2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

walla bide bilgisayar kavgası yaparım kocişle heralde:D ayyy ben bi sigara içim geliom kızlar oki;)

bizde olmaz cnm o bilg kavgası :)) çünkü eşim kapa gel derse hemen kapatırım eşimde öle biz yanyana sarılarak yatmayı tv izlemeyi çok seviyoruz çünkü :))
yaaaaaaaaaaa aysunnnn içme şu pis şeyiii :20::20::20::20:

bizde olmaz cnm o bilg kavgası :)) çünkü eşim kapa gel derse hemen kapatırım eşimde öle biz yanyana sarılarak yatmayı tv izlemeyi çok seviyoruz çünkü :))
yaaaaaaaaaaa aysunnnn içme şu pis şeyiii :20::20::20::20:

walla tubişim keşke içmesem bende istemiyorum ama bırakamıom..bırakmakda istemiyom..garip bişi işte..eşim çizim yaptıgı için genelde bilgisayar başında oluyo ondan bana kalmıo zaten hiç..internet olursada ben yine alamam bilgisayarı heralde o nedenlede bağlatmak istediğinde boşver dedim..

walla tubişim keşke içmesem bende istemiyorum ama bırakamıom..bırakmakda istemiyom..garip bişi işte..eşim çizim yaptıgı için genelde bilgisayar başında oluyo ondan bana kalmıo zaten hiç..internet olursada ben yine alamam bilgisayarı heralde o nedenlede bağlatmak istediğinde boşver dedim..

sende bi notbook al hem uygun hemde senin kişisel olur iştee :)) ayy bende heee neyseee :)) yaaaaa ama bu ay hamiş kalabilirsin yazık diilmi kuzucuna daha oluşmaya çalışırken zehir gönderiyosun ona

sende bi notbook al hem uygun hemde senin kişisel olur iştee :)) ayy bende heee neyseee :)) yaaaaa ama bu ay hamiş kalabilirsin yazık diilmi kuzucuna daha oluşmaya çalışırken zehir gönderiyosun ona

haklısın canım ama hamiş kalırsam bırakcam zaten içmicem hiç..

bence şimdi bırakmalısın eger hamiş kaldıysan şuanda oluşuyyyooo :(( kızmıyosun bana dimi böle diyorum diye sadece sağlıklı bebişlerimiz olsun istiyorum

yok canım nie kızim ki haklısın tabi..yılbaşı geçsin bırakmayı düşünüom zaten...ama bebiş tutmazsa içermiyim yine onuda bilmiom..içmemeye gayret edecem..söz...ama yılbaşı geçsinde öle..:1::1:

alüüüüüüüüüüüüü tubişşşşşşşşşşş nerdesin kıs sennn...burdasın ama yoksun..

hadi partiyeeee:D $Banane08.gifEki Görüntüle 315734 $Danseuse03.gif

Mrb arkadaslar, tuba teskrler davetin icin. Malesefki ben de 3 ay once bosgebelik yasadigim icin kurtaj oldum 3aydir dinlenmedydim ama artik koruma bitti tekrar hamile kalma moduna girdim tubacim seninle ayni beklenmeyen adet gunumuz benm de aynen 30 gun suruo siklusum bakalm ya artik olsun istiorm hayirlisiyla yarin yumurtlama gunu olarak gosterio ama heray bende bu donemlerde kasik agrisi akinti fln had safhadayken bu ay tik yok simdi de acaba buay yumurtlamiyckmiym stresine girdim sende durumlar nasil?

yok canım nie kızim ki haklısın tabi..yılbaşı geçsin bırakmayı düşünüom zaten...ama bebiş tutmazsa içermiyim yine onuda bilmiom..içmemeye gayret edecem..söz...ama yılbaşı geçsinde öle..:1::1:
peki özel bi gün olcak galiba ama ondan sonra bırak olurmu bitanemm :)))) ayrıca bu ay tutmazsa şubatta tutcak :))
tubişşşş az kaldı haa 100.sayfaya :62:
evevetttttttt
gelmedi daha belki bu mesajla gelcek ama bir sıfır fazla koymussun hülyacımm ;)
:9::9::9::9: bende görünce noluyo dedim 1000 i :)))
alüüüüüüüüüüüüü tubişşşşşşşşşşş nerdesin kıs sennn...burdasın ama yoksun..

burdayımmm bitanemmmmmm

Evet canım 100 yazacağıma 1000 yazmısım.sayılardan kafam karıstı dünden beri heap yapıyorummm.2000li sayfaları beraber görürüz inşallah..

Mrb arkadaslar, tuba teskrler davetin icin. Malesefki ben de 3 ay once bosgebelik yasadigim icin kurtaj oldum 3aydir dinlenmedydim ama artik koruma bitti tekrar hamile kalma moduna girdim tubacim seninle ayni beklenmeyen adet gunumuz benm de aynen 30 gun suruo siklusum bakalm ya artik olsun istiorm hayirlisiyla yarin yumurtlama gunu olarak gosterio ama heray bende bu donemlerde kasik agrisi akinti fln had safhadayken bu ay tik yok simdi de acaba buay yumurtlamiyckmiym stresine girdim sende durumlar nasil?

cnm benimmm hoşgeldin aramızaa :)) bende bi bebek kaybettim agustos ayında kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım :((( ama şimdi iyiyim ve yeni bebek heyacanı yaşıyoruz burda hep birlikte senindemi 13 ocak bat ın aaa negüzel bi battaşım daha geldi :)) cnm her ay yumurtlanıyo ama belki bu ay geç olucaktır bende az az beyaz akıntı var kasıklarımdada ufak ağrılar :)) hayırlısı bakalım bu ay çalışıyoz ama kısmett :)) ama strese girme vucudunun işleyişini bozuyo olabilirsin rahat ol cnm en kısa zamanda kolların dolsun inşallah :))

Evet canım 100 yazacağıma 1000 yazmısım.sayılardan kafam karıstı dünden beri heap yapıyorummm.2000li sayfaları beraber görürüz inşallah..

inşallah cnmmm tabiki hamiş olarak :))) 200 yazcaktında 2000 mi yazdın yoksa yine fazla 0 mı???

Dizüstü bilgisayarı dizüstünde tutmayın!
Dizüstü bilgisayar kullanan işadamı ve genç erkeklerin dölleme yetilerinin tehlikede olduğu belirlendi.

Haberin Devamı
Bilgisayar Boyun Fıtığı Yapıyor
Yoğun bilgisayar kullanımı, uzun süre aynı pozisyonda kalmak ve hatalı duruşlar boyun fıtığını tetikliyor

Haberin Devamı
Dizüstü bilgisayar kısırlık yapabilir
Reproduction adlı tıp dergisinde yayınlanan makalede, dizüstü bilgisayarların uzun süre kullanılmasının, kısırlık tehlikesini beraberinde getirebileceği öne sürüldü.

Haberin Devamı
Laptop kısırlık sebebi
Siz fark etmiyor olabilirsiniz ama fazla ısınan bir laptop kısırlığa sebep olabilir.

bilgi açısından paylaşıyorum :))

cnm benimmm ho?geldin aram?zaa :)) bende bi bebek kaybettim agustos ay?nda kalbi durdu?u için ald?rmak zorunda kald?m :((( ama ?imdi iyiyim ve yeni bebek heyacan? ya??yoruz burda hep birlikte senindemi 13 ocak bat ?n aaa negüzel bi batta??m daha geldi :)) cnm her ay yumurtlan?yo ama belki bu ay geç olucakt?r bende az az beyaz ak?nt? var kas?klar?mdada ufak a?r?lar :)) hay?rl?s? bakal?m bu ay çal???yoz ama k?smett :)) ama strese girme vucudunun i?leyi?ini bozuyo olabilirsin rahat ol cnm en k?sa zamanda kollar?n dolsun in?allah :))

Hosbulduk cnm saol:) bende agustosta kurtaj olmustum 3ay nasi gecicek derken gecti bitti yine acaba hamis kalickmym heyecani ins bu sefer tamamina erer hayirlisyla

Back
X