Bnde cok sik acikiorum.elim ayagim titrioo oturup aglicam nerdeyse..hatta dun yemege gttik cok unlu biyer ve telefonla siparis vermelisin deli gibi bekliosun yoksaa..ordan gecrken hadi girelim dedimm..off siraa benn deli gibi gozum dönmuss adama dedim beni doyurun ölcem ..kızlar ben doymuyorum ya feci şekilde iştahım açıldı. örneğin az önce pide yedim ama bir pide benı doyurmadı. olsa yerım yanı daha. ama sonra çıkarıyorum yedıklerımı sonra elim ayağım titremeye başlıyor mecbur yıne yıyorum. sonra da 3 haftada 1,5 kılo alıyorumne yapacam ben ya bu yeme düzenimi:97:
bide normalde bol salata yerdım ekşili falan ama şu sıralar o salatayı yapmak bana zulum gelıyor okdar üşeniyorum ki. çok tembelleştım ya. yemek yıyıp tv nın karşısında uzanıyorum uyuyakalıyorum. boynum tutulmasın diye eşim yatağa yatırıyo saat daha 10 bile değil ama.. ye iç yat olunca da kılolar kaçınılmaz olacak sanırım. ay geçse şu 3 ay da bı kendıme gelsem ya
hayılı olsun canım. evet 0,90 cm olan bebeğindir. kalp atışları bende de yazmıyordu.
bende gece yatarken içebiliyorum ancak. gün içinde süt içince o gunum mahvoluyor. sabah yıne süt içmeyi denedim şuan perişanımben öğle yemeklerını dışarda yediğimiz için etten tiksidim. ama dün arkadaşımıza yemeğe gittik orda eti çok güzel yıyebıldım. yanı bana kokusuz et lazım. pişerken kokusunu duymayacam. hazır gelecek götürecem
ayy ne zahmetliyim