- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #2.401
Canım ben seni çok iyi anlıyorum.
Ben de babamı geçen sene kaybettim… Rabbim mekanını cennet eylesin…
Onun torununu görmesini, onunla sıcak bir iletişim kurmasını çok isterdim…o bunu çok hak ediyordu…
Olmadı, kısmet değilmiş, Allahım anneme,kardeşime,eşime ömürler versin…Bebeğime bana sağlıklı ömürler versin.
Benim annem de benden uzakta, zaman oluyor çok yalnız hissediyorum, korunmasız hissediyorum babam olmadığı için…
Hele de kayınpederime dede olacaksın dediklerinde, kızının çocuklarını kastederek ben zaten dedeyim demesi öyle canımı yaktı ki…Babamın boşluğunu öyle hissettim ki o an…
Biraz daha yolculuk yapabilecek hale geleyim, bebeğim azıcık büyüsün babamın kabrine gidip ona anlatacağım…Bebeğimi göstereceğim,karnımı göstereceğim…
Şimdi dayanamam diye korkuyorum, fenalaşıyorum çünkü her gittiğimde…
Bu arada bana da rüyamda babam vermişti bebeğim olacağı haberini. Düşükten sonra bana üzülme senin tekrar bebeğin olacak dedi.
Rabbim yattığı yerlerde dinlendirsin tüm ebediyete intikal etmişlerimizi…
geç yumurtlama & geç döllenme :)
benimde sat la bebek arasinda 1 hafta var onemli bisey degildir heralde:18:
meraba guzel anneler... bugun bulantim daha iyi limon yedim kahveltidan sonra iyi geldi galiba
Ayyy ağlattın beni. Mekanı cennet olsun babacığınınn.
merhaba benide eklermisiniz tabloya 7 mayıs sat .. kesemi gördüm haftaya bebişimide görcem inşallah
kızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş
haydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
ha bu arada 6+6 değilmişim bugün.6+1mişim yani satıma göre 5 gün geç gidiyo gebeliğim bebeğim çok küçük henüz.doktor 6 haftalık bebek küçük olur zaten bi sorun yok dedi.
ha bu arada 6+6 değilmişim bugün.6+1mişim yani satıma göre 5 gün geç gidiyo gebeliğim bebeğim çok küçük henüz.doktor 6 haftalık bebek küçük olur zaten bi sorun yok dedi.
haydi hep beraber halaya kızlar.kalkmayanı döverim ha
maşallaj canım ...inşallah en kısa zamanda bende duyarım
hayırlısıyla
inşallah canlarım benim çok sağolun.bugün dün kalp atışı yok diyen doktora gittik.yine kalbi atmıyo dedi renkli ultrasona gönderdi gittik eşimle 100 lira dediler.eşim de para lamak için yapıyolar bırak şu ........leri dedi.hospitalium iyidir dedi gittik.doktor alttan baktı gördü hemen.haftaya bi daha gel bakalım böyle mi devam edecek ama bebek küçük olduğu için normal dedi.öbür hastane sırf para almak için atmıyo demiş yani.çok paragöz doktorlar var yaa.iyi ki de başka bi doktora gitmişim.
benim de sat 7 mayıs ben bebeği de kalp atışlarını da gördüm sen de git istersen
inşallah canlarım benim çok sağolun.bugün dün kalp atışı yok diyen doktora gittik.yine kalbi atmıyo dedi renkli ultrasona gönderdi gittik eşimle 100 lira dediler.eşim de para lamak için yapıyolar bırak şu ........leri dedi.hospitalium iyidir dedi gittik.doktor alttan baktı gördü hemen.haftaya bi daha gel bakalım böyle mi devam edecek ama bebek küçük olduğu için normal dedi.öbür hastane sırf para almak için atmıyo demiş yani.çok paragöz doktorlar var yaa.iyi ki de başka bi doktora gitmişim.
senin için çok sevindim canım inşallah bende duyarım bugün.salı günü 8+ 2 olması gerekirken bebeğimin boyu 6+2 kadardı ve kalp atışını duyamadılar.bugün başka doktora gdiyorum.bugün tam olarak nekadarlık bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?