• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

arkadaşlar bişi sorcam bnm burnum kırıkmış hçç bilmiyodm geçen hasta olduydum doktor bernun kırık ameliyat olman lazım ilerde sorun yaratır dedi. şimdiii ben şöyle düşündün Allah nasip ederde bebekim olursa ilerde çok zor olur ameliyat fln şimdi olsamda öle mi başlasam bebek için tedaviye.. veya böe bi durum yaşayan var mı gerçektende ilerde rahatsız eder mi beni.. olmasammı yoksa ameliyat. ama başım ağrıyo ara ara o yüzden olabilir mi...:44:

bence biran önce ameliyat ol aradan çıksın bebiş olunca zor olur cnm...Allah korusun bekledikçe bişeler falan çıkar sonra pişman olmayasın neden olmadım die...en güzeli herşey zamanında olsun...

:18::18::18::18:
[sıze=3][/sıze] canlarım sizleri çok iyi anlıyorum ve ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum benimle birlikte bu heyecanlı günleri sayıyorsunuz. ısrarlarınızı görü
yorum hepiniz birbirinizden heyecanlısınız.inanın ki bende sizler kadar heyecanlıyım ve merak i,çersindeyim.ama beni yanlış anlamazsanız ben cumaya kadar test felan yapmayı düşünmüyorum.çünkü.bugune kadar yaptıgım testlerde acele ettim ve sonuç negatifti.oyuzden bu sefer beklemek heyecan istiyorum.hüsran olmasın istiyorum.ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Hepinizi seviyorum

[sıze=3][/sıze] canlarım sizleri çok iyi anlıyorum ve ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum benimle birlikte bu heyecanlı günleri sayıyorsunuz. ısrarlarınızı görü
yorum hepiniz birbirinizden heyecanlısınız.inanın ki bende sizler kadar heyecanlıyım ve merak i,çersindeyim.ama beni yanlış anlamazsanız ben cumaya kadar test felan yapmayı düşünmüyorum.çünkü.bugune kadar yaptıgım testlerde acele ettim ve sonuç negatifti.oyuzden bu sefer beklemek heyecan istiyorum.hüsran olmasın istiyorum.ve dualarınızı eksik etmeyin diyorum. Hepinizi seviyorum

tabiki canım nie yanlış anlayalım sen bilirsin öyle düşünüyorsan tabiki yapma..bencede hem daha çok sürpriz olur...ama buarada kendinede dikkat et..iyi beslen..;)

beslenmem güzel meyvemni herşeyimi tüketiyorum ama işte sigara içmeden duramıyorum

ayyyy o sigara yokmu baş belası zaten bende içiyorummm :( heleki son bir aydır koysalar önüme paketi karışmasalar üstüste yakıp içecem o derece canım istiyo yani...kaç tane içiosun günde?

bazen 1 tane içerim çok değişken bugun mesela 2 tane içtim sadece bu saate kadar ..çok olacaga benziyor

ben 3 tane içtimm..saat koydum kendime bide 3,5 4 gibi içerim çok stresliyse çıkmadan önce içerim...evdede 2 tane yada üç tane içerim yani günde 7-8 ortama göre artıyo tabi...bi hamiş olsak bırakacam walla...

tubişşş ne yiyosun annemmm ;) öğlen aranız nasıl sizin?dışardamı geçiriyosunn?...çok imrenirim böle olunca...biz yemeği yiyoz hooopppp geri masaya çalışşşş..gidecek bi yer yokki bu dağ başında :(

oldu olduuuuuu çok teşekkür ederimmmm tubişim sanaa...:34::34::32::32::32:
olmuş cnmm ama nie küçük olanı aldınn yanındakinden yapınca büyük oluyo :)))
ayyy kızzz ikiz uğur böcekleri koydum bide ikiz bebelerim olurmuşş :1::1:zaten bayağdır aklıma gelip duruyo ikiz olurmu acep die...eşimin teyzesi ikizmiş var sülaledede...aboooo :52::52::52::52:
ayy keşke bana olsaa bi seferde iki tane süper olurdu valla :))
cnmm benim tabiki saygı duyarım ozamn ne zamn hazırhissedersen yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :))
beslenmem güzel meyvemni herşeyimi tüketiyorum ama işte sigara içmeden duramıyorum
ahhh ahhhhhh çok kötü cnm acil bırakman lazım :((
tubişşş ne yiyosun annemmm ;) öğlen aranız nasıl sizin?dışardamı geçiriyosunn?...çok imrenirim böle olunca...biz yemeği yiyoz hooopppp geri masaya çalışşşş..gidecek bi yer yokki bu dağ başında :(

geldimmmm evet cnm dışarda yiyoruz biz 1 saat istediğini yapabiliyosun :)) tabi doğru diyosun ben istanbul leventteyim burda gezcek yer var :)))

olmuş cnmm ama nie küçük olanı aldınn yanındakinden yapınca büyük oluyo :)))

bilmiodum onu bak yapim birazdan :D

ayy keşke bana olsaa bi seferde iki tane süper olurdu valla :))

walla ne güzel olur tek seferde iki bebiş...ama nasıl bakılır bilemem artık :D

cnmm benim tabiki saygı duyarım ozamn ne zamn hazırhissedersen yap güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :))

ahhh ahhhhhh çok kötü cnm acil bırakman lazım :((

geldimmmm evet cnm dışarda yiyoruz biz 1 saat istediğini yapabiliyosun :)) tabi doğru diyosun ben istanbul leventteyim burda gezcek yer var :)))

ohhhhh ne güsellll...eskiden bizde şehir merkezindeydik ticketlarımız vardı bazen dışarda yiyoduk...iyi geliodu o bile...şimdide bi sigara içmeye çıkıom dışarı donuom zaten ondada:47:

ohhhhh ne güsellll...eskiden bizde şehir merkezindeydik ticketlarımız vardı bazen dışarda yiyoduk...iyi geliodu o bile...şimdide bi sigara içmeye çıkıom dışarı donuom zaten ondada:47:

ben hepsini cevapladım ama senin yazdıklarının arasında kalmış tubacım..ordan okursun oki;)

ben hepsini cevapladım ama senin yazdıklarının arasında kalmış tubacım..ordan okursun oki;)

okudum cnm :)))) ticketmi kullanıyodunuzzzzzzzzzzz

yawww ne güsel oluyodu market alışverişide yapıoduk eşimle yemeğe gidioduk:1::1: şimdi öle bi şansımız olmuyo maalesef...

Back
X