Bikaç saat çıktım ne muhabbet çevirmişsiniz, yetişemedim tamamını okumaya, biraaz alıntıladım hadi bakalım
canım abine mutluluklar. etinden sütünden yararlanmak lazım. çok şanslısın

buarada azmine hayranım. sigara kahve kola alkol vs. hepsını bıraktın bebişin için. bebeişin bunları öğrenınce annesiyle gurur duyacak

.
Sağol canım, ikisi de pırlanta gibi insanlar, Allah herşeyi gönüllerine göre versin, bir oğlum olursa dayısına benzemesini çok isterim onun gibi boylu poslu yakışıklı olsun, bana çekip minyon kalmasın

Ah ah sen bana sor onu, şimdi yarın düğünde herkes yiyip içerken ben bakıcam yazık bana
ahhhh ahhhhhh suss yaramı deştin valla şimdi bi sigara ve buz gibi kola içcektimki tüm sıkıntılarım giderdi eminim

ama ben bu sefer aynı salaklığı yapmıcam ve sigaraya başlamıcam inşş, kaana hamileykende bıraktım hatta 2 yıl emzirdim diyede içmedim geçen yaz başladım hayatımın salaklığını yapmışım
Ben de başlamicam diyorum ama bakalım, şurda 1.5 aydır içmemem bile çok büyük bişey benim için
Kizlar buarada birsey sorucam benim gibi eşi askere gitmemis olan varmi????
Yollamadın kız askere kocanı, diyene bak desene benimki de evlendikten 3 yıl sonra gitti, ama çok şanslıydık biz, hem kısa dönem hem de gölcükteydi, her hafta sonu görüştük, İnşallah size de böyle bir şans denk düşer cnm.
slm kızlar hepiniz smear testi yaptırdınızmı ?
ben yaptırmadım aklıam takıldı yaptırayım diyorum
Hamile kalmadan önce yaptırmıştım cnm. doktoruna bir sor bakalım.
bu arada kızlar ilk gebeliği olanlar çatlak kremini sürmeye başlasın biz çatladık sizin vücut çatlamasın çok kötü oluyor.

bir de kahverengi akıntım gelmeden bana magnezyum kilo aldırmaz hem düşük riski varsa bile engeller demişti.
progestan kullandım bir hafta lekelenmem devam ediyordu mağnezyum içmeye başladım 5 gündür akıntım falan yok şükür.akıntısı gelenler magnezyum denesinler bakalım .
birinden biri kilo aldırıyor elevit ya da progestan bugün tartıldım 2 haftada aldığım kilo 700 gram olmuş
Ben başladım sürmeye, ama şimdilik sadece göbeğime sürüyorum çünkü kilo artışım başlamadı, diğer yerlere de sürsem mi ki :26: zaten dobişim bi de çatlarsam çok fena olur, hemen baştan ayağa süreyim bari

slm canlarm nasılsınız..bn dun gece acıle gıttım yıne kan glmeye baslamıstı..doktor cok fazla kan var ıdrarda dedı ürolojı ye gozuk hemen yarın sabah tas sln olabılır bobreklerde dedı bugun sabah doktora gıttım bobreklerım gayet iyiymiş sadece dedgm gıbı enfeksıyon kapmısım kötünün ıyısı ıste=( onun ıcıın de ıkı tane antıbıyotık yazdı yıne ılk uc ay kullanılmamalı yazıo ama napıyım baska carem yok..bebegmıde gordm 4 cm olmus kocaman=)

ama hareket etmıyodu ztn doktor da bebek ıcın degıl bobrek ıcın baktıgı ıcın bılgı fln vermedı sadece ii buyumus dedı haftana gore saglıklı duruyo dedı (tabı bn sordm da oyle)=)neyse sanrm uyuyodu bebısım=) esımde goremedı ohh catlasın meraktan=)) almadılar onu ıcerı=).. ıste boyle canlarm bıde tekrar baslamıs ıltıhap bnde yıne bol bol su dedıler her zamankı gıbı=) sızler ıyısınızdır umarm opuyorm hepınızı
Canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine

canım eşimin de yıllık izni 2 hafta ama ben 2 hafta izin yapamam. büroda tek çalışan sayılırım bide patrıon ve teknık servisçi arkadaş var. bütün mali işlerle ben ilgilniyorum. yıllık izin hakkım olmasına rağmen 2 hafta ortalardan kaybolamam yani. herşey birbirine karışır. maraşa bile 4 günlüğüne falan gidcez. onunda 2 gününü haftasonuna denk getirecz. doğum öncesi çok sık izin alıp göze batmak da istemıyorum. ben diyorum kı temmuzda falan 3-4 günlüğüne tatıle gidelim. çok uzak olmasına gerek yok izmire falan.. bayram zaten eylülde ozamn da maraşa gideriz diyorum. ama olmaz diyor. geçiştiriyor. ben maddi imkanımz olsa şimdide maraşa giderim bayramda da diyor. tatıle gidcek parası olsa maraşa gidermiş. onun için tatıl oymuş. ama benım için ne olduğu önemlı değil

bebek gelecek çok masraf olmasın diye gitmıyormuş şimdi bayramı beklıyormuş.
Şekerim erkek milleti evliliğin ilk dönemlerinde bir aileci oluyor, sonra geçiyor, benimki şimdi 2 yıl görmese gidelim demez. Gerçi benim eşimin ailesi Fethiyede yaşıyor, bize beleş tatil

çağırsalar da gitsek, ekonomi olur bize de