- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #2.981
nasi gidiyo annisler? iyimi kuzucuklar? benim karnim acikiyo ama canim hic ama hicbisey yemek istemiyo... herseyden midem bulaniyo yine 9. hafta oldu ne zaman bitcek bu ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba.ben iyi haberlerle gelemedim maalesef bebeğimin kalbi 1 hafta önce durmuş.salı günü kürtaj olucam.size hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Rahim büyüdüğü için sancılar olabilirmiş, normalmiş tatlım. Son doktor kontrolümde sormuştum, benimde vardı da benzer bir sıkıntım.
canım ben dün akşam kanamam var diye acile gittim kalp atışı yok 1 hafta içinde düşürürsün ,kendini hazırla dedi.ben de kalp atışı durmuş mu hiç mi başlamamış dedim beni bi azarladı madem o kadar iyi biliyosun niye muayeneye geldin dedi.ben de onu azarladım siz işinizi yapın diye ama zaten gergindim bütün gece ağladım .hakkım olsun.....sabah hemen özel bi dr gittim kalp atışını gösterdi.kesenin etrafında kanama var ama istirahatle geçer panik yapma dedi.ben de geceki dr dediklerini tekrarladım aaaaaa nerden o sonuca varmış dedi.yani hemen benim gibi umutsuzluğa kapılma başka bi dr git.
nasi gidiyo annisler? iyimi kuzucuklar? benim karnim acikiyo ama canim hic ama hicbisey yemek istemiyo... herseyden midem bulaniyo yine 9. hafta oldu ne zaman bitcek bu ya![]()
satin kac gulummmmpeki benim nekadardır? bide geç yumurtlama oldugu için nasıl hesaplayabilirm?
günaydınn kızlarrrr... nassınızz bakemmm????simdi bise sorcamm.. dünn progestan bittii doktorr bittigindee gel demiştii.. ama o yıllık izinde olcakmıss diger arkadasa muaeyene olabilirsinn demiştii.. dünn dogummu yapmayı düsündügümm hastahanedenn randevu aldımm.. ama cok dolu carsambaya verdi ancakk.. sizce bugünn gidip diger doktorda muayene olayımm carsamba da diger doktorla mı gidip tanısayımm?? yoksa bugünn hiç gitmyip carsambayı mı bekleyeyimm:44::44::44::44:
senin oglun olacak o zamannnnnbana tam tersi oldu sanırım. hamile kalınca güzelleştim gibime gelmeye başladı, güven geldi![]()
canım cok tesekkur ederım ıcımı rahatlattın bıraz ama ıs yerındeyım masa bası ısım var yorucu degıl,
gerce cıkmak ıstıyorum yakında.
ınsallah sancım gecer en kısa surede panık oluyorum :44:
senin oglun olacak o zamannnnn![]()
kızlar mrb nasılsınız görüşmeyeli ben fenayım midem yetmşyo gibi iki gündür kramplar giriyor karnıma ama ne agrı sanki bıcaklar sokuluyo korkuyorum wc gidiyorum bişey yok sizde de varmı bu kadar sancı normalmibi arkadasa sordm benimde olmştu karnın genişliyodur dedi şuan iyiyim ama arada yokluyo sizde durumlar nası?
Kızlar selam, geçmişi ilk kez okuyamadım daha sonra okuyacağım, çok heyecanlıyım.Hastaneden geldik pıtpıt atıyor meleğimin kalbi..Bu da resmi
Allah'ım tüm duymayanlara nasip etsin inşallahhhhhhh
Eki Görüntüle 215289
Aklıma gelmişken: hamilelikte cinsellikle ilgili olarak, eşlerinize söyleyin azıcık sabretsinler. Biliyorum zor ama...
Bizim doktorumuz ilk randevumuzda yasakladı 3 ay boyunca. Ben de "neden, riskli gebelik mi?" dedim. "Hayır, risli değil. Ancak bazen birleşme sonrası ufak çaplı kanamalar, lekelenmeler, ağrılar gözlenebiliyor. Bu durumda çiftler telaş yapıp, acaba bebeğe birşey mi oldu, düşük mü olacak diye endişe duyuyorlar. Sonra ertesi gün hemen muayeneye geliyorlar, bir sıkıntı yok desek de tatmin olmuyorlar. Bu tür sıkıntı yaşamkatansa, önlemimizi baştan almamız daha iyi olur." demişti. Bize de çok mantıklı geldi, o gün bugündür neden sanki doktora 5. haftada gittik, keşke 6 da falan gitseydik diye sayıklar dururumHayır, en son bebek için yapmıştık, daha da halen ordayız.
![]()
Cerenim, sen üşütüyor olabilir misin acba yaaa? :26:
Gunaydın kızlarrrrrrrrrrr :80: