• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri

teşekkür ederim sağol.. evet mucize benimki...

teşekkür ederim.. hoşbulduk.. evet doğarsa hayırlısı ile poposuna iki dokunup nerde kaldın diyecem zaten ahtım var :)))))

Mucizen seni bırakmaz merak etme, öyle doğarsa falan diye de düşünme doğacak tabi :nazar::nazar::nazar:
Teyzem tam 12 yıl tedavi gördü bebek için, yurt içi - yurt dışı denemedikleri yöntem çalmadıkları kapı kalmadı, hacısı hocası da cabası...
12 yılın sonunda teyzem yeter artık dedi, vazgeçti, tedavileri de bıraktı, 1 yıla kalmadan hamile kaldı, 3 yıl sonra da 2. Geldi, hiç tedavisiz, üstelik teyzeme doğal yolla gebe kalman imkansız diyordu doktorlar.
Şimdi iki çocuklu kendisi, kazık kadar oldu veletler, bak sen de o günleri göreceksin, mucizeler yarım kalmaz...

ne kadar güzel sonuçlanmış hikayen, gözün aydın canım :nazar::nazar::nazar:
mucizen sağlıkla doğsun inş.
merak etme benim de bi belirtim yok herkes de olcak diye bişey yok :34:

ayy maşallah canım :nazar::nazar::nazar: amiiinnnnn bi de duana

ben de 2 gündür çabuk acıkıyorum gibi yaa normalde zaten hep 2 saatte bir mutlaka bişeyler atıştırırdım
bu 2 gündür biraz daha farklı gibi, bakalım kilo almaya ne zaman başlıcam

ooo süpeeer herşey yolunda cinsiyet tahmini de yapılmış maşallah :nazar:
amiiiinnn

:60::60:

evet çok şükür hiç beklemediğim anda ama hep beklediğim şekilde sonuçlandı.. devamı olsun inşallah.. hepinizin bebekleri sağlıkla gelsin...

evet çok şükür hiç beklemediğim anda ama hep beklediğim şekilde sonuçlandı.. devamı olsun inşallah.. hepinizin bebekleri sağlıkla gelsin...

canım hayırlı olsun bebeğin rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...senin hikayen benimkinin tam tersi olmuş bende 2 kez kendiliğimden hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğu söylendi :) şimdi tüp bebekle hamileyim...mevla görelim neyler neylerse güzel eyler değil mi :34:

merhaba kızlar...."baloncu" arkadaşımıza çok çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın inşallah...allahım hepimizin bebeğini korusun:nazar: çok üzülüyorum ve etkileniyorum böyle şeyleri okuyunca, bende yaklaşık 4 haftadır görmedim kuzumu, haftaya gidicem testlerim yapılacak, ben biraz biraz bişeyler yemeye başladım sanki ve daha sık acıkıyorum:56: bebiş de yiyor tabi artık ne yersem 2 kişiyi besliyoruz artık ciddi ciddi, çok fazla yiyemesem de poaça, börek götürüyorum:56: kilo almaya başlıcam:52:
bende hep kuru şyle ryıyordum bugun sulu yemek yedım sebze yemeği. inşalah gecer artık da şu mide problemlerı bebeğimi besleyebılırım. bu arada ben kılo aldım göbeğim çıktı artık anlaşılıyor sanırım. çok erekn ama napayım bende tonton anne olurum artık :37:
Merhaba uzun bi aradan sonra yaziyorum... pazartesi kontrole gittim. Masallah subanallah erkanda 4,2 santim boyunda bebegimi gördüm basi kolari bacaklari sükürettim sürekli, bebegimiz büyüyor kalbi atiyor. :nazar:
allah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah hepimize.
:nazar: maşallah canım ohh be iyi haberler almak çok güzel
kızlar şimdi doktordan geldim, bebişim büyümüş 5.2 cm olmuş,çok sıkıntı yaşadım kızamıkçık şu bu derken iyi şeylerle moral buluyorum, pipisi görünüyo :9: ama kesin diyemeyiz ama erkek gibi dedi,bana da öyle doğuyodu hep,sağlıklı olsun tek isteğim o tabi,Rabbim hepimizin bebişine sağlık versin,ona çok ihtiyacım var,Allah sağlıklarıyla imtihan etmesin hiçbirimizi...
:nazar: bir iyi haber daha :) çok sevindim canım pipisine kurban onun yaa
sana da afiyet olsun canım:56: yiyelim ya ne olucak bebiş besliyoruz biz:60:ay bende ne çok severdim fast foodu ama artık yiyemiyorum,patates kızartması dışında:61: ona dayanamam asla:52:
ben dün hususi pataes kızarttım kendıme üzerine de ol yoğurt döktüm iyi geldi valla. iyiki yoğurt var zaten yoksa aç kalmıştım harbıden :56:

Geshenk canim cok mutlu oldum senin adina Allahim tamamina erdirsin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim buarada tarihlerimiz ayni sat benimde 22 nisan;)))) bakalim hayirlisi bebislerimizde belki ayni gun dogar;))))

kızlar buarada bende dr geldim az önce bir hafta öne geçmişiz 13+1 olmuşuz 7,5 cm bebeğimiz var herşey yolunda dedi dr ikili test zamanımız dedi ama ben istemiyorum dedim doblerr ultrasona girecem dedim :))) cinsiyetini sölemedi 3 hafta sonra tekrar gidecem o zamn söler inş. :))) ama çok güzeldi bebeğim artık tamamen kafası dötü eli kolu bacağı belliydi bi hareketler allahım sana şükürler olsun önce yüzüstü yatıyodu sonra döndü elini kaldırdı yumruk yaptı çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.....

Mucizen seni bırakmaz merak etme, öyle doğarsa falan diye de düşünme doğacak tabi :nazar::nazar::nazar:
Teyzem tam 12 yıl tedavi gördü bebek için, yurt içi - yurt dışı denemedikleri yöntem çalmadıkları kapı kalmadı, hacısı hocası da cabası...
12 yılın sonunda teyzem yeter artık dedi, vazgeçti, tedavileri de bıraktı, 1 yıla kalmadan hamile kaldı, 3 yıl sonra da 2. Geldi, hiç tedavisiz, üstelik teyzeme doğal yolla gebe kalman imkansız diyordu doktorlar.
Şimdi iki çocuklu kendisi, kazık kadar oldu veletler, bak sen de o günleri göreceksin, mucizeler yarım kalmaz...

inşallah benim mucizeler devam eder aynı teyzen gibi.. teşekkür ederim sağol...

canım hayırlı olsun bebeğin rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...senin hikayen benimkinin tam tersi olmuş bende 2 kez kendiliğimden hamile kaldım düşükle sonuçlandı sonrasında doğal yolla hamile kalmamın imkansız olduğu söylendi :) şimdi tüp bebekle hamileyim...mevla görelim neyler neylerse güzel eyler değil mi :34:

hikayeler enteresan değilmi zaten.. hepimiz neler yaşıyoruz iyiki burası var ki bunlardan haberdar oluyoruz.. inşallah seninde tüp vesile olur anne olma yolundaki mücadelene...

Geshenk canim cok mutlu oldum senin adina Allahim tamamina erdirsin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin canim buarada tarihlerimiz ayni sat benimde 22 nisan;)))) bakalim hayirlisi bebislerimizde belki ayni gun dogar;))))

ah buna çoook sevindim.. hadi inşallah aynı anda gelir bebişler.. seni daha bir takip ediicem tabiki :))))) teşekkür ederim güzel dileklerin için...

ne güzel canım allah bağışlasın ....

bende dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için 5. ay bitince tetanoz aşısı var dedi bide bebek hareketlenmeye başlayınca kalp atışını dinleyecez dedi :))

bugünde gittim kan verdim yarında kan sonucunu alıp idrar testi yapılacak :))))

ve bugün öğleden sonrada kendi dr umla randevum var :))))

hayırlısıyla bebişimi büyümüş hareketli bi şekilde görecem inş....
bende gıtmem lazım saglıkocagına aradılar ama
ısten ızınalıpgıtmem lazım
artıkbiaragidicem

az önce iş arkadaşlarımdan biri morlımı çok bozdu. ki kendısı erkek! 5-6 yaşlarında bi oğlu var. bana resmen yarı şaka yarı gerçek salakmısın sen niye hemen bebek yaptın dedi! ona neyse! bir sürü şey saydı moralımı allak bullak etti. neymiş efendım daha borcumuz harcımız bitmemiş. bebek olunca görecekmiş bizi. zaten ben 6 ay çalışamayacakmışım doğumdan sonra eşim tek maaşla nasıl bakacakmış. onun eve ekmek götürmediği zamanlar olmuş. neler çekmiş neler. eşime söyleyecekmişim ek iş bulacakmış kendıne . artık simit mı satarmış, motorla pizza mı dağıtırmış.. bide ocakta olacakmı ya doğum iyice yanmışım. kış kıyamet yakıt parası var çocuk üşür hasta olur hastane doktor parası var. günde 10 tane bez harcar bı paket bez 3 günde biter dünya para.. biraz büyüsün aldığını beğenmez. marka gıymek ister. anne baba bana şunu al bunu al şuraya götür diye tutturur. bi konuşmaya başladımı susmak bilmez. sen yorgunmusun düşünmez. ayy akla gelmeyecek neler neler saydı.
ya dedim hiç mı ıyı bişeyı yok. sen onun bı gülüşüne dünyaları vermez mısın? eve gidince kapıda onu görünce hiç mı sevınmıyor musun? pişmanmısın yaptığına yani dedim? ne dedi biliyormusunuz? yok onu yaptığıma değilde evlendiğime pişmanın direkt dedi! sen dedim psıkopatsın sus git. hamile bı kadınla nasıl konuşuyorsun böyle mı moral verilir! ne dediğine inanamayacaksınız! pis pis sırıtarak moralın bozulsun düşsünde kurtul diye söylüyorum işte dedi!!! yoksa zaten eşim dayanamayıp boşarmış benı bende babama kalırmışım!

evenmeden öncede böyle saçmalamıştı evlenme aklın varsa bak ben evlendım ne oldu diye .. allahım zaten korkularım var benım zaten bebeğime yetebilecekmıyım dıye düşünüyorum. ona iyi bi aile olabilecekmıyız ihtıyaçlarını karşılayabilecekmıyız .... evet belki milyarlar kazanmıyoruz evimiz arabamız yok ucu ucuna yetişiyor aldığımız maaş ama allah büyük değil mi ya o yardım eder. bereket verir. hem anneannesi dedesi var dayısı var. moralım öyle bozldu ki. hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. insanlar neden böyle kötü kalpli ya hiç mi vicdan yok içlerinde

bende gıtmem lazım saglıkocagına aradılar ama
ısten ızınalıpgıtmem lazım
artıkbiaragidicem

git canım ihmal etme bence baya ilgileniyolar hem doğumdan sonrada bebeğin aşılarını falan yaptırabilrsin kayıt açtırman lazım şimdi...

az önce iş arkadaşlarımdan biri morlımı çok bozdu. ki kendısı erkek! 5-6 yaşlarında bi oğlu var. bana resmen yarı şaka yarı gerçek salakmısın sen niye hemen bebek yaptın dedi! ona neyse! bir sürü şey saydı moralımı allak bullak etti. neymiş efendım daha borcumuz harcımız bitmemiş. bebek olunca görecekmiş bizi. zaten ben 6 ay çalışamayacakmışım doğumdan sonra eşim tek maaşla nasıl bakacakmış. onun eve ekmek götürmediği zamanlar olmuş. neler çekmiş neler. eşime söyleyecekmişim ek iş bulacakmış kendıne . artık simit mı satarmış, motorla pizza mı dağıtırmış.. bide ocakta olacakmı ya doğum iyice yanmışım. kış kıyamet yakıt parası var çocuk üşür hasta olur hastane doktor parası var. günde 10 tane bez harcar bı paket bez 3 günde biter dünya para.. biraz büyüsün aldığını beğenmez. marka gıymek ister. anne baba bana şunu al bunu al şuraya götür diye tutturur. bi konuşmaya başladımı susmak bilmez. sen yorgunmusun düşünmez. ayy akla gelmeyecek neler neler saydı.
ya dedim hiç mı ıyı bişeyı yok. sen onun bı gülüşüne dünyaları vermez mısın? eve gidince kapıda onu görünce hiç mı sevınmıyor musun? pişmanmısın yaptığına yani dedim? ne dedi biliyormusunuz? yok onu yaptığıma değilde evlendiğime pişmanın direkt dedi! sen dedim psıkopatsın sus git. hamile bı kadınla nasıl konuşuyorsun böyle mı moral verilir! ne dediğine inanamayacaksınız! pis pis sırıtarak moralın bozulsun düşsünde kurtul diye söylüyorum işte dedi!!! yoksa zaten eşim dayanamayıp boşarmış benı bende babama kalırmışım!

evenmeden öncede böyle saçmalamıştı evlenme aklın varsa bak ben evlendım ne oldu diye .. allahım zaten korkularım var benım zaten bebeğime yetebilecekmıyım dıye düşünüyorum. ona iyi bi aile olabilecekmıyız ihtıyaçlarını karşılayabilecekmıyız .... evet belki milyarlar kazanmıyoruz evimiz arabamız yok ucu ucuna yetişiyor aldığımız maaş ama allah büyük değil mi ya o yardım eder. bereket verir. hem anneannesi dedesi var dayısı var. moralım öyle bozldu ki. hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. insanlar neden böyle kötü kalpli ya hiç mi vicdan yok içlerinde

Söyle ona o kadar pişmansa karısını boşasın, çocuğunu da yuvaya versin kurtulsun :47:
Kendi beceriksiz de bir çocuğa bakamadı diye herkesi kendi gibi beceriksiz mi sanıyor?
Bu ülkede insanlar asgari ücretle çocuk okutuyor, biz bir bebeğin karnını mı doyuramayacağız?
Bana da çok diyorlar boşver, 6 yıldır karı-koca çalışıyormuşuz da bir evimiz yokmuş, kime ne? Herkesin yaşam standartı harcaması farklı, kıyaslayanlara da deli oluyorum, çakıcan ağzının üstüne iki tane görecek gününü :41:
Boşver sen o densizi, ben memur çocuğuyum, annem ev hanımı, 3 kardeşiz, üçümüz de ne aç kaldık ne açıkta, hepimiz, okuduk üniversiteyi bitirdik, gurur duyuyorum annemle de babamla da, onlar da bizimle gurur duyuyor, onlar kadar anne baba olabilsek daha ne isterim, her şey para değil, verecek sevgisi olmayanlar, verecek param yok diye yakınırlar,
sonuçta hepimiz bakabileceğimiz kadar çocuk yapacak zeka seviyesine sahip insanlarız, kimsenin aklına ihtiyacımız yok :47: ay çok sinirlendim, tutmayın beni, gelip dövücem o gıcığı

Son düzenleme:
eyvallah :)))) sen yine de dikkat et aylinim yaa.. 3 dene kısım kolaymı :) 1 nire 3 nire.. sen ekstra dikkat et.. sürü var içeride sürü :))) yerim ben o sürüyü..... inşallah sığdıracaksın onları kucağına ayy oa nı görmek isterdim inan bana.. Rabbim hepsini korusun..ticker inatçı anacım zerdal da uğraştı yok benimkinin çizelge kutucuğunun yanında kalem malem yok.. benim kendi becerdiğimde tarih yanlış oldu.. ben simgeleri de kullanamıyorum nedense..

:))))) tamam kabul çok kıpırdak oldum galiba.. arayış içindeyim bu yeni durum hakkında napiim :)

arkadaşlar kısadan özet geçmeye çalışayım size kısaltmaya çalışacam ama uzun sürecek acık :)

ben 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğinin eskilerindenim.. 1 aşılama, 1 tüp ve 1 dondurulmuş transferim var.. hiiiç biri tutmadı.. tabi çeşitli şeyler denedim.. kocakarı yöntemleri, altenatif tıp, çeşitli doktorlar, merkezler.. sebepsiz infertilite grubunda ama hiiç hamile kalamamıştım.. bu arada kullanılan hormon ilaçları vs. bende bir myom oluştu ilaçlarında etkisiyle büyüdü ola ola ona sahip oldum maalesef.. bari şu myomu aldırayım da belki de sebeptir diye hemde sağlığım açısından suçu da myoma atarak ki doktorlar o engel değil dediyseler de ameliyat kararı aldım.. ama bu yılın başından beri ameliyatım her ay ertelendi ya ses tellerimde sorun çıktı ya tsh yüksek denildi hep bir engel.. en sonda idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle taburcu edildim yattığım gün velhasıl en son mayıs sonuna gün verildi ki bu defe da adetim gecikti ameliyat adetin 6 ila 12 . günlerinde yapılacak olduğundan ona göre veriliyordu günler tabi bugün geçmiş oldu.. evde kalmış çubuk testim vardı 2 ader birini alıp deneyim dedim hani doktor neden olmadı derse mutlaka test yaptır diyecek ya .. hadi o demeden hemen söylerim diye yaptım daha ilk batırmamda çubuğu pat ikinci çizgi.. hayatımda ilk kez... test bozuk dedim :)) sonra kanda baktırdım var dediler olamaz makineleriniz bozuk olmalı dedim.. başımdan geçenleri anlattım benim olmuyor mümkün değil dedim.. doktorumu aradım o da şaşırdı.. neyse daha uzatmayım 5 yıl sonunda onca çabamızdan sonra hiiiç beklemediğim anda kendi kendine gelmiş meğerse :))))))) şok etti bizi.... hala rüya gibi... inanmakta güçlük çekiyorum.. öyle işte benim hikayem..
şimdi 8+5 olduk çok şükür..
SAT 22 nisan... kalbini de duyduk :)))
ama başka belirti yok...

Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Hikayeni okurken çok duygulandım ama ne demişler geç olsun güç olmasın sonunda bebişine kavuşmuşsun şükürler olsunki..

Allahım yarabbim hay ben senin o arkadaşını yani delirdim okurken yok artık ya sen nası bu kadar konuşmasına müsade ediyosun yaa..
Ben çoktan ağzının payını verip kafasınada bi kaç bişey fırlatıp yollamıştım..
Hadsiz yaa ne hakla bunları söyliyebiliyo ne hakla düşsün diye söylüyorum diyo gebertmiştim ben çoktan onu senin yerinde olsaydım kaçışı olamazdı yani :47: :4::20:
Böyle salakları takma kafana dinlemede herkesin evliliği farklıdır herkes mutlu olcak diye bişey yok herkesin evinin bereketi rıskıda farklıdır bu kadarmı cahilmiş arkadaşında hey Allahm yaa valla cinler tepeme çıktı.. :47:

Söyle ona o kadar pişmansa karısını boşasın, çocuğunu da yuvaya versin kurtulsun :47:
Kendi beceriksiz de bir çocuğa bakamadı diye herkesi kendi gibi beceriksiz mi sanıyor?
Bu ülkede insanlar asgari ücretle çocuk okutuyor, biz bir bebeğin karnını mı doyuramayacağız?
Bana da çok diyorlar boşver, 6 yıldır karı-koca çalışıyormuşuz da bir evimiz yokmuş, kime ne? Herkesin yaşam standartı harcaması farklı, kıyaslayanlara da deli oluyorum, çakıcan ağzının üstüne iki tane görecek gününü :41:
Boşver sen o densizi, ben memur çocuğuyum, annem ev hanımı, 3 kardeşiz, üçümüz de ne aç kaldık ne açıkta, hepimiz, okuduk üniversiteyi bitirdik, gurur duyuyorum annemle de babamla da, onlar da bizimle gurur duyuyor, onlar kadar anne baba olabilsek daha ne isterim, her şey para değil, verecek sevgisi olmayanlar, verecek param yok diye yakınırlar,
sonuçta hepimiz bakabileceğimiz kadar çocuk yapacak zeka seviyesine sahip insanlarız, kimsenin aklına ihtiyacımız yok :47: ay çok sinirlendim, tutmayın beni, gelip dövücem o gıcığı
inan aynen bunları söyledi. verdim ağzının payını ama geçmedi hırsım üstteymen geldi onu getirmişti zaten. sonra gittiler. ben kalakaldım öylece mal gibi. bende memur çocuğuyum annem ev hanımı bızde çok şükür okuduk aç falan da kalmadık. evet zor oldu onlar için farkındayım ama hıç pişman olduklarını sanmıyorum. zaten 3-4 tane çocuk doğurcak değilim. ben hiçbir çocuk kardeşşiz kalmasın diyenlerdenım ama bakamayacaksam 2. dahi düşünmem. çok çok kötü kalpli bı insan o sırf benı ağlatmak için yaptı. dengesiz pislik.

Allahım yarabbim hay ben senin o arkadaşını yani delirdim okurken yok artık ya sen nası bu kadar konuşmasına müsade ediyosun yaa..
Hadsiz yaa ne hakla bunları söyliyebiliyo ne hakla düşsün diye söylüyorum diyo gebertmiştim ben çoktan onu senin yerinde olsaydım kaçışı olamazdı yani :47: :4::20:
Böyle salakları takma kafana dinlemede herkesin evliliği farklıdır herkes mutlu olcak diye bişey yok herkesin evinin bereketi rıskıda farklıdır bu kadarmı cahilmiş arkadaşında hey Allahm yaa valla cinler tepeme çıktı.. :47:

arkadaşım değil o ........ sadece aynı yerde çaloşmak zorunda olduğum insanlardan biri. mutsuz, beceriksiz,karısını defalarca aldatmış ve bundan utanmayan alenen söyleyen biri.alemın o...larına para yedirmeyı biliyo ama sıra cocuğuna bakmaya gelınce pişman oluyo.. ağzının payını verdım merak etme bidaha da tavrım çok farklı olacak ona karşı. evlenmeden önce de saçmalamıştı böyle üzerinde durmamıştım. ama bu evlat ya can .. düşşün diye söylüyorum ne demek! iyi bi kavgaya tutuşacaktık ama üsteymen geldi sustuk ikimizde. hala zeytınyağı gibi üste çıkıyo. o benım iyiliğim için söylüyormuş. çok lazımdı! eşime söylesem eşek sudan gelene kadar pataklar benım başım ağrır. ama çok gücüme gitti. b konuda zaten hassasım. ya bukadar insan nasıl büyütüyo bizde büyütürüz allahın izniyle. önemlı olan güzel ahlaklı yetiştirmek. eğer bende senın gibi bı adamla evli olsaydım pişman olurdum hamıle kaldığıma. salaklık yapmışım derdım ama çok şükür eşimle evliyim dedim. haa gülüyo görecem ben o eşini 9 ay sonra paçaları tutuşacak diyo :47:

bende hep kuru şyle ryıyordum bugun sulu yemek yedım sebze yemeği. inşalah gecer artık da şu mide problemlerı bebeğimi besleyebılırım. bu arada ben kılo aldım göbeğim çıktı artık anlaşılıyor sanırım. çok erekn ama napayım bende tonton anne olurum artık :37:

ben dün hususi pataes kızarttım kendıme üzerine de ol yoğurt döktüm iyi geldi valla. iyiki yoğurt var zaten yoksa aç kalmıştım harbıden :56:

benim sabah belli olmuyor,azcık belli olsun diye şöyle önden önden yürümeye çalışıyorum şişire şişire:60:artık belli olsun istiyorum göbüşümün:66::66:

ay canım patates kızartmasına bayılıyorum,hergün olsa yerim ama yememeye çalışıyorum hele yoğutlayınca missssss:52: bir de ben siyah zeytin acayip yiyorum bebeğim siyah zeytini çok sevicek galiba:64::64:

Son düzenleme:
inan aynen bunları söyledi. verdim ağzının payını ama geçmedi hırsım üstteymen geldi onu getirmişti zaten. sonra gittiler. ben kalakaldım öylece mal gibi. bende memur çocuğuyum annem ev hanımı bızde çok şükür okuduk aç falan da kalmadık. evet zor oldu onlar için farkındayım ama hıç pişman olduklarını sanmıyorum. zaten 3-4 tane çocuk doğurcak değilim. ben hiçbir çocuk kardeşşiz kalmasın diyenlerdenım ama bakamayacaksam 2. dahi düşünmem. çok çok kötü kalpli bı insan o sırf benı ağlatmak için yaptı. dengesiz pislik.

arkadaşım değil o ........ sadece aynı yerde çaloşmak zorunda olduğum insanlardan biri. mutsuz, beceriksiz,karısını defalarca aldatmış ve bundan utanmayan alenen söyleyen biri.alemın o...larına para yedirmeyı biliyo ama sıra cocuğuna bakmaya gelınce pişman oluyo.. ağzının payını verdım merak etme bidaha da tavrım çok farklı olacak ona karşı. evlenmeden önce de saçmalamıştı böyle üzerinde durmamıştım. ama bu evlat ya can .. düşşün diye söylüyorum ne demek! iyi bi kavgaya tutuşacaktık ama üsteymen geldi sustuk ikimizde. hala zeytınyağı gibi üste çıkıyo. o benım iyiliğim için söylüyormuş. çok lazımdı! eşime söylesem eşek sudan gelene kadar pataklar benım başım ağrır. ama çok gücüme gitti. b konuda zaten hassasım. ya bukadar insan nasıl büyütüyo bizde büyütürüz allahın izniyle. önemlı olan güzel ahlaklı yetiştirmek. eğer bende senın gibi bı adamla evli olsaydım pişman olurdum hamıle kaldığıma. salaklık yapmışım derdım ama çok şükür eşimle evliyim dedim. haa gülüyo görecem ben o eşini 9 ay sonra paçaları tutuşacak diyo :47:

Bak demiştim ben beceriksiz diye :27:
Allah bilir daha ne noksanlıkları var ki böyle sağa sola sataşarak egolarını tatmin etmeye çalışıyor :60:
Bizim şirkette bunlardan sürüyle var şekerim, ilk zamanlar çok ağlattılar beni, şimdi hiiiç umursamıyorum, yemişim hepsini, kıskanç mallar sürüsü :51:

Hoşgeldin bebişin hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
Hikayeni okurken çok duygulandım ama ne demişler geç olsun güç olmasın sonunda bebişine kavuşmuşsun şükürler olsunki..

teşekkür ederim sende sağolasın.. evet geç oldu belki güç de oldu :)) ama bundan sonrası inşallah kolay olur hepimiz için...

Gerçekten hadsiz..
Ağzından çıkanı duymayan patavatsız insanlara deli oluyorum..
Ay varya paralamam lazım o adamı içim soğumaz yoksa..
Sen anlattıkca burda doluyorum..
Onamı düşmüş ya kim ondan nasihat istemiş..
Kendi küçücük aklı ve uçkurunun peşinden giden bi zihniyetle kim onun aklına ihtiyaç duyar acaba..
Kendi aklı kendine kalsın beyfendinin söylemesin senin iyiliğin için falan salak..
Karısına Allah sabır versin ne diyim. Acımamak lazım gerçi ama neyse..
Allah ıslah etsin.. :20:

benim sabah belli olmuyor,azcık belli olsun diye şöyle önden önden yürümeye çalışıyorum şişire şişire:60:artık belli olsun istiyorum göbüşümün:66::66:

ay canım patates kızartmasına bayılıyorum,hergün olsa yerim ama yememeye çalışıyorum hele yoğutlayınca missssss:52: bir de ben siyah zeytin acayip yiyorum bebeğim siyah zeytini çok sevicek galiba:64::64:

Belli göbüş istiyorsan bana gel, her gören cinsiyeti belli mi diye soruyor :60:
kaç aylık diye soranlara verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende :77:

Son düzenleme:
Back
X