2012 Ocak Anneleri

merhaba annecikler ben de 2011 mart anneleri grubundanım. kızım 2.5 aylık oldu. unnado anne bebek ürünleri satış sitesinden haberınız var mı bılmıyorum. biz ordan cok alışveriş yapıyoruz. şu an da da satısda cok guzel donenceler ve giysiler var. ilgilenenler özelden bana email adresini yollarsa ben de size davetiye yollayabilirim. herkese sağlıklı bir hamilelik dilerim. hayırlısı ile bebeklerinize kavusursunuz inşallah

ben 60-69 kilo topiğindeyim :16:ama geçen hafta hamile :49:olduğumu öğrendim...ve 22 ocak doğum tarihli bir bebek :emir_bebek:bekliyorum.sizlerinde bilgilerinden fazydalanmak istedim.benide aranıza alırsanız sevinirim...:16:

tatil beldesinde oturanlar...tatile gidicek olanlar...nekdr şanslısınız bi bilseniz...
istanbulda hem hamiş olmak hem çalışmak okdr zor olucakki benim için...Rabbim kolayını verir işllhhh

Slm kızlarrr size bırsey soylıcem belkı bana oyle gelıyor ama ben bebegımı hıssedıyorum kasıklarımda seyirme gibi hisler oluyor sizdede oluyormu kımısı yok o baska bısedır daha erken dıyor kımısıde bebegındır kendısını sana hıssettırıyordur dıyor :49:

ben 60-69 kilo topiğindeyim :16:ama geçen hafta hamile :49:olduğumu öğrendim...ve 22 ocak doğum tarihli bir bebek :emir_bebek:bekliyorum.sizlerinde bilgilerinden fazydalanmak istedim.benide aranıza alırsanız sevinirim...:16:

hoşgeldin cnm sende,hayırlı olsun bebişinde.....bende bugün katıldım bu topiğe...

hoşgeldin aramıza:71:
tatil beldesinde oturanlar...tatile gidicek olanlar...nekdr şanslısınız bi bilseniz...
istanbulda hem hamiş olmak hem çalışmak okdr zor olucakki benim için...Rabbim kolayını verir işllhhh
canım yaz boyuncamı çalışacaksın iznin yokmu?
Slm kızlarrr size bırsey soylıcem belkı bana oyle gelıyor ama ben bebegımı hıssedıyorum kasıklarımda seyirme gibi hisler oluyor sizdede oluyormu kımısı yok o baska bısedır daha erken dıyor kımısıde bebegındır kendısını sana hıssettırıyordur dıyor :49:

olabilir ben oğlumu 12 haftalıkken hissetmeye başlamıştım aynı dediğin gibi kasığımda seyirme oluyordu:)tekmeleride 18 haftamda yumuşak yumuşak başlamıştı 20 hafta itibariyle şiddetini arttırmaya başlamıştı:1:

Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun:71:

Canım ben de İstanbuldayım ve çalışıyorum, ama alabildiğim kadar izin ve hatta rapor alıp tatilimi yapıcam, zaten şimdiden daraldım ve yoruldum, dinlenmem lazım, şu sıralar kendimi yormuyorum :34:
Sen de elinden geleni yap izin için, olmadı rapor al ya da ne bileyim, 1 hafta ücretsiz izin falan, tatile çıkmasanda dinlenmek iyi gelir, olmazsa da sağlık olsun dediğin gibi Rabbim kolaylık verir.

:1:
evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz :1:

Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))

aa bende finikede kalmıştm bi senecik..güzel bi yer:34::27:

arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım,urfada yaşıyorum.32 aylık bir kızım var 22 eylülde 3 yaşını dolduracak.2 bebişimehamileyim.:49:61 kiloyum 160 boyundayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:87::87:

işin zormuş canım ama 1 haftada olsa alabilirsen kaç biyerlere... ne işyapıosun yenimi başladın?

malesef burda izin diye bişey yok cnm :)
yani girerkende okeyledim şimdi tabii zor olucak...

Hoşgeldin aramıza, hayırlı olsun:71:

Canım ben de İstanbuldayım ve çalışıyorum, ama alabildiğim kadar izin ve hatta rapor alıp tatilimi yapıcam, zaten şimdiden daraldım ve yoruldum, dinlenmem lazım, şu sıralar kendimi yormuyorum :34:
Sen de elinden geleni yap izin için, olmadı rapor al ya da ne bileyim, 1 hafta ücretsiz izin falan, tatile çıkmasanda dinlenmek iyi gelir, olmazsa da sağlık olsun dediğin gibi Rabbim kolaylık verir.

cnm sende şanslısın işte...neyse sağlık olsun...

arkadaşlar önce kendimi tanıtayım.27 yaşındayım,urfada yaşıyorum.32 aylık bir kızım var 22 eylülde 3 yaşını dolduracak.2 bebişimehamileyim.:49:61 kiloyum 160 boyundayım.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim...:87::87:

Allah bağışlasın yawrunu...urfalısın demek...eşimde urfalı :)

evet 2012 nısan gıbı Allah ızın verırse dalışa devam
cnm Antalya Alanyada yasıyoruz bızz :1:

Eşimle 3yıl cıkdık ve nısanlandık 4.yılımızda evlendık
toplam 7 yıldır beraberız kocısımle :))

Urfada mısın? ayyyyyyyyy haftalardır kapalı olan iştahım açıldı şimdi, adını anıp canını istetmiyim arkadaşlarımın ama, arada sizin taraflara gelip yemek yemek lazım :56:

Urfada mısın? ayyyyyyyyy haftalardır kapalı olan iştahım açıldı şimdi, adını anıp canını istetmiyim arkadaşlarımın ama, arada sizin taraflara gelip yemek yemek lazım :56:

ne istedi canın çok merak ettim:)benimde kayınvalidem urfalı eşim antep urfa karışımı:)))dün akşam onlarda yemekteydik eşsiz urfa ve antep mutfağı eşliğinde:56:

ne istedi canın çok merak ettim:)benimde kayınvalidem urfalı eşim antep urfa karışımı:)))dün akşam onlarda yemekteydik eşsiz urfa ve antep mutfağı eşliğinde:56:

Ben de anne tarafından Antepliyim, o yüzden bizim mutfak hep Antep mutfağı, kuru dolma olsa ne güzel yerim şimdi, bulanmasam yaparım valla, bol acılı ekşili :)
şanslısın valla kayınvaliden yapsın sen ye ne güzel, ben de şu tiksintiden kurtulsam da donatsam soframı, hiç de üşenmem valla lahmacunumu bile kendim hazırlarım :56:

kızlar kan verdim geldim bisürü test istemişti dr idrarda verdim ama kolum çok kanadı :59: bu testler ne için yapılıyo bitek glokozu anladım diğerleri ne için acaba

geçen ay urfadaydık eşimle...ilk defa gittim ve çok sevdim..insanları çok sıcak...

ya ben en çok kurutulmuş dolmalarına bayılıyorummmm....

Back
X