2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hımmm aklında olsun unutma heeee :)) yaa yicem galiba zaten de kendime yol yapıyom işte :)))

kızlar bugün içimde bir ümitsizlik var...
test yapmama 1 hafta var ama şimdiden diyorumki yoktur.

geçse şu 1 haftada kurtulsam bekleyişten...

bebeğimin doğumu 17 ocaktı...
yaklaştıkça üzülüyorum. bir kızım olacaktı şimdi.
benim ve eşimden tek bir can mucize gibi...
eşime benziyordu...
oda bu sebeple çok üzülüyor...

inşallah biran önce dolar kollarımız...

eşime benziyordu...

inşallah canım inşallah...ama at içinden o ümitsizliği ümit her zaman vardır...yeterki güçlü olalım...benimde bebişim şimdi kucaklarımda olacaktı ..doğsaydı 14-15 günlük falan oğluşum olcaktı ama kısmet değilmiş hakkımızda hayırlısı buymuş...bende bekliyorum bak 14 ünde benimde 3 gün kaldı o da geçmio ama kendimi üzmüyorum...inşallah hayırlı zamanda sağlıcakla gelecek bebişlerimiz...içini ferah tut bu ay olmadı öbür ay..sağlıkla gelsinde beklemeye razıyım...

Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız?bende 10 aydır bebiş istiyorum,Rabbim daha fazla aratmaz inşallah.yeni yıla güzel bir mucize ile girmek istiyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin bir an öncee...

niyekineee:32::32:

tabi yicen pişirecen bide yemicenmi yok öle yağma walla yaparsam yerim :9:zaten aldım başımı gidiom şiştim çıktım iyice...:1::1:
yaaaa varya olsaaaaa gözüm kapalı yerim :))) bende şiştim bide öle bi salmıştımki 74 ü gördüm sonra dikkat ettim şimdi 68 falanım ama 60 a düşmem lazım :((
unuturmuyum hiç biranönce istiyom ama yapamamki tek başıma annemlere söleyim yaparız onlarla kendimizede koyarım sanada yollarım :34:
hımm süpper bebeğim acelesi yok nezamn müsait olursan :)) ama bekliyorum tabiki :))

eşime benziyordu...

cnm benim ümitsizliğe kapılma lütfen :)) kısmet diilmiş bende 7 aylık koca göbüşle dolaşıyo olcaktım ama kısmet olmadı inşallah bundan sonrası iççin aynı şeyleri bidaha yaşamayız :)) inşallah biran önce dolar kollarımız...

ben yemeğe gider görüşürüz gelincee öpüldünüzzzzzzzz:54::54::54:
afiyet bal şeker olsun yaracın bideneme bende 1:30 da çıkcam ölüyom açlıktan :((
Merhaba arkadaşlar benide aranıza alırmısınız?bende 10 aydır bebiş istiyorum,Rabbim daha fazla aratmaz inşallah.yeni yıla güzel bir mucize ile girmek istiyorum..Allahım isteyen herkese nasip etsin bir an öncee...

yaş 30,istanbulda yaşıyorum...beklenmeyen adet tarihimde:17 ocak.... inşallah gelmezzz

tabiki cnm hoşgeldin aramızaa :)) inşallah cnm güzel haberler alırsın bizide mutlu edersin :)) listemize ekliyorum cnm senide :)) ilk bebeişmi olucak??

afiyet bal şeker olsun yaracın bideneme bende 1:30 da çıkcam ölüyom açlıktan :((

tabiki cnm hoşgeldin aramızaa :)) inşallah cnm güzel haberler alırsın bizide mutlu edersin :)) listemize ekliyorum cnm senide :)) ilk bebeişmi olucak??

evet canım ilk bebiş olacak kısmetse...bakalım hayırlısı beklemedeyim...

sağolun kızlarr
bakalım Allah yardımcımız olsun.
içim buruk biraz...
herkes kucağına aldı büyütüyooo
bizde daha hamile olmaya çalışıyoruz...

inşallah daha bekletmez bizi
doğum için hastaneye gitmek gözümü açtığımda meleğimi babasının kucağında görmek çooooooook istiyorum...

merhaba arkadaşlar inşallah yeni yılın ilk ayı hepimize uğurlu gelir.Bende 2 yıldır miniğimi bekliyorum ama gelmiyor:(geçen ay prolaktin tedavisi oldum bu ay bir umut var içimde 28 ocak umudumu söndürmez inşallah dün gece rüyamda gebelik testi yaptım pozitifti çok hoşuma gitti 4 tane daha yaptım hepsi pozitif çıktı harikaydı:)sonra bebeğimi yıkıyoduk annemle çok seviyodum onu:)hayırlısı inşallah rüyada bunları yaşamak çok güzeldi...ALLAH hepimize bunları gerçekte yaşatmayı nasib etsin

sağolun kızlarr
içim buruk biraz...

doğum için hastaneye gitmek gözümü açtığımda meleğimi babasının kucağında görmek çooooooook istiyorum...

ayyyy içim bi hoş olduu :(( kendimi düşündüm uyanınca kocamın kucağında oldugunu ayyyy Allahım nolur bizede nasip etsinn :))

merhaba arkadaşlar inşallah yeni yılın ilk ayı hepimize uğurlu gelir.Bende 2 yıldır miniğimi bekliyorum ama gelmiyor:(geçen ay prolaktin tedavisi oldum bu ay bir umut var içimde 28 ocak umudumu söndürmez inşallah dün gece rüyamda gebelik testi yaptım pozitifti çok hoşuma gitti 4 tane daha yaptım hepsi pozitif çıktı harikaydı:)sonra bebeğimi yıkıyoduk annemle çok seviyodum onu:)hayırlısı inşallah rüyada bunları yaşamak çok güzeldi...ALLAH hepimize bunları gerçekte yaşatmayı nasib etsin

cnm çok güzel bi rüya görmüşsün Allah gerçeğini yaşamasını nasip etsin inşallah :))

geldim tubacımmm...ne kadar geç gidiyosun yemeğe hergün farklı saatlerde bide...sıraylamı gidiosunuz ordakilerle...

hoşgeldin aramıza sevgisu...inşallah rüyanda gördüklerin gerçek olur...aminnnnnn:nazar:

sağolun kızlarr
içim buruk biraz...

ayyyyy ne güsel yazmışsın yaaa...Allahım hepimize nasip edecek inşallah o zamaları,o duyguları...hepimiz göreceğiz inşallah...:nazar:

inşallahhhhhhh
tubişşşş

çekirdek aile oluruz...
ayyyyyy ne güzelll olurr bitane olsa yeter fazla istemiyorum Allahım bana bitaneyi nasip etsin diğerleri isteyenlerin olsun inşallah :))
geldim tubacımmm...ne kadar geç gidiyosun yemeğe hergün farklı saatlerde bide...sıraylamı gidiosunuz ordakilerle...

hoşgeldin bebeğim :)) evet adil olsun diye hergün yemek programı yapılıyo 3 posta çıkıyoz bugünde maleseff 1:30 da :((

Back
X