- 4 Aralık 2010
- 783
- 45
- 118
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.381
Canım teşekkür ederim şükrediyorum ama dayanamıyorum artık yalnızlık çok kötü bişeyyy....Şuan hasta olsam bakacak hiçkimse yok o kadar yalnızımkii neden neden neden diyorum sadece
Gunaydin guzel anneler benim sorum olucak simdi 4.haftamin icindeyim ve 7. Haftamda turkiyeye gidicem fransadaym ben ve 7. Haftada bebegin beyni olusurken ucaga binmek sakincalimidir bi fikri olan varmi turkiyeye gitmeyi o kadar cok istiyorumki bi yondende bunu dusunuyorum cevaplarinzi bekliyorum..
hoşbulduk canımm nasılsın bakalım bugün
valla bi hayli bilmediğimiz şeyler var canım bana bir sürü test yazdı bebek görününce bu testleri yaptırcaksın dedi
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bi patika açar . Sen şu anda görmesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret ! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğindede şükredebilendir.
Hadi ama kendine gel. Bebişini de bebişinin teyzelerinide üzme.
Otomobil kadar olmasa da günümüzün modern insanı zaman zaman uçak seyahati yapmak durumunda kalır. Hamile iken uçak yolculuğu yapmaksa çoğu kez kadınlarda endişe yaratır. Uçak firmalarının hamile olduğunu beyan eden kadınlardan uçabilir raporu istemesi ise bu korkuları şiddetlendirir. Oysa hamilelikte uçak yolculuğu kanama, şeker hastalığı, yüksek tansiyon ya da erken doğum öyküsü gibi yüksek risk faktörlerinin olmadığı durumlarda son derece güvenlidir.Gunaydin guzel anneler benim sorum olucak simdi 4.haftamin icindeyim ve 7. Haftamda turkiyeye gidicem fransadaym ben ve 7. Haftada bebegin beyni olusurken ucaga binmek sakincalimidir bi fikri olan varmi turkiyeye gitmeyi o kadar cok istiyorumki bi yondende bunu dusunuyorum cevaplarinzi bekliyorum..
canim uzulme ya esim biraz izin alsaydi olmazmiydi is yapma birak canim konu komsu yokmu yardim edecekgünaydınlar kızlar ya sen böyleysen ben napayım acaba çok merak ediyorum hamileyim kanamam varr ve hiççççççççççç kimsem yok burda eşim işe giderken yanıma bırakıyo suyumu kalkamıyorum . her kanama görmek bi yıkım ve atanamayan öğretmenim bu yıl kpss sınavına çalıştım son 1 aydır çalışamıyorum bu durumumdan dolayı o da gitti elimden eve biri gelse evlikten çıkmış vaziyette sence ben napayım daha hasta olmadan napacam diye düşünüyosun
canim bneim ardas trye gitti ucaktan indikten sonra kanama gecirdi hastanede yatti 4 aylikkti bebk o zaman simdi geri dondu 7 aylik henuz neden kaynaklandi bilemiyorum22 haftalik hamileyken ucaga bindim ve uc gun sonra suyum geldi ucaktan degil dediler ama yinede cok korkuyorum tesekkur ederim cevaplarinz icin
vatana millete hayirli olsun benim kusmalar bugun itibariyle baslacak ole gozukuyor cikarmamak icin kendimi zor tutuyorum kizlar ben gidip biraz uzanicam elim ayagim kesildi resmen yaa:18:
mrb kızlar nsılsınız benim midem cok kötü hiç rahat vermiyorhergün daha kötü oluyorum allahım sne yardım et nolcak bu halim yaaaaa ne yesem cıkarıyorum berbatım
canim uzulme ya esim biraz izin alsaydi olmazmiydi is yapma birak canim konu komsu yokmu yardim edecek
ne kadarlık bebeğin canm
bende daha o kadar yok bulatı halsizlikler başlıyo 2-3 gündür
Kızlarrr günaydın bugün kendimi moral olarak hiç iyi hissetmiyorum oturup saatlerce ağlayasım var çok moralim bozuk çokkkNerdesiniz gelin sohbet edelimmm
merhaba benide eklermisiniz tabloya 7 mayıs sat .. kesemi gördüm haftaya bebişimide görcem inşallah
hayırlısı buymus dıyorum bende
sizin ilk bebegınız mı
günaydınlar kızlar ya sen böyleysen ben napayım acaba çok merak ediyorum hamileyim kanamam varr ve hiççççççççççç kimsem yok burda eşim işe giderken yanıma bırakıyo suyumu kalkamıyorum . her kanama görmek bi yıkım ve atanamayan öğretmenim bu yıl kpss sınavına çalıştım son 1 aydır çalışamıyorum bu durumumdan dolayı o da gitti elimden eve biri gelse evlikten çıkmış vaziyette sence ben napayım daha hasta olmadan napacam diye düşünüyosun
Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bi patika açar . Sen şu anda görmesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret ! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğindede şükredebilendir.
Hadi ama kendine gel. Bebişini de bebişinin teyzelerinide üzme.
buarada benım yas 30, temmuzda 31 olacagım nasip olursa son adet tarihimde 19 mayıs benıde eklemeyı unutmayın canlar:)
buarada sabah tekrar kan tahlılı vermeye gıttım en son 3 gun önce vermıstım bugun doktor tekrar ıstedı öğlen 14,30 da sonucları alacagız ve 17,30 da doktor muaynehanesıne gıdecegız bana dua edın ınsallah guzel haberlerle dönerım.
buarada sıksık kan vermenın bebege bı zararı olurmu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?