Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 23 yaşımdayımm oğlumu 19 yaşımda aldım kucama buda 23 yaşımda olcak inşlhhh
mşllh sana..ve kendime inanmıyorum :)) ben 81 liyim :))
geçmiş olsun canım hiç bilgim yok inşalah degerlerin düzelir vekızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez :2::2:
kızlar aranızda proges.... kullanan varmı????
amin ...ben 23 yaşımdayımm oğlumu 19 yaşımda aldım kucama buda 23 yaşımda olcak inşlhhh seninde mi ikinci olcak
bn izledim cok faydaliiiii bilgilerrrr![]()
valla bende izledimm iyi oluyoo yaa![]()
cnim bilgileniyorsun dogumdan korkmuyorsun cok faydali nerede ne zaman ne yapacagini ögreniyorsunbende korkuyorum izlemeye..etkilenirim doğuramam diye :)
gerçekten faydalımı???
:)
kızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez
nolur yardımmmmmmmmmmm
günaydın melek anneleri..
bugün 12 saat uyuyarak rekor kırdım..
tek yiyebildiğim besin olan peynir ekmeğimi yedim geldim..
kızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez
nolur yardımmmmmmmmmmm
bnde haslanmıs patates yedım sımdıde canım yıne hamur işi ıstıyo nolcak benım bu halim yaevde un kalmamış markete git dıo şeytan ama yemiyo başım cok fena
![]()
olsunn herşey nasip senin için hayırlısı bölemiş cnmm
canım hosgeldın oncelıkle..evet ben kullanıyorum hala gunde 1 tane once 3 er tane ıcmıstım..
cnim bilgileniyorsun dogumdan korkmuyorsun cok faydali nerede ne zaman ne yapacagini ögreniyorsun