kıslarr nete giremedim iki gündür, pzt ve salı kontrollerimiz vardı.. dün ense kalınlığı ölçümleri yapıldı, çokk şükür iyi çıktı :) korkarak gitmiştim... cinsiyet sordum, belli olmaz şimdi dedi, üstelemedim, sonraki kontrole kaldı artıkın.
dün nasıl canımı sıktılar, pzt doktora üçüyle devam kararımızı söyledik, gayet olumlu karşılamıştı, dün ölçüm için hastaneye gittim, bizim dr çark etmiş, riskli gebelik doktorlarıyla konuştuk, hastanı ikna et dediler, birini "öldürelim" !! evet aynen bu kelimeyi kullanıyolar! mantıklı ol, diyo ve olabileceklerin en kötülerini sayıyo! ultrasonda bebek seçiyolar, şuna kolay ulaşırız falan diye, birden ağlamaya başladım bu manzarayı görünce... cinayet bu ya, kalpleri atıyo, hareket ediyolar... kararlıyız, herşeye hazırlıklıyız, Allaha sığındık ve devam kararı aldık. üstelik sonlandırma işleminin de riskleri var, diğerleri de zarar görebilir ya da kaybedilebilir.. bisürü üçüz hatta dördüz doğuran var ya! Allahın verdiğine nasıl kıyarız hele de bu kadar istemişken dualar etmişken...