2012 Ocak Anneleri

:1::1::1:haklısın zaten çoğu beklenen tarihten ya önce ya sonra gelir:)senin sat hesaplamanla takvim hesabın aynımı peki?

canım benim benim tam olarak kan tahlillerine göre 5 hafta 3 günlük felan olması lazım ama ultrasyona göre işte 6 hafta 3 gün.bende bilemedim doktorun dedğine göre 22 ocak doğum ona göre yaptım anlayacağın...:34:

cnm boyle durumlarda karısılmaz pek
yanı kayınvalıden esıne baya bır etkı edıyor sanırım
ancak esınle duzgun dılle konusucan
ben 7 ayında bır cok seyı almak ıstıyorum dıye
cunku arabası odası bır anda alınırsa mılyarlar tutar
yavas yavas alalımkı sorun yasamayalım felan de
Ahh bu kaynanalar
sızıne torununuzun alıncagı kıyafetın ne zaman alınacagından ! :47: :47: :47: :47: :47:

işllh öyledir cnm....

bence doğduktan sonra çok geç olur...dediğin gibi nasıl ilgileniceksin cnm..7.ay en normali..ama işin zor gibi..sanırım sana fikrini soran yok...yawaş yawaş eşine söyliye söyliye alıştırırsın artık..nasıl olsa daha var cnm...

normalde kayınvalıdem bişeyıme karışmaz karıştırtmam çünkü eşimde karıştırmaz ve annesinin sözüne gitmez yanlış anladınız sanırım yada ben yanlış anlatttım sadece bu konuda biraz sabit fikirli oldular eşimin amcasının ilk bebeği ölmüş 9 ay bi sorun yok doğum yapacağı gün karnında ölmüş bebeği beşik falan almışlar çok üzülmüşler falan bunu örnek verdiler bana ama böylede düşünürsek hiç bişey almammız lazım biraz allaha tevekkül diyorum ben hep her konuda özellıkle bebeğim allah emanet rabbim ne buyurursa o ilk aylarda bende bişey almaya taraftar değilim ama doğduktan sonrada nasıl hem maddı dediğiniz gibi hem ben ilgilenemem bi kaç ay geçsin bakalım ben eşime yavaş yavaş empoze ederım onlarda burunlarını sokarlarsa:27: lafı oturtur sustururum artık

Kızlar bu arada size bişey söylicem..
Hamile olan bi akrabam 2'li test için doktora gidiyo ultrsona giriyo ve doktor diyoki bebişin hareket etmiyo annesi birazcık tatlı bişeyler ye gel..
Oda tatlı bişiler yiyo ve gidiyo böylece testi yapıyolar anladığım kadarıyla.
Yani tatlı bişiler yiyip girersek muayneye bebişlerimizin hareketlerini görebiliriz ama bazende aç karnına test yaptırıyolar cesaret edemiyorum o yüzden yiyip gitmeye.. :44:
Neyse bilginiz olsun istedim.. :16:
aa ılk defa duydum tamam öle yapalım hihi:)
bende önce zayıflıyım sonra hamiş olurum dedim ama gram oynamadım hiç...nasıl olsa doğumdan sonra uykusuz gecelerde vericeğiz kilo ben pek takmıyorum artık...kaç kilosunki cnm??

[be 65 kg ıdım spora başladım 61.5oldum hamıle kalmısım:)

off kızlar
burgerdan fıx menumu yedım ve fenalardayım
bulantı bır yana yanmam cok var
sanırım buqunden sonra fena sekılde akıllanıcam heralde :1:
Ayyy berbatım ıkı saattır :S

arkadaslar ben cikiyorum

kendinize iyi bakin

byeee

Görüşürs cnm by

off kızlar
burgerdan fıx menumu yedım ve fenalardayım
bulantı bır yana yanmam cok var
sanırım buqunden sonra fena sekılde akıllanıcam heralde :1:
Ayyy berbatım ıkı saattır :S

Elma varsa bi kaç dilim elma ye bana çok iyi geliyo ve soda varsa soda iç..
Burgerden de vazgeç elinden geldiğince cnm sağlıklı değil sonuçta..

Back
X