- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #27.921
Hızlı gonzalesimdir gelin bulma konusunda
:))) Yazmadım ama pttye sonra da yemeğe gittiğini biliyom
Lizözün var mercimeğe papates ve havuç koyuyosun...
Daha nolsun, ölümüne kankayız gari
hımmm... kendımı dıslanmıs gıbın hıssettım.
Olmaz, cıkkkk, yaptırmam lazım bi lizöz kendıme.
Bebem bır ıkı model vardı, cok da guzeldı, resımlerı kopyalama yasaklanmıs, link vereyım dedım.
Google de lizöz yapıp, görsellerde aratınca 9. sırada, bı tane kız gıyınmıs, boyle halat gıbı bı ıpten de bagcık yapmıs.
Noooo nooooo ben kabul etmıyorum +30 oldugumu.
Hala kendımı cıtır bır liseli gıbı hıssedıyorum.
Yalnız koca popolu ve gobuslu bır cıtır.
Etıne dolgun bırıyım yahu.
Ühüüüüü üüühhüüüüüü...
Herkes gectı bır ben kaldım.
Kocama dıycem senı, forumda benı dısladılar, kendımı kotu hıssettım, haydı alıs-verıse gıdek dıycem.
Azooooo hosgeldın canım, kurklu fıstık.
Senın lizözun olmasa ne, kurkunun havası yiter.
Sagol canımcıgım, valla bugun defalarca baktım kızıma.
Masallah oyle de tepıklenıyorkı!
Doktora dun sordum da, 'ben sagda hıssedıyorum, orada mı?' dedım.
'Hayır, tam anlamı ıle orada degıl, hareketlerı orada hıssedıyorsan, bas tarafı solda, ayakları sagdadır' dedı.
Oyy kuzum, boylu boyunca uzanmıs dimek.
özge tutarız kısss.. benimki de zeynep....
slm hatunlar nasılsın bakalımmm,lizöz konuşmuşsunuz baktım şöyle geçmişee yaa bende biliyorumda hala ne işe yaradığını çözemedimm:44:
çok şık olur şekerim yavvvvvvvv:76:
slm hatunlar nasılsın bakalımmm,lizöz konuşmuşsunuz baktım şöyle geçmişee yaa bende biliyorumda hala ne işe yaradığını çözemedimm:44:
Tamam kız, sen giyicen mi lizözü, benden seninki de.
Tamamen süs :)) Bu arada hoşgeldin şikerimmm...
DimiResimlerde iyi çıkmam lazım sonradan görmek istemeyeceğim fotolor haline dönüşmesin
lizözüm var ammmaaa +3o değilim,onuda söyliyim şekerler...
+25 im...
Benim de derdim var kiyafetlerle ... Bizim de sirkette buyuk organizasyon var orda ne giysem diye dusunurken evdeki biseylerden uydurabilecegimi gordum cok sevindimBoyle yarim kollu etegi karin kisminda buzulen diz hizasinda bir elbisem var gogus altinda da kalin kemerle giyiliyor, altina babetlerle olabilir. Bir de yilbasi partisi olacak o tabi aralikta, gidebilirsem eger (karnim burun hizama gelmis olur heralde) orda da askili bi edlbisem var gogus kismi pullu arkadan kusakli gogus alti bol pileli elbise ustune cepken gibi bisey giyersem kis icin de uygun olur diye dusunuyorum, bakalim...
Eger alisveris yapacaksan hamile abiyesi satanlara para kaptirma, bircok abiye etegi bosbol oluyor kesin bulusun biseyler sezon sonu zatenIstanbul' damisin, Besiktas carsisinda Esinti butik var, bir ugra derim...
yapim ben...sat neydi
Senı cok sevmıstım pikepolat.
Ama artık aramıza kara calılar gırdı.
):
Gorumcemle adassın zıra.
Hem benı dovmek ısteyen gorumcemle.
aman benim kayınwalidem de lizöz yaptırıyım sana diyip duruoo..aman bu aralar kendisinden hiç haz etmioumm....canım hastanede giyiyosun doğumdan sonra yatakta falan kalkarken gezerken falan..analarımızın zamanında bayağı modaymış..terleyen lohusalar üşütmesin diye yaparlarmış..kış için..
Tamamen süs :)) Bu arada hoşgeldin şikerimmm...
DimiResimlerde iyi çıkmam lazım sonradan görmek istemeyeceğim fotolor haline dönüşmesin
o ne demek anlamadım..:44:
Vallahi hafızana imrendimİsim hafızan süper.. Örmemiştir, yoksa kesin çıkarırdı
Ben giymek isterim tabisi bak böyle bi lizöz, tepesine de kafama yani böyle bir taç
Eki Görüntüle 269348 Eki Görüntüle 269349
kız bende hep bblau ne demek diye merak ediyordum
açıklarmısın artık
lizözüm var ammmaaa +3o değilim,onuda söyliyim şekerler...
+25 im...
aman benim kayınwalidem de lizöz yaptırıyım sana diyip duruoo..aman bu aralar kendisinden hiç haz etmioumm....
hoşbulduk tatlımm
çok gerekli değil canım bi nevi şimdiki zamanda süs için....sabahlık al ama muhakkak üzerine kan falan geçerse hemen giyersin...:82:
Yok bak inan bi gün çıkacak sizin evden bi lizöz, bblau dediydi diceksin :))
Neyse önemli olan lizözü sevmek, sen de geç o zaman, hoşgeldin women in lizöze :)))
Bi işe yaraması gerekmez ki adı yeter :)))
Açıklayayım :)
Merak ettiğini bilsem önceden açıklardım ki
Şimdi ben ilk gebelik istediğim zamanlarda,bişeyler araştırıyodum hep netten,bi gün google’a yazdım aradığım şeyi, baktım kadınlar klübü geldi.
Bakacağım bilgi orda var, ama üye olmadan göstermiyor. Hemen aceleden üye olayım bakayım çıkayım dedim, çünkü hayatımda en kıl olduğum şeylerden biriydi forumlar, daha önce diyet ve pc üzerine 1-2 foruma girmiştim birkaç dakika dayanamamıştım, kullanımını da zerre anlamamıştım.
Bu da öyle olur diye, uzun uzadıya rumuz düşünmedim.
Bakıp çıkcam bi daha kullanmıcam nasılsa.
Üniversitedeki en yakın arkadaşımın en sevdiği renkti mavi, hep mail üyelikleri filan ya maviyle başlıyodu ya blue.
Blue denedim olmadı. Başkası almış o rumuzu.
Blau denedim bu kez Almancasını, o da alınmış.
Eeee dedim bakıp çıkıcam amma yordun, koydum başına bi “b” daha oldu sana bblau :)
Ama tabi bi bakıp çıkacaktım, 1 sene oldu :))) Hala çıkamadım :))))
Öylesine alınmış bi rumuzla da devam etmek durumunda kaldım gitti...
tahmin ettim yani maviyle alakalı birşey olduğunu
bende kullanıcı adı sorduğunda böyle hep kalıcı bir isim olacağını düşünmemiştim hiç
nasıl biryere üye olunca sadece girişte soruyorlar
öyle birşey sanmıştım
caınm normalde 6 mayıs ama 10 gün geriden geliyoruz 20 hafta 5 günlük bugün ayy çok sagol ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?