamaz çıktı ki sormayın..gına geldi artık 3.doktor arayışındayız..bebek doğacak biz daha doktoru sabitleyemedik yaa..
kızlar maydanoz cocugu dusururmu ya oyle duydum korktum ki cokta severım yıyemıyorum korkudan![]()
aa ne garipniye öle dedikigüzeller selam,nasılsınız?
biz doktor kontrolünden geliyoz, bebişlerin üçü de sağ salim duruyolar maşallah :)) ve iki tanesinin hareketlerini bile gördüüüm![]()
doktor 12. hafta gibi birini sonlandırmayı önerdi, ama öyle tatlılarki, hele biri kıpır kıpırdı maşallah.. nasıl kıyarız! eşimle karar aldık, 12.haftaki durumlarında da gerçekten ciddi bi risk oluşmazsa dokunmicaz... Allahın verdiği cana biz nasıl kıyarız! Allahım gücünü kolaylığını da verir inşallah, Ona sığındık.. Hayırlısını diliyoruz...
bugün doktora gittik sat 28 mart bebişim 1.97 cm olmuş :)kalbi 179 atıyor sizinkilerin kalp atışı kaç endişeleniyorm bana çok yüksek geldi doktor normal dedi ama bilemiyorum
sedacım bende oda yapmak istiyorum bebişime ama hem yerım yok evim çok küçük hemde eşimin ailesi tutturdu yok bişey alınmasın doğsun hayırlısıyla kucağınıza alın hepsi 1 günde olur yaa hepsi bi günde nasıl olur ben o zaman nasıl gidip beğenecem offfff millet herşeye karışıyo yahu bi yandan hakveriyorum bi yandan da güzel ve eksıksız bi oda yapmak istiyorum oturma odamı satacam tabi oncak öyle![]()
güzeller selam,nasılsınız?
Günaydın kızlarr,
Kendime nazar etmiyim ama bugün önceki günlere göre daha iyi gibiyim
Bu arada ben artık doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir miyiz? 7 haftalık olduk ne dersiniz :44:
cnm normal benımde kontrolüm 27 hazıran sanırım oncekı kontrolumuzde aynıydı senınle..bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)
puff ya bende 1.64 üm ama kilom 67.5
1.64 canım
Günaydın kızlarr,
Bu arada ben artık doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir miyiz? 7 haftalık olduk ne dersiniz :44:
canım gunaydın..ben 6 haftalıkken duymustum..inşallah duyarsın![]()
Günaydın kızlarr,
7 haftalikta duyuluyormus canim
banada 7. haftama gün verdi cünkü
8 hazirana
puff ya bende 1.64 üm ama kilom 67.5
canım gunaydın..ben 6 haftalıkken duymustum..inşallah duyarsın![]()
Bence artık duyulur
ama duyulmasa bıle korkma gec dollenmede olabılır
ben bugun tam 8 haftalık oldum![]()
![]()
ama ultrasona gore maksımum 7 felanımdır
ayy doktorumda pek bu konularda bılgı verme taraftarı degıl sagolsun![]()
![]()
Aslında doktorum 21 inde gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti, ama tam 2 haftayı mı yoksa bu haftayı mı kastetti anlamadım, o kadar aceleciydi ki soramadım bile doğru düzgün. şimdi doktorumu değiştireceğim büyük ihtimalle, en iyisi bekleyip Cuma ya da Cumartesi gideyim değil mi?