2012 Şubat Anneleri

Bulantısı olanlar için bir tavsiyem olacak kızlar. Kuru bulantılara özellikle çok iyi geliyor. Hani şu fazla büyük olmayan taze salatalıklar vardır ya. Onları güzelce yıkayın, kabuğunu soymadan yiyin. Biraz da tuzlarsınız…
Onun o kabuğunun kokusu,tadı, tazeliği bulantıya iyi geliyor. Krakerlerden de daha iyi içinizi kurutmaz. Krakerden de tiksindim ben çünkü…Kuru kuru...
Ama benim bugün bulantılarım ağırlaştı, daha kusacak gibi… Bu hafta hep kuru kuru bulanmıştı, kusacak kadar değildi hatta…Hafta atladığımız için midir nedir, geceden beri midem de rahatsız bulantıya ek olarak sanki bişey yedim de dokunmuş gibi.

Ayyy ağlattın beni. Mekanı cennet olsun babacığınınn.

benimde sat la bebek arasinda 1 hafta var onemli bisey degildir heralde:18:
meraba guzel anneler... bugun bulantim daha iyi limon yedim kahveltidan sonra iyi geldi galiba

Benim de SAT'la bebek arasında tam bir hafta var.
Bu SAT hesapları 28 günde adet görenlere göre ayarlı...Benim yumurtlama 21. günde olunca siklus 35 gün üstünden hesaplanması gerekiyor.
O yüzden oluyo bu farklar, önemli değil dedi doktorum ama takip ediyorlar tabi düzenli büyüyo mu diye...

kızlar bugün hospitalium'a gittim kalp atışları var dedi.haftaya bi daha gel kontrole dedi.yani atıyo bebeğimin kalbi çok şükür rabbime.progestan verdi çocuk aspirini verdi çünkü günde bi kaç kez lekem oluyo.yatıp dinlenecem.bebeğim 12-13 mm olmuş

ha bu arada 6+6 değilmişim bugün.6+1mişim yani satıma göre 5 gün geç gidiyo gebeliğim bebeğim çok küçük henüz.doktor 6 haftalık bebek küçük olur zaten bi sorun yok dedi.

işte buuuuuuuuuuuuu!! Kendime geldim canım nasıl sevindim anlatamam

ha bu arada 6+6 değilmişim bugün.6+1mişim yani satıma göre 5 gün geç gidiyo gebeliğim bebeğim çok küçük henüz.doktor 6 haftalık bebek küçük olur zaten bi sorun yok dedi.

Maşallah canım benim gördün mü. Süper haber bu
Hadi gözün aydın, bu kadarıyla gelmiş geçmiş olsun.

maşallaj canım ...inşallah en kısa zamanda bende duyarım
hayırlısıyla

inşallah canlarım benim çok sağolun.bugün dün kalp atışı yok diyen doktora gittik.yine kalbi atmıyo dedi renkli ultrasona gönderdi gittik eşimle 100 lira dediler.eşim de para lamak için yapıyolar bırak şu ........leri dedi.hospitalium iyidir dedi gittik.doktor alttan baktı gördü hemen.haftaya bi daha gel bakalım böyle mi devam edecek ama bebek küçük olduğu için normal dedi.öbür hastane sırf para almak için atmıyo demiş yani.çok paragöz doktorlar var yaa.iyi ki de başka bi doktora gitmişim.

aman çok şükür. Şimdi sıra bizim bebişlerde.

benim de sat 7 mayıs ben bebeği de kalp atışlarını da gördüm sen de git istersen

senin için çok sevindim canım inşallah bende duyarım bugün.salı günü 8+ 2 olması gerekirken bebeğimin boyu 6+2 kadardı ve kalp atışını duyamadılar.bugün başka doktora gdiyorum.bugün tam olarak nekadarlık bebeğin

Aheyyyyy aheyyyyyy one two tree forooooo

Çok sevindim canım ya, çok güzel haber bu

canım benim de satıma göre 6+6 olması gerekiyodu bugün ama değilmiş 6+1mişim yani satıma göre geç gidiyor gebeliğim sanırım geç döllenme.doktor bebek daha çok küçük 12-13mm daha yeni atmaya başlıyor kalbi dedi.o yüzden haftaya bi daha çağırdı o zaman 7 haftalık olcam kalp atışları daha çok netleşir dei.rabbim duymayanlara da göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…