2012 Ocak Anneleri

ben de ankaradayım:)))

nerdesin canım? ben batıkentteyim, evim işim drum hepsi batıkentte. senin drun nerde? doğumu nerde yapıcan?

zeytin olarak ben akdenizli olarakr yeşil seviyorum gülüm,siyahı yiyince hazmedemiyorum kokusu geliyor rahatsız ediyor beni sanırım gastrik olduğu içindir.ama zeytin yağıyla yemekleri yaptığım için yemiyorum .birdeprogestan bende ishal yapıyor zeytinde yersem tam cırt oluveriyorum .karpuzu ve kirazı çok severim ama dr çok yeme dedi kanı sulandırıyormuş.karpuzda kilo yapıyor bu arada.sütü de içemiyorum gülüm ayran ve yoğurt,peynir gidiyorum şu sıra.

ay inşallah progestan bende de ishal yapar inşallaaaaaaaaaaah. bende yemeklerimi aydından gelen ev yapımı zeytinyağ ile yapıyorum. ankarada nerede oturuyorsun canım?

simran ben de ankaradayım ama ilçedeyim.. ama ankaraya yakın, bitişik gibiyiz..

sağol canım :29: inşallah.. 400 küsür sayfalık bi kitap ama konular çok sıkıcı, bakasım gelmiyoo :37:

yavrım demekki ikili için öyle verdi tarih ama arada bi kere daha bakaymış iyiymiş.. insan çatlar meraktan :)
çalışcam az sona kitabe :68:

canım yaaaa valla küçük hatırlıyodum ben , pardon 400 sayfaymış!! ben ehliyeti alalı nerdeyse 10 yıl olacak, doğaldır yanlş hatırlamam. bak sen çalış, ehliyetini al. bebişlerini arabanın arkasına dizip onları gezmeye götüreceğin günleri düşün, çalışma azmin gelsin. sen çubuktaydın değil mi? çubuklumusun peki?

nerdesin canım?
canım yaaaa valla küçük hatırlıyodum ben , pardon 400 sayfaymış!! ben ehliyeti alalı nerdeyse 10 yıl olacak, doğaldır yanlş hatırlamam. bak sen çalış, ehliyetini al. bebişlerini arabanın arkasına dizip onları gezmeye götüreceğin günleri düşün, çalışma azmin gelsin. sen çubuktaydın değil mi? çubuklumusun peki?

değişmiş demekki kitap :(
ivet zaten onun için alıyorum, bebişlerle bi yere gidemem yoksaaa :))
çubuktayım ama eşim buralı ben gayseriliyim :)

helal olsun canım gözden kaçmıştır:61:
:70:
ben beenmiştim mesacını yani helal ettim kuzu aşkolsun, etmez miyiz varsa hakkımız, sen de bize helal et :) :29:
evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzz
Ay canım keşke beslenme alışkanlığım aynı kalsaydı, ben canavar gibi yemek yiyen bir insandım :27: her gün en az bir öğün et, bir öğün sebze, her akşam yatmadan süt içiyordum, kendimi bildim bileli böyle beslenirim ben, spor da yaptığım için bol protein alıyordum, kuruyemişler v.s. götürüyordum hepsini, eskiden günde yarım kilo meyve yiyen ben şimdi 1 elmayla muzu zor yiyorum :14:

Canım ben zorlayamıyorum çünkü zorlayınca çıkarıyorum :50: yiyebildiğim şeyler de direk karbonhidrat, luzumsuz kilo yapan pizza pide v.s. ama içimi bastırıyor ne yapayım, açlıktan ölsem de ağzıma bi lokma yararlı bir şey sokamıyorum...

Ay aşkolsun tatlım öyle şey mi olur, sayfalar çok hızlı ilerliyor, mesaj kaçırıyoruz hepimiz, helal olsun tabi ki, iyi tatiller şimdiden.

aşkolsun canım ne demek helal olsun eğer varsa bir hakkım benim. tatile gidiyorsun galiba hayırlısıyla git gel inş. iyi eğlenceler darısı başıma :79::79:

sagolın kızlar dedım kızlar yazmamış takılayım barı sunlara
benimde helal olsun :)
dondugumde umarım bulantıalrdan eser kalmaz benım ve kımsenın

Son düzenleme:
buarada cicişlerr 12+5 olduk:nazar::nazar: bugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi :52::52::52:

çubuklu çok arkadaşım var, pikniğe gideriz , babamın arkadaşının da akyıurt da çiftliği var , çok severim ben çubuğu, karagöl de çok güzel. biraz yolu bozuk ama çok sakin bir piknik yeri.ben de ankaralıyım beypazarlı.

:70:

evet cnm gordum hemen ardından sagolasınızzzzz

canım güle güle git gel sağlıcakla. darısı bize olsun. varsa hakkımız helal olsun..

çubuklu çok arkadaşım var, pikniğe gideriz , babamın arkadaşının da akyıurt da çiftliği var , çok severim ben çubuğu, karagöl de çok güzel. biraz yolu bozuk ama çok sakin bir piknik yeri.ben de ankaralıyım beypazarlı.

canım güle güle git gel sağlıcakla. darısı bize olsun. varsa hakkımız helal olsun..

canımm çubuk yolu yenilendi, şimdi harika bi yolumuz var.. öncesi zaten protokol yolu malum kaymak :))
yol bi ara çok kötüydü, büyükşehir belediyesi yeniden yaptı...
bekleriz.. ben de beypazarına iki kere geldim gezmeye, çok sevimli bi ilçe, turistik oldu artık :)

canımm çubuk yolu yenilendi, şimdi harika bi yolumuz var.. öncesi zaten protokol yolu malum kaymak :))
yol bi ara çok kötüydü, büyükşehir belediyesi yeniden yaptı...
bekleriz.. ben de beypazarına iki kere geldim gezmeye, çok sevimli bi ilçe, turistik oldu artık :)

canım benim çubuk yolu , protokol yolu elbette çok güzel. kötü olan yol, çubuktan sonra karagöle giden yoldu. onu demek istemiştim. ama 2 yıl oldu gitmeyeli belki de orasıda yapılmıştır. kurbağa sesleri harikaydı..

canım benim çubuk yolu , protokol yolu elbette çok güzel. kötü olan yol, çubuktan sonra karagöle giden yoldu. onu demek istemiştim. ama 2 yıl oldu gitmeyeli belki de orasıda yapılmıştır. kurbağa sesleri harikaydı..
ben de gitmeyeli 2 sene olmuştur rahat ama orayı da düzeltmişler diye duydum.. çok güzel karagöl ama işte daha fazla ilgilenilmesi lazım.. beypazarı belediyesi çok başarılı bu konuda..

aslında canım benim sat 11/04 ama geç yumurtlamam varmış oyuzdden 27/01 dedi

kimse helal etmyıor anlasılan cevap yazmadıgıan göre:5:

helali hoş olsun :)

o hafta için güzel .ben 12. haftadan sonra düzeltmeye çalıştım midem bulansada hadi de hadi diye diye başarmaya çalışıyorum benimde sütle aram yok yerine ayran giriyor gülüm.
bende daha balık yemedim ama bezelye yiyorum olmadı sen bezelye al sade al 10-15 tane ye güzelce. :34:

balık bende de sıkıntı.. olsa yiyecem ama yokki şimdi..

canım evet iştahım yok canım istemiyor sanki hep tokum öğleden sonra acıkıyorum ne varsa o an yıyorum yumurtayı hiç sorma normalde yemezdım 3 ayda 3 kere yedım kızmayın lütfen ne yapayım ki hergün kimi çağırayım :50:

hergün hemen hemen yiyorum onu zaten göbekte onun dev modeli oldu :)

hehe kaç kişi olduk, ben, sen, simran, ayyıldızım, biri daha vardı yaf :44:

ben de süt yoğurt az tüketiyorum ya :(

ben de yeşil severim, çok güzel zeytin geldi tanıdıklardan bi sürü, bitirdik hemen :56:
karpuz çok yememek mi lazımmışş :53: ben çok yiyorum yaa

ay kuzuuu, üzülme geçecek inşallah ve herşeyden yicen..

karpuz bende yiyorum ne zararı var yahu.. hem kan pıhtılaşması varsa sulanması daha iyi değilmi??? bana şunu yeme bunu yeme hiç demedi benim doktor özellikle sordum.. ne canın çekiyorsa ye dedi.. sizin o verdiğiniz listeleri aynen bende yiyorum sadece süt erine peynir,ayran,yoğurt şeklinde alıyorum kalsiyum kısmını..abarttığım ne ki anlamadım...

kıslar doktor bana kepek ekmeği ye dedi denedim bikaç ama tatlımsı oluyo sevmiyorum ya.. tatlı canım pek istemiyo zaten...

bi de şu linke bi göz atın, bebek çamaşırları için de iyi diyo ama ne dersiniz??
Nanomatik® RESMİ WEB SİTESİ 01 Temmuz 2011 Cuma

kepek güzel be aylinim ben yiyorum.. pakette satılanlar iyi değil.. dırından taze çıkanları gayet lezzetli

gayseri :46: gayseri :46: gayseri gayseri dep dep dep :46: :60: ben doğma büyüme sakaryalıyım tabi alakam yok kayseriyle emme hep şu kastamonu kayseri fıkrası gelir aklıma...

buarada cicişlerr 12+5 olduk:nazar::nazar: bugün oleeyyy inşallah 9.aylarıda görürüz hep beraber koca göbüşlüler sizi :52::52::52:

maşallah size.. bizde 10 olduk.. kıpırtı hissediyormusun???

Bilmem ki, kullanan birilerinden görüş almak lazım :26:

yorumlar var sitede ama bilemiyorum.. tv de tesadüfen gördüm. tek topla 1000 yıkama yapılabiliyomuş... alerjik bünyeliler, astım hastaları, bebekler için çok uygun deniyo... gerçekten tanıtımı gibiyse süper bişey... hem de çok hesaplı.. deterjan, kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmıyosun...

karpuz bende yiyorum ne zararı var yahu.. hem kan pıhtılaşması varsa sulanması daha iyi değilmi??? bana şunu yeme bunu yeme hiç demedi benim doktor özellikle sordum.. ne canın çekiyorsa ye dedi.. sizin o verdiğiniz listeleri aynen bende yiyorum sadece süt erine peynir,ayran,yoğurt şeklinde alıyorum kalsiyum kısmını..abarttığım ne ki anlamadım...

kepek güzel be aylinim ben yiyorum.. pakette satılanlar iyi değil.. dırından taze çıkanları gayet lezzetli

gayseri :46: gayseri :46: gayseri gayseri dep dep dep :46: :60: ben doğma büyüme sakaryalıyım tabi alakam yok kayseriyle emme hep şu kastamonu kayseri fıkrası gelir aklıma...
bana günde üç öğün meyve ye dedi dr.. karpuz da sulu sulu hoşuma gidiyo.. hem kabızlığı da önler..
paket almıştım kepekli ekmeği, fırından alayım bi de
gayseri :46: :60:

nanomatikle ilgili kötü yorumlar okudum şimdi, aman boşverin almayalım, bebiş deterjanları alırız şöööle miss kokulu

Son düzenleme:
yorumlar var sitede ama bilemiyorum.. tv de tesadüfen gördüm. tek topla 1000 yıkama yapılabiliyomuş... alerjik bünyeliler, astım hastaları, bebekler için çok uygun deniyo... gerçekten tanıtımı gibiyse süper bişey... hem de çok hesaplı.. deterjan, kireç çözücü ve yumuşatıcı kullanmıyosun...

ben kullanamam ki deterjansız yapamam hastalık bende

kızlar günaydın..umarım herkes iyidir....bende kanımı verip geldim ikili testim için... inşallah çok güzel sonuçlar çıkar hepimizin:66::66:

Son düzenleme:
Back
X