2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ben açamıyorum engelli galiba :((

cnm yazdığın msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo bastığında yazdığın sayfa açılıyo orda bu bilgiyi sil tekrar kaydete baş siliniyo :))

aşk olsun bitanem çok merak ettiysen özelden yazarım :))

yaaaaaaa evet bende merak ettim ben bi msj atim bakalım nerdelermiş :))

yok kız takılıyorm :34: at bakem cvp verirlerse bize hbr et slmda söle bizden:3:

ben açamıyorum engelli galiba :((

cnm yazdığın msjın altında mesaj düzenleme paneli yazıyo bastığında yazdığın sayfa açılıyo orda bu bilgiyi sil tekrar kaydete baş siliniyo :))

aşk olsun bitanem çok merak ettiysen özelden yazarım :))

yaaaaaaa evet bende merak ettim ben bi msj atim bakalım nerdelermiş :))

bende baktım na ama alıntı ile cevapla vede tik koydugumuz seçenekler var sadece :( belki engellidir bide ben deneyim bakim

tubişim baktım bende açıldı ebuddy senin hotmailmi adresin benim hotmail acaba ondanmı yahoo falansa açmıo dedim..

bende baktım na ama alıntı ile cevapla vede tik koydugumuz seçenekler var sadece :( belki engellidir bide ben deneyim bakim

cnm kart no yazdığın iletinin altında yazıyo olmalı çünkü her yazdığın msjı değiştirebiliyosun :))

ayarlarla ilgili bişeydir kesin..bakmak lazım...hmmm hadi bakalım haber ver dönünce onlar..

veririm tabiii :))
seray kociş aradı ben az tirip attım akşam kahvemi içipte gelimmi dedi bende ne yaparsan yap dedim :((( kötümü dedim acaba :((

veririm tabiii :))
seray kociş aradı ben az tirip attım akşam kahvemi içipte gelimmi dedi bende ne yaparsan yap dedim :((( kötümü dedim acaba :((

benimki olsa öle tepkiye walla yanaşmazdı...alttan alsaydın keşke...ama bişe demez diosan gidince alttan al...kahvemi içtim geldim bak falan derse bişe deme...konuş güzelce..

benimki olsa öle tepkiye walla yanaşmazdı...alttan alsaydın keşke...ama bişe demez diosan gidince alttan al...kahvemi içtim geldim bak falan derse bişe deme...konuş güzelce..

ama hala çok kızgınım akşam konuşcaz senle dedim tehtit ettim :((((

ama hala çok kızgınım akşam konuşcaz senle dedim tehtit ettim :((((

hmmmm çokda sert konusma ama...o sana lazım sende ona lazımsın...idare edin birbirinizi...walla bende çok bekledim geçenlerde yanaşmadı hiç döndüm yattım içime attım hep bişede diyemedim...ama sabah kalktıgımda oda iyiydi bana karsı bende iyiydim...sonrada hastalanınca söledim ama ben bebiş istiyom oku öğren iice ne gerekiosa yap dedim...aynı günde ovulasyon testi sipariş ettim iyice farkına vardı demek istediğiminki bişe demio..biraz zorda olsa yapmaya çalışıo bişeler :17::17:

hmmmm çokda sert konusma ama...o sana lazım sende ona lazımsın...idare edin birbirinizi...walla bende çok bekledim geçenlerde yanaşmadı hiç döndüm yattım içime attım hep bişede diyemedim...ama sabah kalktıgımda oda iyiydi bana karsı bende iyiydim...sonrada hastalanınca söledim ama ben bebiş istiyom oku öğren iice ne gerekiosa yap dedim...aynı günde ovulasyon testi sipariş ettim iyice farkına vardı demek istediğiminki bişe demio..biraz zorda olsa yapmaya çalışıo bişeler :17::17:

offf akşammm azcık attan alıcam gibi görünüyoooo ama akşam konuşucam bende meraklı diilim hergün hergün biz bide saç kurutcaz die uğraşıyoruz offff offf

offf akşammm azcık attan alıcam gibi görünüyoooo ama akşam konuşucam bende meraklı diilim hergün hergün biz bide saç kurutcaz die uğraşıyoruz offff offf

aynen wallaaa....gidişata göre bakarsın canım...bence kocişin üstüne gelmicek beklediğin gibi olmucak...sen onu görünce yelkenleri suya indircen zaten..:1::1::1:belki konuşamıcaksınız bile :17::17::17::32::32::32::32:

tuğbacımm seraycımmm canlarımmm napıosunuzzz malesefff adettt oldumm tatlımm gündüzleri fazla giremiyorumm akşamları giriyorumm siz olmuyorsunuzz bende özledimm vallahiii..bu aradaa gün aşırı oldu bu ayy ayaklarımıı havaya diktimm totoşumun altına yastık koydum 20 dk falan hemen kalkmadımm yerimdenn yani anlayacağınız herşeyii yaptım bu ay ama olmadıı işte..neyse inş ocak ayıı uğurlu gelir tatlım bizeee.. bu arada topiğe giriyorumm okuyorumm yazıştıklarınızı tatlımm..sizdenn güzel güzel haberler bekliyorumm adetimin 7 günü soğan kürüne başlıcam bakalımm bu ayy hayırlısı olsunn bakalımmm öpüyorumm hepiniziii

slm kızlar ocak ayı yaklaştı ayın 10una daha çok var ama şimdiden başladım gün saymaya.....
aslında şu sıralar yumurtlama dönemindeyim adetim bittiği ilk günden itibaren her 2 günde bir ilişkiye giriyoruz
eşime söyledim pes etmek yok şu şu şu günler ilişkiye gircez kendini ona göre hazırla dedim.
sağolsun benim canım kocam görevini öyle güzel ezberlemişki bugün ilişki günüüüüü diye giriyor kapıdan :9::9::9:
dua ediyorum kızlar listedeki herkes ve tüm evlat isteyenler inş bu yıl kavuşurlar bebeklerine.

Back
X