2012 Şubat Anneleri Hoşgeldiniz

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
358
bizler 2011şubat anneleri olarak tüm heğecanlarımız paylaştık..ve hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuştuk,darısı sizlerin başına

hadi canım geldimi vakit ayy pek bi duygulandım zaman nasıl bi kavram yaa su gibi akıyo valla

gözlerim doldu kızlar yaa..bir yıl oldu mu yani ...hamileliğimin ilk günleri aklıma geldi ..,
hadi bakalım gelsin şubat anneleri de bildiklerimizi paylaşalım onlarla :))nasıl heyecanlı olacaklar şimdi ...

ayy inanın çok duygulandım
gözlerim yaşardı
tüylerim diken diken şuan
hey gidi günler heyyy
nasılda geçiyor zaman
şimdi bebeklerimiz yanımızda uyuyor geçen sene bu zamanlar yeni yeni öğreniyorduk
2010 şubat annelerini daha iyi anlıyorum
onlarda bize hoşgeldiniz yazmışlardı
Allahım 2012 de anne olacakların hamilelikleri güzel geçsin bebişlerini sağsalim kollarına alsınlar
:nazar::nazar::nazar:

ayy kızlar biz şimdi kıdemli mi oluyoruz :37:
inş sizler de bizim gibi güzel paylaşımlarda bulunur,sağlıklı ve mutlu bi hamilelik geçirip hayırlısıyla kavuşursunuz meleklerinize :29:

vay be bi sene geçmiş doğum yapmışız da üstüne bir de anneliği öğrenmiş tecrübelerimizi mi paylaşcaz yeni anne adaylarına.. off ne güzel bişey su gibi akıp geçti zaman Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

yalnız biz 2011 şubat anneleri çok fenayız 2012 şubat anneleri topiğini bile biz dolduruyoruz :37: Muhabbeti seviyoruz Muhabbet edilecek dertleşilecek insanlar güzel olunca :34:

zaman su gibi akıp gitmiş halbuki daha 3 ay önce geçmiyor diye çıldırıyorduk ama çok şükür miniklerimiz sağlıkla kollarımızda allahım 2012de herkese sağlıkla kucaklarına ALMAYI nasip etsin rabbim çok duygulandım gerçekten bi seneyi devirdik şimdi sıra 2012 şubat annelerinin heycanlarında bizlerde kıdemlli anne olma yolunda bi adım daha atıcaz inş :nazar:

ayyyyy ayyyyyyy
inanmıyorum yaa.. 2012 mi?

gözleirm doldu konuyu görünce hey gidi günler hey.. 2 sene olacak çift çizgiyi göreli demek ki.

allahım herkesin gönlüne göre versin.

hepiniz hoşgeldiniz güzel anneler..

:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

tarifi imkansız bir duygu gerçekten... başlığı görünce geçen sene ilk zamanlarımız aklıma geldi....ne günler geçti,neler paylaşıldı,neler yaşandı sonunda meleklerimizi sağlıkla aldık kucağımıza...
birbirimizi hiç görmesekte tanımasakta sıkı dostluklar kuruldu...
bikaç gün topiğe gelmeyeni merak ettik....
sıkıntısı olanın derdini, sevinci olanın mutluluğunu paylaştık...
duygularımı tam ifade edemedim ama 2011 şubat annesi topiğinde olduğum için çok mutluyum
umarım 2012 topiğide çok güzel paylaşımlarım mekanı olur...

henüz 2012 anneleri anne olacaklarından habersiz kızlar sanırm,ama bebişleri içlerinde onlara sıkı sıkı tutunmuştur şimdi yakında haberleri olur ve gelirler buraya:))
ne güzel...

tüylerim diken diken oldu ya konuyu görüncü ne şanslı 2012 şubat annleleri daha haberleri olmadan karşılama topiği açıldı onlara
kızlar aklıma o çift çizgiyi gördüğüm an geldi okadar test yapmıltımki sonu hep hüsranla biten yine onlardan biri sanıyıodum ağlıyarak eşimi aramıştım hey gidi günlerrrr ah ahhh çok şükür şimdi bebişler sağlıkla kucaklarda Rabbim 2012 şubat annelerinide sağlıkla bebeişlerini kucaklamayı nasip etsin
hadi kızlarrr sizi bekliyoruzzz:91:

artık burada 2012 şubat anneleri olcak ve bizizm gibi güzel paylaşımlarda bulunacaklar gerçekten zaman çok çabuk geçti halbuki o zmanlar sürekli zamanın geçmemesinden şikayet edip duruyorduk hemen bebişlerimze kavuyşmak istiyorduk şükürler olsun kavuştukta
şimdi sıra 2012 şubat annelerinde kimbilir bu topikte ne mutluluklar,ne üzüntüler, ne heyecanlar, ne sırlar paylaşılacaklar
bizde tecrübelerimizi sizlerle paylaşmaktan mutlu olacağız 2010 anneleride bize yardımcı olmuşlardı
şahsen ben iyikide buraya üye olup güzel annelerle tanışmışım çok şey öğretti bana burası doktorların söylemediği çoğu bilgiyi buradan tecrübeli annlerden ve aynı dönemleri yaşadığımız arkadaşlar öğrendim bilnçli anne olmak çok farklı oluyor cidden

melocum ne güzel bir konu açıp 2012 şubat bebeklerini ve annelerini önceden karşılamışın benimde gözlerim doldu vallahi ben silik bir çift çizgi görmüştüm eşim biraz daha bekleyelim tam çıksın derken ben dayanamayıp hastanede solugu almıştım sonuç çıktıgında ne yapacagımı şaşırmıştım bir yandanda önceki senenin korkusu sarmıştı birden allahım ne olur bu meleğimi bana bagışla diye dua etmeye başlamıştım her agrımda hastaneye koşmuştum allahıma çok şükür meleğimi bana kavuşturdu allahım herkese bu mükemmel eşi benzeri olmayan duyguyu her isteyene tattırsın rabbim meleklerimizi biz bagışlasın iyiki evlenip böyle güzel bir duyguyu yaşamışız.

bnimde gözüme toz kaçtı sanırım of yhaaaa
kızlar geçen sene bugünlerde dr. muaynaneinde saatlerce beklemeler hergün koldan kalçadan iğneler yumurtalar büyüdü şu kadar ml. oldu. yok şu gün toplanacak döllendimi, kaç hücreli transfer derken geçmek bilmeyen 12 gün veee büyük gün.... çift çizgiyi gördüğümde hamileyim diye sevinemedim bile belki test yanlıştır diyordum inanamamıştım sonra kan testi için hastanedeyiz ve hamileydimmmmmm allaha şükürler olsun eşimin boynunda dakikalarca ağladım zorlu bir hamilelik ama her şeye değerdi kızım şimdi karşımda mışıl mışıl uyuyor onun gözlerine bakmak koklamak 8 sene onun için çektiğim herşeyi unutturuyor rabbime şükürler olsun allah bütün evlatlarımıza sağlık sıhhat uzuuuun ömürler versin bizleri onlarla imithan etmesin inşlhh. çok güzel paylaşımlar oldu şubat anneleri topiğinde çok şey öğrendim ben sizlerden 2012 annelerine de çok faydalı olacağından eminim güzel arkadaşlıklar sohbetler muhabbetler diliyorum yeni anne adaylarına

Merhaba
Öncelikle teknik bir açıklama yapayım. Konuyu kimin açtığı önemli değil zira konu yönetimini ben alayım liste yapacağım diyene biz konu sahipliğini kaydırabiliyoruz. Bu sebeple 2012 Şubat Annesi olan ve listeyi yapmak istiyorum diyen bana ulaşırsa gerekli teknik çalışmayı yaparız. Bir diğer husus biraz da sizlerde nostalji yaratmış bu sebeple elinize sağlık değişik bir düşünce olmuş.

Merhaba
Öncelikle teknik bir açıklama yapayım. Konuyu kimin açtığı önemli değil zira konu yönetimini ben alayım liste yapacağım diyene biz konu sahipliğini kaydırabiliyoruz. Bu sebeple 2012 Şubat Annesi olan ve listeyi yapmak istiyorum diyen bana ulaşırsa gerekli teknik çalışmayı yaparız.

sorun zaten burda sayın editör bu arkadaşların hiçbiri 2012 şubat annesi değil sizinde dediğiniz üzere neyseki arkadaşlarım güzelce bilgilendirmişler kendilerini ağzına sağlık 2010 şubat annelerim

selam herkese ben 2009 şubat annesiyim
ne günlerdi ne güzel muhabbetler etmiştik bebişlerimizi beklerken
şimdi bizden pek kimse uğramıyor buralara
bu topiği görünce ben bile heyecanladım
kızımın büyüdüğünü anladım:69:

2012 şubat anneleri bu aydan itibaren içlerinde birer minik canlı taşıyacak.:69:
2010 şubat annesi olarak onları buraya toplandıklarında tebrik etmek isterim.
umarım çok güzel paylaşımlar yaşar, güzel dostluklar edinirsiniz.
9 ay sonra sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle...

selam herkese ben 2009 şubat annesiyim
ne günlerdi ne güzel muhabbetler etmiştik bebişlerimizi beklerken
şimdi bizden pek kimse uğramıyor buralara
bu topiği görünce ben bile heyecanladım
kızımın büyüdüğünü anladım:69:

evet sizleri daha sık görmek isterizz.enn tecrübeliler sizlersiniz.umarım bizde sizler gibi güzel ve sağlıklı yıllar geçirirz bebeklerimizle ve hala burda arkadaşlarımızla birlikte oluruz

bende çok isterim ama bizim kızlar artık facede yazışıyorlar
ben pek alışamadım oraya burayıda bırakamadım :D
büyüyorlar valla gün geçtikçe
siz şimdi uyku problemi süt yettimi yetmedimi uğraşıyorsunuz bizde
2 yaş sendromu itirazlar ağlama nöbetleri
iki yaşını geçmesine rağmen hala uykusuzluk :S:S
size tavsiyem şimdiden bir uyku düzeni oturtun yoksa alışmaları çok zor oluyor

Back
X