2012 Şubat Anneleri

Tamam kız, sen giyicen mi lizözü, benden seninki de.

slm hatunlar nasılsın bakalımmm,lizöz konuşmuşsunuz baktım şöyle geçmişee yaa bende biliyorumda hala ne işe yaradığını çözemedimm:44:

Tamamen süs :)) Bu arada hoşgeldin şikerimmm...

çok şık olur şekerim yavvvvvvvv:76:

Dimi Resimlerde iyi çıkmam lazım sonradan görmek istemeyeceğim fotolor haline dönüşmesin

slm hatunlar nasılsın bakalımmm,lizöz konuşmuşsunuz baktım şöyle geçmişee yaa bende biliyorumda hala ne işe yaradığını çözemedimm:44:

canım hastanede giyiyosun doğumdan sonra yatakta falan kalkarken gezerken falan..analarımızın zamanında bayağı modaymış..terleyen lohusalar üşütmesin diye yaparlarmış..kış için..

evet yaa hamile abiyeleri hem güzel olmuyo hemde gereksiz pahalı bir daha giyemeyeceğim için lüzum yok. evet canım istanbul anadolu yakasındayım. buralara bi bakayım ümraniyede oturuyorum ben. kadıköye falan bi bakarım. senin adına sevindim ayarlamışsın ne güzel :))

canım hastanede giyiyosun doğumdan sonra yatakta falan kalkarken gezerken falan..analarımızın zamanında bayağı modaymış..terleyen lohusalar üşütmesin diye yaparlarmış..kış için..
aman benim kayınwalidem de lizöz yaptırıyım sana diyip duruoo..aman bu aralar kendisinden hiç haz etmioumm....
Tamamen süs :)) Bu arada hoşgeldin şikerimmm...

Dimi Resimlerde iyi çıkmam lazım sonradan görmek istemeyeceğim fotolor haline dönüşmesin

hoşbulduk tatlımm

Yok bak inan bi gün çıkacak sizin evden bi lizöz, bblau dediydi diceksin :))
Neyse önemli olan lizözü sevmek, sen de geç o zaman, hoşgeldin women in lizöze :)))

Bi işe yaraması gerekmez ki adı yeter :)))

kız bende hep bblau ne demek diye merak ediyordum
açıklarmısın artık

Açıklayayım :)
Merak ettiğini bilsem önceden açıklardım ki
Şimdi ben ilk gebelik istediğim zamanlarda,bişeyler araştırıyodum hep netten,bi gün google’a yazdım aradığım şeyi, baktım kadınlar klübü geldi.
Bakacağım bilgi orda var, ama üye olmadan göstermiyor. Hemen aceleden üye olayım bakayım çıkayım dedim, çünkü hayatımda en kıl olduğum şeylerden biriydi forumlar, daha önce diyet ve pc üzerine 1-2 foruma girmiştim birkaç dakika dayanamamıştım, kullanımını da zerre anlamamıştım.
Bu da öyle olur diye, uzun uzadıya rumuz düşünmedim.
Bakıp çıkcam bi daha kullanmıcam nasılsa.
Üniversitedeki en yakın arkadaşımın en sevdiği renkti mavi, hep mail üyelikleri filan ya maviyle başlıyodu ya blue.
Blue denedim olmadı. Başkası almış o rumuzu.
Blau denedim bu kez Almancasını, o da alınmış.
Eeee dedim bakıp çıkıcam amma yordun, koydum başına bi “b” daha oldu sana bblau :)
Ama tabi bi bakıp çıkacaktım, 1 sene oldu :))) Hala çıkamadım :))))
Öylesine alınmış bi rumuzla da devam etmek durumunda kaldım gitti...

lizözüm var ammmaaa +3o değilim,onuda söyliyim şekerler...
+25 im...

Olsun, önemli olan lizözün var. Bi gün nasılsa +30 olcan :81:

Son düzenleme:
mavi bblau mavi bblau...ben senin rumuzunu bblau hani evlerde oluyorya süs eşyaları kadınlı falan uzun biblolar ondan esinlendin sandım..

çok gerekli değil canım bi nevi şimdiki zamanda süs için....sabahlık al ama muhakkak üzerine kan falan geçerse hemen giyersin...:82:

sen niye lizöden vaz geçirmeye çalışıyorsun bakiyim kızı!:))))
oda katılsın aramıza,lizözlüler grubuna!:)))
hem sende giy,ne güzel işte sıcacık sıcacık..hem onlar öyle çok da sıcak tutacağını sanmam1her tarafları delik li!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…