2012 Şubat Anneleri Kaç Kiloyla Hamile Kaldınız,Şimdi Kaç Kilosunuz?

16. haftadayım...
69.3 ile gebe kaldım şu an 69.5 im....
biraz kilolu hamile kalanlar benim gibi fazla kilo almaz derler ama....Allahım inşallah öyle olur....

bende 14. haftadayımm... 64.5 la hamile kaldım. su an 63.5 um halaa..

meraba ben senden bişeyisteyebilirmiyim bende 18 haftalık hamileyim bayadır uğraşıyorum ama hani şu ay ay hamileliği gösteren avatar varya onun adresini verirmisin banada lütfen
bende istiyorum teşekkürler

ben 60 kiloyla hamile kaldim 75 de dogum yaptim suan eksilere düstüm 58 kiloyum bende kilo almak istiyorum biraz

kilolarımla başım dertte 20. haftaya girdik hamile kalmadan önce 55.5 tim şimdi tartı nerdeyse 59u gösteriyo bu aldıklarımı da ilk aylarda değil son biray içersinde aldım nerdeyse ne yapıyım sizce iştahım da okdar açıldı ki kendimi durduramıyorum offfffffff

Merhabalar...ben 54 kilo ile hamiş kaldım şu an 58 kiloyum...ve 21+2 haftadayım arkadaşlar..

ben hiç almamıstım sözde ama bu ayy 3.5 kg alarakk rekora imza attım.. 64 ten 67.5 a cıktımm.. hemde aynı sekilde beslenmeme ragmen sat a göre 20+6

Son düzenleme:
hamile kalmadan önce 63,5
hamileliğimin ilk 4 ayı içinde 60'a kadar düştüm bulantılar yüzünden
şimdi ise 22 haftalık hamileyim ve 67 oldum.
sizce çok mu abartmışım birden 7 kilo alarak

24+5 im 49 kilo ile hamile kaldım şuanda 52 kiloyum heralde bu gidişle pek fazla kilo almicam gibi görünüyor.Zaten bir göbegim belli benim gerisinde bir gram degişim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…