kızlar hastanedeydim yeni geldim. 3-4 gündür kabızdım. sabah uyandım sanki tuvalete çıkacak gibiydim. oturdum klozete, elimde telefon kandil mesajlarımı temizliyorum. baya zorlandım ıkındım vs azcık yaptım. sonra temizlenirken peçetede kan gördüm, heralde anüsü çatlattım derken klozete bir baktım kan gölüüüüüüüüüüüüüüüüü. kontrol ettim kan arkadan gelmemiş , vagenden gelmiş. eşimi bile uyandırmadan evden fırladım arabaya atladığım gibi hastaneye. o yol bitmek bilmedi ağla ağla. doktor hemen ultrasondan baktı bebek dünyadan bi haber oynuyo hopluyo, kalbi atıyo. alttan muayene etti, iğrenç bişi. parmakları kanlı çıktı. haznende kan var, çok ıkınmışsın rahimde kanama olmuş ama bebek iyi dedi. 3 boyutlu ultrasona yolladı. bebek iyi. hatta 14+5 çıktı sıpa.75 gram, 86 mm. pipisi yok ama oğlan. nasıl oluyosa anlamadım. pipi yok daha belli değil ama erkek bebeğe benziyor , 1 ay sonra netleşir dedi iki doktor da. serum yedim. seruma vitamin vs yüklediler. progeston iğnesi oldum. 15 gün progeston içicem. 4 gün rapor. sırt üstü yatıyorum.ptesi kontrole gidicem. kabızlık için de duphalac içicem.
siz siz olun sakın ıkınmayın, sakın kabız olmayın arkadaşlar.
ALlahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabır versin, Allah kimseye yaşatmasın o korkuyu. o yol boyu ne çektim bir ben bilirim bir ALlah.
canımsın yaa korkuyla okudum bende kim bilir sen ne yaşadın. neyse ki bebişe bişe olmamış