* 2012 Şubat Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıcaksınız?

Erdem hastanesi genel anestezili sezeryan olcam İNŞALLAH...Fiyatı 1000tl..İçinde 2gece yatış+bebeğin ve annenin tahlilleri var..Ayrıca tüm özel hastanelerde bebek için yoğun bakım ünitesi ücretsiz:26İNŞALLAH kimsenin bebeği için gerek kalmasın ama bilgimizde olsun tabiii kiii)

bende ücretsiz olduğunu biliyorum ama bazı hastaneler ücret alıyorlarrr

29 haftalık hamileyim hala doktor bulamadım.Erdem hastanesini düşünüyorum ama bilgim yok. Erdem'de doktorunuz kim memnun musunuz? en azından bir fikrim olsun

kanuni sultan suleyman egitim arş. Hast. Dogum ve cocuk uzerine bir hastane bilen bilir istanbulda olanlar.

Normal dogum gorunuyor suan bir aksilik olmazsa bakalım. Ve hic para odemeden de cıkacagız allah'ın izniyle..

bu hastndn memnun kaldnzmı ve dogumnz norml mı oldu bılgı verırsenz sevnrm

bu hastndn memnun kaldnzmı ve dogumnz norml mı oldu bılgı verırsenz sevnrm

Canım malesef o hastanede doguramadım. Doktorları cok ilgisiz bana 2 gun yatıs verdiler ama 1 saat sonra oglumu baska hastanede dogurdum.

Hic memnun kalmadım bana sorarsan gitme derim.

Ben Özel Halkalı Kent hastanesinde dogum yaptım sigortasız ve normal doguma 400 tl verdim. Cok da memnun kaldım. En azından ordaki ilgi alakaya gore 1000 kat daha iyiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…