aminnnHangi site o site? ben bilmiyorum ay göndersene bakalım biz de
İşte ben de öyle olsun istemiyorum, kenarda biraz birikmişim var, arabayı da satıp daha az yakan ve daha ucuz bişey alıcaz, o beni idare eder en az 2 yıl, sonra bırakılır bir şekilde, zaten sosyalleşmesi lazım çocukların, annem gelir, yarım gün de kreşe veririm idare ederiz hayırlısıyla.
Allah kimseyi çoluğu çocuğuyla geçim sıkıntısına düşürmesin, çok zor, kardeşine de Allah kolaylık versin, annesi bakacak en azından, daha 3 aylık bebeğini hiç tanımadığı bakıcılara vermek zorunda kalanlarımız da olacak, Allahım korusun melek yavrularımızı...
oyyyy maşallah bebişineeannişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr.....
biz doktora gittik bugün..çok mutluyum bebişimi gördüm bir oyunlar bir hareketler allahım çok tatlıydı..parmağını emiyor hıçkırıyor sürekli hareket halinde maşşallah bebeğim..bugün ikli test olucaktım ama doktor enseyi ölçtü iyi dedi bende kan aldırmadım ikili test için 3lü yapalım dedi doktorum..bebeğim çok sağlıklı zaten maşşallah
..6 cm olmuş..ama cinsiyeti söylemedi doktor..
kayınvalidem 3 tane tulum aldı bebişe resmini, çekip yollarım hepsinin..
sizlere de nasip olur inşallah bebişlerinizin hareketlerini görmek..biz parmaklarını bile gördük zaten 3 boyutlumu 4 mü artık bilemicem orasını iyi gösteriyor..renkli falan..
Allah yardımcınız olsun leloş, inşallah bi kapı açarAnnemde şeker hastası bakamaz diyo oğlumada annem baktı ama o zaman hem rahatsızlıgı yoktu hem daha gençti . Allah vericek kolaylıgını buna şüpem yok doğuma kadar baksın alırım ben daha olmadı ikisine birden bakarım 4 yıl ödedi 6 yılı kaldı göz göre göre evinin gitmesine müsade etmem . Keşki elimde olsada para olarak yardım etsemde kendi çocuguna baksa ama oda yok bakalım bulucaz bi yolunu Allah büyük .
ivet iver resimmm
Gözünaydın cnmmm çok sevindimm bebişinin resmini yükle görelim bizde..