- 24 Şubat 2009
- 1.345
- 89
- 318
ben de ankaradayım:)))
nerdesin canım? ben batıkentteyim, evim işim drum hepsi batıkentte. senin drun nerde? doğumu nerde yapıcan?
zeytin olarak ben akdenizli olarakr yeşil seviyorum gülüm,siyahı yiyince hazmedemiyorum kokusu geliyor rahatsız ediyor beni sanırım gastrik olduğu içindir.ama zeytin yağıyla yemekleri yaptığım için yemiyorum .birdeprogestan bende ishal yapıyor zeytinde yersem tam cırt oluveriyorum .karpuzu ve kirazı çok severim ama dr çok yeme dedi kanı sulandırıyormuş.karpuzda kilo yapıyor bu arada.sütü de içemiyorum gülüm ayran ve yoğurt,peynir gidiyorum şu sıra.
ay inşallah progestan bende de ishal yapar inşallaaaaaaaaaaah. bende yemeklerimi aydından gelen ev yapımı zeytinyağ ile yapıyorum. ankarada nerede oturuyorsun canım?
simran ben de ankaradayım ama ilçedeyim.. ama ankaraya yakın, bitişik gibiyiz..
sağol canıminşallah.. 400 küsür sayfalık bi kitap ama konular çok sıkıcı, bakasım gelmiyoo
yavrım demekki ikili için öyle verdi tarih ama arada bi kere daha bakaymış iyiymiş.. insan çatlar meraktan :)
çalışcam az sona kitabe![]()
canım yaaaa valla küçük hatırlıyodum ben , pardon 400 sayfaymış!! ben ehliyeti alalı nerdeyse 10 yıl olacak, doğaldır yanlş hatırlamam. bak sen çalış, ehliyetini al. bebişlerini arabanın arkasına dizip onları gezmeye götüreceğin günleri düşün, çalışma azmin gelsin. sen çubuktaydın değil mi? çubuklumusun peki?