2012 Şubat Anneleri Kaç Kiloyla Hamile Kaldınız,Şimdi Kaç Kilosunuz?

54 kilo ile hamile kaldım 69 oldum 35. haftamda,buaralar hızla kilo aldığımı hissediyorum :18: kızım doğuma hazırlanıyor ondandır

dikkat ettigim halde artik her hafta en az 500-600gr aliyorum.. normali bu ama kizimda 1kilo aliyordum son uc ayda 15kilo almistim
33+3 12,5 kg

dikkat ettigim halde artik her hafta en az 500-600gr aliyorum.. normali bu ama kizimda 1kilo aliyordum son uc ayda 15kilo almistim
33+3 12,5 kg

Şu an 81 kg oldum...
İnanılmaz bir hızla 90 a koşuyorum...
Yok yok bu bünye meselesi kızlar..
Hep ilk aylarda almıyorum
Son aylarda speedy Gonzales gibiyim maşalalh

Ilk hamilelikler genelde oyle oluyor ikincisinde heleki bebeginiz kucukse (benimki 2bucuk yasinda) kucaginizdan dusmuyor onu yika uyuz doyur hastaliklariyla ugras derken ... Ben kizimda 26 kilo aldim hepside gitti coksukur veririz elbet yine :) mesela benim erken dogum riskim var guya yaticam hep ama kizimla ugrasmaktan imkan olmyor mesela suan 39 dereve atesi onu ayagimda salliyorum bu gece sabaha kdr nobetteyiz. Annelik boyle bise..

34+1 haftalığım 52yle hamile kaldım 47 ye düştüm şuanda 59 kiloyum ama daha fazla almam sanırım çünkü şeker hastalığı çıktığı için diyet yapıyorum

bende 57 kg ile hamile kaldım 36 haftalıgım suan 71 kilo oldum baskülde bu kiloyu ilk defa gördüm şoklardayım

36 haftalık oldum.... 63 ile başladım 78 olmuşum 80 ile tamamlarım galiba
oooooooofffffffff:18:

64ile başladım şu an 88im,24kilo aldım yaniiii:26:...Bakalım yarın doğumumuz var İNŞALLAH,doğumdan sonra kaç kilo gitmiş olcakkk

68 le hamile kaldım,38. faftam bitecek 78,5 olmuşum.Çok iyi bi rakam benim için.Oğluşum da 4 kiloya yakın

Ahh ben ahh,2 aydır her gece yemeye başlayarak çok iyi kilo aldım ..56kg ile başlamıstım,şimdiyseee 75 kg olmuşumm..Yani 19 kg aldım yanaklarım al al tombik tombik oldum ..Doktor bile bana kızmayı bıraktı ,takmıyor artık beni..Ühüüü...

Ben 54 ile basladım 69 ile bitirdim hamileligimi. Simdi dogumdan sonra 63 kilo olmusum toplamda dogumda 6 kilom gitmis.

58 ile başladım..
en son 83.3 kg ydum:)))
umarım artık almam
habire kendimi besliyorum...
:)))

8 şubatta doğum yaptım normal..... 63 ile hamile kaldım.. 80 ile doğuma girdim ...3. günüm 77 kiloyum kızım 3 kilo doğdu..... yani 77 rakama bakın bune ya millet doğuruyo 10 kilo doğumda gidiyo acaba bitane daha mı var içerde

70 kilo ile hamile kaldım şuan 90 kiloyum oğlum 3250 gr bekliyoruz son günlerim...inş doğumla gider çoğu kilo..emzirmekte 500 kalori yakarmış emzirin kızlar bol bollll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…