* 2012 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

Ben B.köy Acıbadem hastanesinde doğum yapacağım. Doğum şekli belli değil.

2012 fiyatları nedir acaba? Ben geçen ocak ayında sormuştum düşen bebişim için. o zaman bile normal 7.000tl sezeryan 10.000 tl demişlerdi. Çok güzel bir hastane ama çok pahalı malesef...

Ben de İncirli Ethica Hastanesinde doğum yapacağım. Normal 2750, sezeryan 3650 TL. ben normal doğum istiyorum, doktorum Uğur Kal. Doğum da 14 Şubat görünüyor

Bende İncirli Ethica yı düşünüyorum ama daha fiyat sormamıştım. Ben doktorumu dışarıdan getiricem. Benim Dr. 2.500 tl alıyormuş... bu fiyatlar SGK ya mı? Daha önce eşimin iş arkadaşını eşi doğum yapmış ve çok memnun kalmışlar fakat fiyat olarak onlar 5.000-6.000 arası değişiyor demişlerdi? bu hafta bende bir sorayım bakalım...

ben beylikdüzü kolan hospital düşünüyorum ama henüz fiyat sormadık, artık fiyat sorma zamanı geldi sanırım 30 hafta olduk, 2 hafta sonra gittiğimde konusurum.o hastane hakkında bilgisi olan varmı?

Ben Koru hastanesinde yapıcam doğumu doktorum Aydan Biri fiyatları henüz sormadım ama hep çok pahalı olduğunu duyuyorum bir daha ki gidişimde bu konuyu mutlaka konuşucam..

Benim de ablam ethicada doğurmuştu, doktorumuz aynı. gerçi 13 yıl oldu o doğuralı :) bu gittiğimde muhasebeye her şey dahili sordum. normal doğumda 1, sezeryanda 2 gece yatış+refakatçi, hastanede kalındığı sürece bebek ve anne kontroleri ve ilaçları dahilmiş. acil durumlarda sgk karşılıyormuş. ayrıca 2750-3650 sgk fiyatı. benim doktorum da hastanenin sürekli doktoru değil. ama ne kadarını hastane alıyor bilmiyorum.

tşkler o zaman bizim arkadaşlar özel sigortaya uygulanan fiyatı söylemişler...

bende beylikdüzü kolan hast yapmayı düşünüyorum şuan 30+2 deyiz. normal düşünüyorum. ama doğuma ne olur bilmiyorum. fiyatı bilen var mı?

ben beylnan ikdüzü kolan hospital düşünüyorum ama henüz fiyat sormadık, artık fiyat sorma zamanı geldi sanırım 30 hafta olduk, 2 hafta sonra gittiğimde konusurum.o hastane hakkında bilgisi olan varmı?

selam arkadaşım ben kolon hastanesi ismini bile duymaktan hoşlanmıyorum benim büyükçekmece kolonda başıma gelenler vede yaşanan hiç hoş şeyler değil hem koyulan teşhiş hemde fiyat baya değişiyor dedikleri bir olmuyor tabi inşallah senin başına gelmez güzelim boğazımda nodül çıktı hemen ameliyat olmalısın acil dediler iyiki dinlemedim cerrahpaşaya gittim hayır ameliyatlık bişeyin yok çok merak ediyorum ameliyat etseler ne alıcaklar demişti doktorum,bundan sonrada belki benim başıma gelen bi tesadüftü çok istedim bebeğim olsun diye ama olmamıştı geçen sene hamile kaldım yine akıllanmaz ben erkek bi kadındoğumcusu var adını vermek istemiyorum muayene etti kese oluşmamış dedi alttan muayene etti bik hafta sonra gel dedi ertesi günü kanamam başladı düşük yaptım 31 aralık hayatımın en kötü yılbaşı gecesiydi allah ıma şükürki mayısta hamile kaldım şu an 31 haftalık hamileyim kesinlikle orayı düşünmüyorum allahım düşürmesin inşallah eksikte etmesin tabi.yani arkadaşım ben şanssız bi kolon macerası yaşadım allah kimseye yaşatmasın sağlıcakla kurtulmamızı nasip eder inşalah

bende beylikdüzü kolan hast yapmayı düşünüyorum şuan 30+2 deyiz. normal düşünüyorum. ama doğuma ne olur bilmiyorum. fiyatı bilen var mı?

ben bugun gittim beylikdüzü kolan a nst ve idrar testi yapıldı çok sancım oluyor ama testler temiz çıktı doğum fiyatına gelince normal 600 sezaryan 900 dediler

Kanuni Sultan Suleyman Egitim Arş. Hast. Dogum ve cocuk uzerine bir hastane bilen bilir İstanbulda olanlar.

Normal dogum gorunuyor suan bir aksilik olmazsa bakalım. Ve hic para odemeden de cıkacagız Allah'ın izniyle..

Ben İSt Bahçeliewler Hizmet Hastanesı'nde sezeryanla inşallah doğum yapmayı düşünüyorum ..Epidural fiyatı şimdilik 2550 TL..

HİZMETE DAHİLLER : Tek kişilik oda olacak + Kuaför bakım yapacak+istersem uzman psikologla görüşeceğim doğum sonrası psikolojime bağlı+Lohusa şerbeti dağıtacaklar ziyaretçilere..Bu kadarcık..

Son düzenleme:

güngören kolan dı mı canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…