Canım bizimkilerinde iki tarafında ilk torunu fakat şöyle bişey var kayınvalidem de annemde bilir ben bazı konularda karıştırmam sert çıkarım ikisinede..
Tavrımı bilirler yani ellerinde oyuncak ettirmem.. Zaten ikiside öyle insanlar değiller onda şu kadar durdu bunda bu kadar durdu diye..
Benim sıkıntım kayınvalidemlerden annemlerden değil gereksiz yerli yersiz akrabaların doluşmasını istemiyorum o 40gün sürede bizimkilerden gelselerde yardımcı olurlar biliyorum ama eşimin akrabalrıyla zaten samimi değiliz onlar doluşmak isterse sinirlenebilirim biliyorum kendimi..
Bide onları ağırlamakla uğraşamam yani kusura bakmasınlar.. Tabi burda iş kayınvalideme düşüyo o doğru düzgün bi uslupla mevluta gelin demeli artık
Ne kaa güzel başımdan savıyorum dimii hahahhaah
Ama gerçekten öyleler bizden kim gelse yengelerim,teyzem falan filan hepsi girer bişey yapar yardım eder bana hanım gibi gelip oturmazlar yani..
Ama eşimin akrabalrı samimi olmadığımız için yapamazlar ki istemem zaten ee kim hizmet etcek onlara pehh
Eşin neden annesine bırakıyo isim işini? Onun bebeğimiymiş?
İkinizin karar vermesi gereken bişey bence bu saçma düşünüyo kusura bakma ama..
Bide bizde de adetmiş ilk torunda kızın annesi yaparmış herşeyi ama durumu varsa yapar tabi annem yapamıycak durumdaysa yaptırtmam kimsede kusura bakmaaz yani zaten biz hiç bişeyi adetler şöyle böyle ona göre yapalım diye yapmadığımız için sorun olmazda..
Allaha şükür yapıcak durumu var ailemin en iyisini ellerinden geldiğince yaparlar ama yapmasalardıda kimsede onlara zorla yaptıramaz yani sonuçta ailelere güvenilerek çocuk yapılmaz biz bebek yapmaya karar verdiysek herşeyini karşılamayıda göze almışız demektir zaten..
Ya yardımcı olcaklarsa gelsinler ama öyle herşeye burnunu sokan hanım gibi oturan çok bilmişlik yapıp sinirimi bozan kimseyi evimde istemem![]()
canım sen tavrını belli ettikten sonra çok bişey olmaz zaten eminim annen kalıcaktır,gelen olursa da onlar ilgilenir, bize 40 gün prensesler gibi bakarlar artık