2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

benide listeye ekleyebilirmisinzzz:) yaş 23 bat 28 ocak balıkesir den
ekledim cnm listedesin :))
ayyy inşallah tubişim olmadı öbür ay yazarsın canım...yine iyi bu ay iki tane hamişimiz var..;) ben akşam test yapsammı kısss çıbıklardan var evde dandik çıbık:9::9::9::9: denesemmi bi meraktan çatlıommm...
olur tabi bitanem :))sen bilirsin ozamn eger çok istiyosan yap ama negatif çıkarsa bozma moralini tamammı?? evet 2 tane hamişimiz varrr süpperrr :)) hadiii en az 3 leyelimmm
bidaaki ayda bizim hamile haberimizi yazcaz ozaman:)) inşallahhh... seray yap bence varmış evde negatif çıkarsa fazla ümitlenmezsn daha kolay beklersin gününü pozitif çıkarsadaaa:21::21:
inşallahhhhhh :))))
ya listede bisürü günü geçmiş arkadaş var sonuçlar ne acaba çok merak ediyorumm:6:

bende çok merak ediyorummmmm :)))

bidaaki ayda bizim hamile haberimizi yazcaz ozaman:)) inşallahhh... seray yap bence varmış evde negatif çıkarsa fazla ümitlenmezsn daha kolay beklersin gününü pozitif çıkarsadaaa:21::21:

zaten ümit yokki..:1::1:tubiş kızacak şimdi...walla bi belirtim bile yok...baş dönmesi hafif nedense oda psikolojiktir..yapim en iyisi yawff..

ekledim cnm listedesin :))

olur tabi bitanem :))sen bilirsin ozamn eger çok istiyosan yap ama negatif çıkarsa bozma moralini tamammı?? evet 2 tane hamişimiz varrr süpperrr :)) hadiii en az 3 leyelimmm

inşallahhhhhh :))))

bende çok merak ediyorummmmm :)))

:62::62: :62:oleyyy yapim bakalımm yok kuzucum üzülmücem öle alıştırdım kendimi :34:hem sizler varsınız hemen üzüntüm geçer burası çok iyi gelio bana ...hadi bakalım 3 leyelimm hadi kızlar ha gayret...:32::32::32:

zaten ümit yokki..:1::1:tubiş kızacak şimdi...walla bi belirtim bile yok...baş dönmesi hafif nedense oda psikolojiktir..yapim en iyisi yawff..

ya benimde belirtiler kayboldu göğsümün şişliği indi sanki kasıktaki batmalarda azaldı arada bir belim sızlıyor bide göğsüme sızı giriyor ama başka ne akıntı var ne başka bir şey ne kadar ümit yok desekte hep bir umut var işte maalesef..Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah..:)

:62::62: :62:oleyyy yapim bakalımm yok kuzucum üzülmücem öle alıştırdım kendimi :34:hem sizler varsınız hemen üzüntüm geçer burası çok iyi gelio bana ...hadi bakalım 3 leyelimm hadi kızlar ha gayret...:32::32::32:

hadi hayırlısı bakalım sen yap mutlu haberini alınca bi cesaret bende yaparım inşallah..:)

yap yap sbh ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyomuş hadi bakalım hayırlısı:13:

ayyyyy cnm yaaaaaa ama ben yarın yokum yaaaaaaaaa neyse telden bakarım artık :))))
ya benimde belirtiler kayboldu göğsümün şişliği indi sanki kasıktaki batmalarda azaldı arada bir belim sızlıyor bide göğsüme sızı giriyor ama başka ne akıntı var ne başka bir şey ne kadar ümit yok desekte hep bir umut var işte maalesef..Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah..:)

zeynepçim aysuna yaptığım gibi sanada zopaa geliyo şimdi heeeeee :))

sende yap canm ya meraktan beklemektense yapta kurtul:))

yaww göğsüm bileme acımıo dokunup duruom acımaya başladımı diye...:9::9:acımıcaksada acıtacam:9::9:akıntı var ama bak hemde garip sarı renk kayboldu beyaz akıntıda yok ama krem gibi bi renk ayyy ne diom ben yaaa...görüosun bak evet ne kadar ümit yok desekte bişeleri düşünüoz yinee..:34:

taze annemiz nasılsın iyisin inşallahh. fazla yormuyosn dimi kendini süt içiyosn dimi meyveyi fln bol ye:16:

taze anne iyi nasıl olsun birazcık grip gibiyim.sütümü içiyorum pekmezimi yiyorum cevizimi yıyoırum eşim akşamları meyve tabagımı hazırlıyor.bol su tüketiyorum.çay içmiyorum ıhlamır içiyorum.sigara içmiyorum.kabızlık yaşadım bir iki gün kayısı yedim yumurta yiyorum hiç sevmezdim ve tüketmeazdim:)

hadi hayırlısı bakalım sen yap mutlu haberini alınca bi cesaret bende yaparım inşallah..:)

inşallah canımmmm...yarın verrim haberini artık..pozitif yada negatif sonuç hiç değişmez...alıştırdım kendimi...

yap yap sbh ilk idrarınla yap daha iyi sonuç veriyomuş hadi bakalım hayırlısı:13:

akşamda yaparım sabahta 2 tane var çıbığım...ama eczanedeki testlerden alıcam yarında cuma onunla yaparım...tabi gelmezse kırmızılar..

ayyyyy cnm yaaaaaa ama ben yarın yokum yaaaaaaaaa neyse telden bakarım artık :))))

zeynepçim aysuna yaptığım gibi sanada zopaa geliyo şimdi heeeeee :))

aaaa evet annen ameliyat olcak demiii...şimdiden acil şifalar diliyorum geçmiş olsun..ama zopa yok zopa yok tubiş bak okumadınmı yazıyı evliliğimiz biter zopa olursa :52::52::9::9::9:

$sempatik_hareketli_ifadeler_3.gif$zp_zp_glck.gif
ayyyssuunnn kıyabilirmiyim sana benn :78::78::78:

kıyamazsın demi bebişimmm:8::8::8:

Back
X