yok tatlım nisa hastanesine gidicem bugün.. o doktoroda bir hafta sonra uğramayı düşünüyorum...
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok tatlım nisa hastanesine gidicem bugün.. o doktoroda bir hafta sonra uğramayı düşünüyorum...
iyim canım sen nasılsın.Kalktım burda oturdum kaldım ev dağınık işim var ama üstümde bi ağırlık varr sorma2 gündür sabahtan akşama kdr yürüdüm nerdeyse sanırım yoruldum
ismi de bulduk canm evlenmeden bulmuştuk kız olsaydı da elif koyucaktık![]()
İyiyim bende cnm..
Ya bişey sorcam sana sen eleviti ne zmn alıyodun doktor bişey demedi o konuda içindeki kağıtta kahvaltıdan sonra yazıyo?
İlla şartmı acaba kahvaltıdan sonra almam.. Bide kocaman hap yaa nası yutcam ben onu :18:
Bende evlenmeden önce bulmuştum ismi hahaha
Aman bşver dağınık kalsın yorma kendini..
kızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)
başlarda kahvaltıdan snra alıodum ama iştahımı açtığı için ve 3kg aldığım için akşam yatmadan tok karnına alıodum uykuda işltahım açılmaz diye![]()
canım görmemişim özürGünaydınnn fıstıklarr :92: oğlumla kahvaltımızı yaptık bidenede sohbet ederken çay içim barii![]()
çok şükür iyiyiz tatlım sana da günaydınlargünaydın kızlarr nasılsınızzz![]()
ben de de çıkmaya başladı benim de göbeğim yoktukızlar belki alakasız olacak şimdi ama birşey soracaktım . 10 haftalık hamileyim göbişin çıkması için erken değilmi. internette okuyorum genelde 4.aydan sonra çıkıyormuş. ama benimki bariz ortaya çıktı kiloda almadım henüz. normalde göbeğim yoktu acaba ondan mı çabuk çıktı diyorum ama bilemedim. çok değil ama dediğim gibi bir göbek yaptım yani daha şimdiden :)
ben kolu, göbeği ve bacağı da denedim en rahat göbekten yapıyorum ...aynen ağrıdan ölecek gibi oluyordum adet dönemlerimde o acıyı çeker yinede iğne olmazdım ama tedavi süresince karnıdan iğne oldum sonra bir sürü progesteran şimdide clexane ne yapalım dediğin gibi bebişim sağlıkla bir doğsunda başka bir şey istemem
bu arada ben koldan yapıyorum omuza yakın kas a yapılınca daha az acıyor bir hemşire gösterdi tavsiye ederim
sana ne kadar kullanacaksın dediler bana ilk 3 ay kullanalım bakarız dedi doktorum sen nekadar kullanacaksın bu arada teşhis mi geç konuldu yoksa tedavi olurken mi kaybettin canım Allah sabrını versin sana tekrar yaşatmasın hiç birimize benim ilk gebeliğim çevremde 2 kişide görünce bende yaptırdım testi çıktı önlemini alabildik şükür
buldum cnm evlenmeden bulmulştuk eşimin adı ve tuğra ,hüseyin tuğra yani huseyinin imzası mührü![]()
vallahi çok iyi düşünülmüş çok güzel nasıl aklınıza geldi![]()
aynen, saçlarımı kurutmaya ve yağlanmaya üşendiğimden oturuyorum öööle.
Bende iyiyim cnm Allaha şükür..
Banyo yapcam üşeniyorum saçlarımı kurutmak işkence gibi yaaaaaaaa![]()
adıyla yaşasın canım. senin free hcg kaçtı? 50den düşükmüydü?buldum cnm evlenmeden bulmulştuk eşimin adı ve tuğra ,hüseyin tuğra yani huseyinin imzası mührü![]()
adıyla yaşasın canım. senin free hcg kaçtı? 50den düşükmüydü?
Sendemi bendensin
Yağlanmıcam ben yaa o kakao yağının erimesini beklemek sinirimi bozuyo en yakın zamanda bi bebe yağı alcam kendime bide çatlak kremi tamamdır bunları sevmedim ben kötü kokuyolar zaten
ben de saçlarım yüzünden duş almak istemiorum walla iki satte kuruo bi de fön çok zamanımı alıo yaww
canım ben bunların hiçbirine inanmıyorum ama ilginç bi şekilde free hcg 50den azdı,rus ve çin takvimine göre de erkek çıkıoduama bence tesadüf
bu şekli de yeni keşfettim hee bayıldım
![]()
benım ıcın cok zor bır gun kızlar bugun
cocukluk arkadasımın yanı cocuklugumun beraber gecdıgı canım arkadasımın 40ı var bugün :2:
Fotograflarını ayırdım bırazını aılesıne goturucem
bırazdan cıkıcam evden
sanırım cıddı zor bır gun olucak
aksama dogruda mezarlıgına gıdıcem
onu cok ozluyoruz hemde aılece
Kızlar sevdıklerınızın hep yanında olun ve onları sevdıgınızı soylemeyı asla ertelemeyın![]()
ben bebeyağı sürüyorum canım miss gibi kokuyo ama bi arkadaş eklemişti nivea vaseline ,ondan da almayı düşünüyorum.Bi de bu normal vazelinlerin yumuşacık olanları var ben onların da çok iyi nemlendirdiğini düşünüyorum.Hatta biyerde okumuştum vazelini iyice sürüp üzerine soğuk su tutunca nemi hapsediomuş diye ,bi kere yaptım yüzüme denedim gerçekten de öyle oldu ..Niveaya bakıcam olmadı normal yumuşakk vazelinle o şekilde yapıcam![]()
cocukluk arkadasımın yanı cocuklugumun beraber gecdıgı canım arkadasımın 40ı var bugün :2:
bırazdan cıkıcam evden
Kızlar sevdıklerınızın hep yanında olun ve onları sevdıgınızı soylemeyı asla ertelemeyın![]()
Mutlu hafta sonlari kizlaaaaaarbizde isim düşündük esimle kiz olursa Zeynep erkek olursa Güneş istiyoruz özellikle kuranda gecsin istiyordum zaten
bırazdan cıkıcam evden
ben de saçlarım yüzünden duş almak istemiorum walla iki satte kuruo bi de fön çok zamanımı alıo yaww
canım ben bunların hiçbirine inanmıyorum ama ilginç bi şekilde free hcg 50den azdı,rus ve çin takvimine göre de erkek çıkıoduama bence tesadüf
bu şekli de yeni keşfettim hee bayıldım
![]()