2012 Ocak Anneleri

benim sata göre 30 aralık ,ultrasona göre 21 aralık.ben oğlumun doğum gününde psikolojik olarak 19 unda pırtlatırım inşallah :1:

aman bekle dur :))))) pırtlatma hemen... arada 11 gün oynuyor.. ne kadar senle kalır gününü tamamlarsa o kadar iyi... ama inşallah da demişin niyetin bozuk senin :))) belliki erken gelecek bebiş.. tek pastayla yırtarız her sene diyosuuuun :60:

canım 54.5 idim şşuanda 56
yı buldum diyebilirim sana .
canım niye eleviti bırakıyorsun yan etkisimi oluyor :53:

kuzucum nerdeyse 4 aylık hamilesin 1,5 kilo zaten alınır ki, progestan kilo aldırıyo diyince ben 1 ayda 5-6 kilo filan aldın sanıp korkmuştum ya bende şişersem diye.
elevite bende başladım, nurgül kilo alıp bıraktığını soyleyince doktoruma sordum, doktorum da çok iyi çok dengeli beslendiğine eminsen hiç içmeyedebilirsin dedi.ben de 1 gün içip bir gün içmiyorum. herhangi bir iştah-kilo artışı olmadı henüz.

cnm ben 8. haftadan geçen haftaya kdr elevit kullandım folic asit bende çok bulantı yaptığı için doktor elevit verdi onda da folic asit var bi de bulantını azaltır diye.Gerçekten bulantımı geçirmişti ama 55 56 kg çıkıodum tartıda.Hamile kaldığımda 52 53tüm.Bana kilo aldırdı ve şişkinlik yaptı sanki hep.Ben de bıraktım zaten bulantılarım da geçmiş.Kan değerlerim fln da iyi doktor içmene gerek yok dedi .Daha snra kilo almadım şuanda 54 55 çıkıorum tartıda şişkinliğim gittikten snra:49::49:
canım elevitteki her vitamini alabilmen mümkün değil .sende diğer aylar saç dökülmesinden ,tırnak kırılmasına,diş probleminden,güzel dediğin değerlerde değişiklikler olacaktır.ben oğllumda eleviti 3.ayda başlayıp doğuma kadar kulandım hatta doğumdan sonraki 3 ayda kullandım.kilo alacağım ya da alıyorum diye bırakman kötü olmuş.üstelik kiloyu dert etme .ben 16 kilo almıştım ama enes 5 aylıktı ben doğumdan önceki kilomdan bile aşağıdaydım.yani senin o kilo dediğin şişliktir ,balon gibi şişeceğiz.ben doğumdan sonra o kiloyla kalanı hiç görmedim .o kiloda kaldım diyen asla bogazından kesmiyordur,ve hareket etmiyordur.çocuk emzirdikçe şık şık gidicek.allah izin verirse aynı dönemde olacağız ,nasıl zayıflayacağız birlikte göreceksin.bence vitaminini eksit etme ya .

bana eleviti tüp bebek çalışmalarında vermişti o işlemi yapan doktorum.. şimdi sadece folbiol alıyorum günde 1 tane.. neden bazıları elevit bazıları yalnızca folbiol de karar kılıyor varmı acaba farklı gerekçeleri????
bu arada bende hala hamile olduğum hissinde değilim karnım çıktı eyvallah ama başka da belirti yok.. acaba duruyormu içeride diye endişe etmeye başladım en son gördüğümden sonra aradan 18 gün geçti.. daha da 21 gün falan var gitmeme kontrole özelde başka doktorda görmeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi :) merak fena bişi :)

yaa bende kilo alıyorum.... ilk başlarda almayın diyorlar ama mide bulanmayınca bulduğumu yemekten özellikle ceviz bilmem ne gibi kilo yapacak şeyler hep az az yiyorum ama sonuçta kilo yapıyor.. resmen genişledim ben.. ne olacak benim sonum yaf :97:

bENDE ALIYORUM VALLA . ŞİMDİ BÖYLEYSE 9 AY BİTİMİNDE NE OLACAK DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM:2:
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN

bana eleviti tüp bebek çalışmalarında vermişti o işlemi yapan doktorum.. şimdi sadece folbiol alıyorum günde 1 tane.. neden bazıları elevit bazıları yalnızca folbiol de karar kılıyor varmı acaba farklı gerekçeleri????
bu arada bende hala hamile olduğum hissinde değilim karnım çıktı eyvallah ama başka da belirti yok.. acaba duruyormu içeride diye endişe etmeye başladım en son gördüğümden sonra aradan 18 gün geçti.. daha da 21 gün falan var gitmeme kontrole özelde başka doktorda görmeye gitmemek için zor tutuyorum kendimi :) merak fena bişi :)

yaa bende kilo alıyorum.... ilk başlarda almayın diyorlar ama mide bulanmayınca bulduğumu yemekten özellikle ceviz bilmem ne gibi kilo yapacak şeyler hep az az yiyorum ama sonuçta kilo yapıyor.. resmen genişledim ben.. ne olacak benim sonum yaf :97:

canım ben şimdi ne desem bilemedim :) genelde folic asit öneriolar ilk 3 ay elevit değil.Ben bulantım var diye elevit aldım onda da yeterli folic asit var dedi.Aslında bazı doktorlar da folic asiti gebe kalmadan önce içmek daha önemli diolar :) bazıları da 3 ay için diolar :) ben bünyeme ne uygunsa ne beni rahatsız etmiosa o şekilde devam ediorum :) demir ilacı yazdı doktor mesela daha almadım ama onu alıp içicem.bi daha gittiğimde elevit kullan derse kullanırım.Ama bu işler brz da kısmet ve bünye meselesi mesela.Benm arkadşım folic asit ve vitamin vb. ne gerekiosa kullandı ama bebeği nöral tüp defekti oldu kaybetti bebeğini.Ben onun kdr düzenli ve dikkatli olmadığım halde allaha şükür bebeğim sağlıklı:emir_bebek::50:

kuzucum nerdeyse 4 aylık hamilesin 1,5 kilo zaten alınır ki, progestan kilo aldırıyo diyince ben 1 ayda 5-6 kilo filan aldın sanıp korkmuştum ya bende şişersem diye.
elevite bende başladım, nurgül kilo alıp bıraktığını soyleyince doktoruma sordum, doktorum da çok iyi çok dengeli beslendiğine eminsen hiç içmeyedebilirsin dedi.ben de 1 gün içip bir gün içmiyorum. herhangi bir iştah-kilo artışı olmadı henüz.
gündüz o kilodayımda canım akşam yemekten sonra ilaçla birlikte karnım kocaman oluyor.bir de 1 aydır kullanıyorum progestanı ,elevitte 3 hafta oldu başlayalı yani 1.5 ya da 2 kg aldıım kesin.ben günde 1 tane progsetan alıyorum günde 3 tane alan arkadaşlarda çok kilo aldırdıığını söylediği için bir de ben aşırı yiyemiyorum hafif ve sık besleniyorum .

bENDE ALIYORUM VALLA . ŞİMDİ BÖYLEYSE 9 AY BİTİMİNDE NE OLACAK DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM:2:
BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN

ayaklı futbol topu olacak bizim model gidişat o :))))))) 9 ayı bende düşünemiyorum.. herkes sen kilo almışsın diyor.. aleni ortada.. kıyafet bulamıyorum.. hamile giysileri için erken şalvar gibi pantolonlar.. lastikli beller bulamadım .... kotlar iliklenmiyor.. yanim ben şişko oldum ve olmaktayım :27: halbukim inceydim :44:

canım elevitteki her vitamini alabilmen mümkün değil .sende diğer aylar saç dökülmesinden ,tırnak kırılmasına,diş probleminden,güzel dediğin değerlerde değişiklikler olacaktır.ben oğllumda eleviti 3.ayda başlayıp doğuma kadar kulandım hatta doğumdan sonraki 3 ayda kullandım.kilo alacağım ya da alıyorum diye bırakman kötü olmuş.üstelik kiloyu dert etme .ben 16 kilo almıştım ama enes 5 aylıktı ben doğumdan önceki kilomdan bile aşağıdaydım.yani senin o kilo dediğin şişliktir ,balon gibi şişeceğiz.ben doğumdan sonra o kiloyla kalanı hiç görmedim .o kiloda kaldım diyen asla bogazından kesmiyordur,ve hareket etmiyordur.çocuk emzirdikçe şık şık gidicek.allah izin verirse aynı dönemde olacağız ,nasıl zayıflayacağız birlikte göreceksin.bence vitaminini eksit etme ya .

sadece kilo aldığım için bırakmadım canım,şişkinlik yaptı ve çok rahatsız oluodum .Ne gerekliyse tabiki yapıcam ve hangi ilaç lazımsa içicem ama.Ben vücudumun deforme olmasını da istemiorum alabileceğim minimum kiloyu almak istiorum.ÇAtlamaya müsait yapım var en az çaatlakla bu dönemi geçirmek istiyorum .Yani ben 20 kg alıp tabiki doğumdan snra verebilirim spor yaparım vb..ama çatlakları spor geçirmio malesef:50::50:bu benm düşüncem.Ama sırf çok kilo almiyim diye bebeğin gelişimini etkileyecek bişeyler de yapmam.Ama doktor da 12 kg dan fazla almanın bi faydası yok dedi ,dikkat et dedi.Yürüyüş yapıyorum çok çok,hamile pilatesine de başlıycam 3 ayım bitti ilerleyen günlerde başlarım.

Son düzenleme:
bu arada satlarımış aynıymış canım benim de beklenen doğum tarihim 18 ocak çıkıyo...
geçen muayenede 1 hafta geriden geliyorum....
salı günü randevum var bakalım ne ler söyleyecek çok heyecanlıyım şimdiden.....

ne güzel, aynı tarihlerde baya arkadaş var burda, bakalım hangilerimiz erken davranıcak doğum konusunda :52: gerçi ben sezeryan olacağım için en az 1 hafta 10 gün erken doğacak benimki, bakalım hayırlısı :emir_bebek:

miraba kızlar geçmişi okudum brzz nasılsınız :) ben de bebek kaç haftalık olmuş unutuyorum hep şimdi yazınca msjın altında görücem :))

Hahahahaha, aynen ben de unutuyorum bazen, buraya girip çizelgeme bakıyorum :60:

benımkı 10 gun gerıden gelıyordu suan 7ye dustu hayırlısı :)

Geç döllenmelere erkek diyorlar ama bu da hurafedir kesin :34: 3 gün ilerlemiş seninki hızlanmış son günlerde desene, farkı kapatmaya çalışıyor miniş :66:

12+3 ama 1 hafta önde gidioduk 13+3 yani eğer gelişim yavaşlamadıysa.Bu arada bulantı fln hiçbişey yok eleviti bıraktığım halde,karnımda yok sıfır gibi bişey kendimi hç hamile gibi hissetmiorum ben :49::56::56:

Benim de bulantılarım geçsin artık nolurrrrrr, midem bir an bile unutturmuyor hamile olduğumu :63:

günaydınlaaaaar :54:
bizde varızz 20 ila 22 ocak arası beklenen doğum tarihimiz...hoşgeldikmii?:nazar:
hoşgeldiiiin, Allah tamamına erdirsin :nazar:

Korkum büyük sürekli bi şey olucakmış kaygısını taşıyorum ben bundan önce hiçte kolay şeyler yaşamadım bunlarında etkisi var tabii
Bazen psikolojimin hiç iyi olmadıgını düşünüyorum 3,5 ayı geçti hamileligim hiç bir kıyafetim olmuyor almıyorum pintilikten degil bi şey olucakta sonra bakıp bakıp üzülecekmişim gibi geliyo . Bebek içinde bir atlet bile almadım oysa içim gidiyo baktıgımda kardeşimin bebegi var 6 aylık ona alıyorum halaaa
Amin işallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucagımıza
aminn inşallah canım, pozitif düşünmeye çalışalım
aylint cim doktor dediki eğer tüp bebeke ise embriyo sayısından fazlasını asla kabul etmiyormuş devlet sanırım yasakmış .tüp bebekte ancak iki bebeğe izin veriliyormuş eğer 2 den fazla olursa ceza alırmış doktor ve hastane.bu arada eğer tüp bebek değilse ısrarla doğursun hiçbirşeycik olmaz dedi sonuçta herkes doğruyor dedi nerde olduğunu sordu ben bursa dedim :37: o anki dalgınlıkla.
gülümmm eyvallahh :29: sevdim senin doktoru, kimdi diye sormuştum görmedin???
bu progestanı günde 3 tane yutuyorlarmış niye ben 1 tane alıcam diyince 600 mg çok fazla yazık gögüslere çok zararlı demişti doktorum.sen kaç tane alıyorsun canım.ben magnezyumda kullanııyorum bak hiç bir zarrı yok üstelik hem düşügü hem erken doğumu hem de krampları engelliyor canım .:37: ben bugün sordum 5 haftadır yasak hala yasakmı dedim evet yasak dedi hadi ya dedim :1:
bizim yasak kalktı bu kontrolde ama tırsıyomm ben yaf, yılların gazozcusu sevgi pıtırcııı oldum resmen :21:

merhablar
bu gün dr gittim bebişim iyi maşallah kıpır kıpırdı çok mutlu oldum bu arada ense ölçümü ve 2li test için 15 gün sonra gel dedi ben de sordum tarama testi yaptırayım mı siz ne düşünüyorsunuz dedim kararı sen ver dedi ben ne olursa olsun aldırmayacağım dersen yaptırma dedi karar veremedim her hangi negatif bir şeyde doğuma kadar zaman geçmez o açıdan Allahım hemen ocak olsun :17:
maşallah bebişine :)
Valla biz azmadıkta adamların elin kulagındadır. :60: Oğlumun dogum gününde karneside takdir geldi gitar istiyodu alalım dedik . Eşim gidip alıcak süpriz yapıcaz dedim nerden alıcaksın beyogluyla karaköy arasında bi yer var uygun fiyatı ordan alıcam dedi. Dınkkk etti bi şeyler kafama neee dedim ne işin var orda olmazz emreyide al onun begendigi olsun yaa hani süpriz olucaktı dedi yok yok boşverr çocu al canı ne istiyosa onu alsın . Halbukii karaköyü duyunca gıcık oldum ondan çocuu taktım peşine :60: :60:
:60: benim de aklım adamda, yasak da kalktı, isyanı yakındır :27:
benim var 2 kaybım o nedenle sayfaya yazılan kötü haberleri okuyamıyorum yüreğim yanıyor :(( içimde hep bir korku var ...rabbime çok güveniyorum bu sefer bebeğime bişi olmayacak ama işte engellenemez bir duygu bu...rabbim bütün bebekleri korusun ayırmasın anacıklarının göbüşlerinden
aminn kuzuu
ayy benim eşimde öyle bir ara beni o kadar bunalttı ki tuvalete bile göndermeyecekti nerdeyse...korktum ayağa kalkmamam diye bezleyecek diye...
:60:
kızlar ikide bir yazıyorum kötü haberleri okumuyorum diye nedenini açıklayayım ...sebebi bencillik değil inanın stres ve üzüntü vücudumda katil antikor denilen bazı antikorlar (katil denmesinin sebebi bebeğe saldırıyor olmaları)var..stres bunları artırıyor vücudumda o nedenle üzüntü yasak
canım benim okuma o zaman sakın... bizim emektar topikte çoook sevdiğim bi arkadaşım da uğraştı bu antikorlarla, hiçbi sorunları yoktu ama bu sebeple tüp yaptırmak durumunda kaldılar, şimdi çoooook şeker prensesi kucağında maşallah :nazar: darısı sana olsun
yavrım iyidir kuzucuk meraklanma ama niye sonraki kontrolün o kadar uzak? en geç ayda bir çağırıyolar.. 18+21=39 günn?

kıslar alıntılayamadım gönlümce biraz acele göz atıyorum, yarın ehliyet sınavına gircem ve hazırlanmadım hiç.. kursa da gitmemiştim

gündüz o kilodayımda canım akşam yemekten sonra ilaçla birlikte karnım kocaman oluyor.bir de 1 aydır kullanıyorum progestanı ,elevitte 3 hafta oldu başlayalı yani 1.5 ya da 2 kg aldıım kesin.ben günde 1 tane progsetan alıyorum günde 3 tane alan arkadaşlarda çok kilo aldırdıığını söylediği için bir de ben aşırı yiyemiyorum hafif ve sık besleniyorum .

en güzeli zaten canım, sık ve az yemek. ben de yıllardır oyle besleniyorum. akşam yemeklerinden sonra şişkinliğim benimde oluyordu, ancak 3-4 gündür olmuyor. dünden beri yatıyorum ,sıkıldım. yürümek hava almak istiyorum ama korkuyorum. sen ankarada nerdesin canım, ben batıkentteyim.

canım ben şimdi ne desem bilemedim :) genelde folic asit öneriolar ilk 3 ay elevit değil.Ben bulantım var diye elevit aldım onda da yeterli folic asit var dedi.Aslında bazı doktorlar da folic asiti gebe kalmadan önce içmek daha önemli diolar :) bazıları da 3 ay için diolar :) ben bünyeme ne uygunsa ne beni rahatsız etmiosa o şekilde devam ediorum :) demir ilacı yazdı doktor mesela daha almadım ama onu alıp içicem.bi daha gittiğimde elevit kullan derse kullanırım.Ama bu işler brz da kısmet ve bünye meselesi mesela.Benm arkadşım folic asit ve vitamin vb. ne gerekiosa kullandı ama bebeği nöral tüp defekti oldu kaybetti bebeğini.Ben onun kdr düzenli ve dikkatli olmadığım halde allaha şükür bebeğim sağlıklı:emir_bebek::50:

ne güzel canım maşallah bebişine. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza... ben ilk 3 ay folik asit kullandım sonra elevite geçti doktor, ama ben çok memnunum ilaçtan. insanı dinç yapıyor ve bir sürü vitamin var bebeğe faydalı olabilecek. eğer aksi bir durum olmazsa doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum. benim kan ve demir değerlerim çok iyi olmasına rağmen doktor ferrum fort verdi( 2 saat öncesi ve 2 saat sonrası kalsiyum almamak gerekiyormuş bu ialcın emiliminin olması için). bu ilacı da sabah karşı wc ye kalktığımda kullanıyorum saat 4 gibi oluyor... demirin fazlası vücuttan atılıyor zaten diye kullanıyorum bende sonrasında eksiklikle karşılaşmamak için...

ama senin doktorun kullanmasan da olur dediyse zaten gerisi boş...

canım sana bir de hastane hakkında birşey sorucam, sanırım sen avrasya ya gidiyorsun, hastane nasıl kalabalık mı?? memnun kaldın mı doktorundan???

kıslar alıntılayamadım gönlümce biraz acele göz atıyorum, yarın ehliyet sınavına gircem ve hazırlanmadım hiç.. kursa da gitmemiştim

küçük bi kitabı vardı onun, o soruların cevaplarını ezberle canım. ordan çıkıyor hepsi. yaparsın sen , miniklerinde uğur getirsin sana inşallah sınavda. kolay gele..

aman sağlıklı olsunlarda.. amaç o zaten.. varsın dombik olalım.. yeterki bebişler sağlıklı olsun.. kısmet dediğin gibi ne içtiğin yediğinden öte...

peki o sık ve hafif yediğin şeyler ne.. ne kadar yiyorsun mesela... ne kadar sıklıkla?? ben mi abartıyorum diyorum şimdi.. yani çok da aşırı yemiyorum sanıyorum ama.. su da çok şişiriyor beni.. nerde kaçırıyorum dozu onun peşindeyim yani :))) :112:

aslında elimizden geleni yapıp sağlıklı olsun diye güzel beslenmekten başka çaremiz yok canım.bir arkadaşım var o da hamileydi sigara içiyor hala üstelik 2. bebişi bu.ne folik asit bildi ne elevit.yani o kadar dedim dedim dinlemedi .ama şimdi çocuğu kuş gibi kendi yaşıtlarından çok çok kücük.benim oğlum gelişim açısından epey güzel ilerliyor.yani tabiki sağlklı oluyor ama beyin gelişimi,kemik gelişimi için elimden geleni yapmaya çalıştım.aldığım kilolar fıs oldu gitti.balık hapına başlayacağım mesela .oğlumda kullandığımda 4 sene öncesi benim arkadaşlarım güllüyordu balık ye diyorlardı iyi ama o besini direk alamıyorsun alabalık iyorum ve onda o kadarda zengin bir besin değeri yok.ben hiç aksatmadım çok güzele doğdu gelişti.çok memnunum .bu bebekte bile şuanda midem bulansa yine bırakmıyorum hiç bir gıdayı ,hapı,yani allaha emanet tabi ama elden geleni yapıp allaha bırakıyoruz.

ne güzel canım maşallah bebişine. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız bebişlerimizi kucaklarımıza... ben ilk 3 ay folik asit kullandım sonra elevite geçti doktor, ama ben çok memnunum ilaçtan. insanı dinç yapıyor ve bir sürü vitamin var bebeğe faydalı olabilecek. eğer aksi bir durum olmazsa doğuma kadar kullanmayı düşünüyorum. benim kan ve demir değerlerim çok iyi olmasına rağmen doktor ferrum fort verdi( 2 saat öncesi ve 2 saat sonrası kalsiyum almamak gerekiyormuş bu ialcın emiliminin olması için). bu ilacı da sabah karşı wc ye kalktığımda kullanıyorum saat 4 gibi oluyor... demirin fazlası vücuttan atılıyor zaten diye kullanıyorum bende sonrasında eksiklikle karşılaşmamak için...

ama senin doktorun kullanmasan da olur dediyse zaten gerisi boş...

canım sana bir de hastane hakkında birşey sorucam, sanırım sen avrasya ya gidiyorsun, hastane nasıl kalabalık mı?? memnun kaldın mı doktorundan???

ben doktorumdan çok memnunum canım.Bu gittiğm 3. doktor bu arada daha önce yazdıklarımı belki hatırlarsın.İlk gittiğim gün sabah ilk randevuydu çok kalabalık değildi doktor gecikmişti bekledim.2. gittiğimde hiç kalabalık değildi öğleden snra gitmiştim.Doktor doğuma gitmişti hemen geldi baktı bana yeniden gitti.Ben memnunum canım eğer yakınsan tavsiye ederim.Daha önce okuduysan hatırlarsın daha önce önermişlerdi bana sırf muayene ücreti 27 tl ucuz kötüdür diye gitmemiştim :52:önyargı kötü bişeymiş :))

bana türkiye hastanesi çok yakın orda muayene ücreti mesela 60 mı neymiş ama doktorlarını begenmiolar hiç.

Kilodan korkmayın kızlar kilo iyidir :60::60::60: :27::27::27:

Şaka bi yana gebelikte başlangıç kilonuz çok önemli, evet çok salmazsanız doğumdan sonra o kilolar kolayca atılıyor, ama gebeliğe kilolu başlayanların ilerleyen aylarda sıkıntı yaşamaması için kilolarına dikkat etmeleri gerekiyor.
benim yakın çevremdeki nerdeyse büyün arkadaşlarım geçtiğimiz yıllarda doğum yaptılar, ve maaşallah her biri en az 20 kilo aldı, aralarında doğum kilolarını verememiş olan yok, hepsi genç kız gibiler, hatta gebelik öncesinden daha zayıf olanlar da var, benim gibi zaten şişko değilseniz çok da takmayın derim, nacizane düşüncem tabi :27:

günaydınlaaaaar :54:

hoşgeldiiiin, Allah tamamına erdirsin :nazar:

aminn inşallah canım, pozitif düşünmeye çalışalım

gülümmm eyvallahh :29: sevdim senin doktoru, kimdi diye sormuştum görmedin???

bizim yasak kalktı bu kontrolde ama tırsıyomm ben yaf, yılların gazozcusu sevgi pıtırcııı oldum resmen :21:

maşallah bebişine :)

:60: benim de aklım adamda, yasak da kalktı, isyanı yakındır :27:

aminn kuzuu

:60:

canım benim okuma o zaman sakın... bizim emektar topikte çoook sevdiğim bi arkadaşım da uğraştı bu antikorlarla, hiçbi sorunları yoktu ama bu sebeple tüp yaptırmak durumunda kaldılar, şimdi çoooook şeker prensesi kucağında maşallah :nazar: darısı sana olsun

yavrım iyidir kuzucuk meraklanma ama niye sonraki kontrolün o kadar uzak? en geç ayda bir çağırıyolar.. 18+21=39 günn?

aylinim kalp atışını duyduk ya en son 5 hafta sonra gel her şey iyi dedi.. işte o kadar zaman ediyor bu da...ikili test yaparız dedi.. ne bilim bana da çok geç geldi ama doktor öyle deyince....

aman çalış çalış sonra konuşuruz.. çözümlü kitaplardan çalış aynıları çıkıyor.. bayanlar motorda zorlanıyor genelde bende de öyle olmuştu gerisi kolay zaten...

aman sağlıklı olsunlarda.. amaç o zaten.. varsın dombik olalım.. yeterki bebişler sağlıklı olsun.. kısmet dediğin gibi ne içtiğin yediğinden öte...

peki o sık ve hafif yediğin şeyler ne.. ne kadar yiyorsun mesela... ne kadar sıklıkla?? ben mi abartıyorum diyorum şimdi.. yani çok da aşırı yemiyorum sanıyorum ama.. su da çok şişiriyor beni.. nerde kaçırıyorum dozu onun peşindeyim yani :))) :112:
sabah bir yumurta yiyorum,yarım kk peynir,az bal, yiyorum zeytin tüketmiyorum.
arada ayran içiyorum
öğlen evde yemek ne varsa onlardan ıstıyorum 1 kase çorba olabilir yanında ekmek ve yeşil biber domates yiyorum
meyvemi yiyorum
akşam ayemekte mutlaka yine salata ya da cacık tarzı birşey yiyorum
bir meyve daha yiyorum
bir bardak ayranla kapatıyorum
en az 2 litre su tüketiyorum canım.
salatalık,domates,peynir,ayran,meyvelerden,ekmek,yumurta,bezelye,fasulye,bulgur,kırmızı et
bunları mutlaka tüketiyorum bir gün sebzeli yersem diğer tün etli yemek iyorum
tavuk yiyemiyorum işte .onun yerine çorbaya ya da pilava suyunu katıyorum

Back
X