2012 Şubat Anneleri

Bazen bana da oluyor oyle canım bebegime ya bisey olursa diyorum. Bazen kasık agrım olmuyor neden agrım yok yoksa bisey mi var diye suphe duymaya basladım. Agrısa suc agrımasa suc :1: . Surekli aglamak isteme sebebin de bu donemde cok duygusal olmamız. Bazen en ufak bisey dusundugumde hemen gozlerim doluyor benim de..

Bende aynı şekildeyim canım, 9 hafta boyunca ne mide bulantım oldu nede aş ermelerim sıradan bir hamilelik geçiriyorum...hamileliğimin tek belirtisi kasık ağrılarım ve yavaş yavaş çıkmaya başlayan göbişim :49::nazar:

Ben daha dun ogrendım hamıle oldugumu.
Buna ragmen dunden berı aynı korkuları yasıyorum :2:

aynen canım bende de hep bu korku var ne zaman bebek düşünsem aklıma hep bu gelirdi
şimdi hamile kaldım allah korusun ya sorun olursa die içim içimi yiyoo:97::97::97::97:

Her zaman dualarımı tüm anne adayları için yapıyorum, inşallah hepimiz sağsalim, sağlıklı bir şekilde, eli ayağı düzgün yavrularımızı kollarımıza aldığımız günleri görürüz... :emir_bebek:

:9::9::9: canim simdi ben 1990 kasim dogumluyum ya 93+96+99... diye 2011 mayisa kadar sayip hamile kalmadan once en son ne zaman yenilendigimi hesapliyorum sonra esimi 84+88+92... diye aynen 2011 mayisa kadar hesapliyorum onunda en son ne zaman yenilendigine bakiyorum en yeni kiminkiyse onun cinsiyetinde oluyo
dogru cikmasida abimin bi kizi bi bucuk yasinda onu hesapladim en son yengem yenilenmis kiz oldu smdi bes aylik hamile tekrar doktor yine kiz dedi hesapladim yine kiz cikti falan...

hıımmmm şimdi anladım.....
bunu en kısa zamanda yapcam karın ağrısından kıvranıyom şuan :14::14::14::14:
offf yaa naz yapacak kimsemde yok :5:
size yapsam olurmuu:43::43:

Dun doktor tahmını 4 hafta dedı.
Ama bugun nete bakıyorum sat a gore; 5 hafta + 5 gunluk.

Nette yaptıgıma gore mı dogrudur, doktorun dedıgıne gore mı acaba?
Ama doktor, benım doktorum degıldı, o nedenle oylesıne baktı.

Senın ne kadar bebısın?

Benim de 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi. Baska doktora gittim hemen. Doktor herseyin normal oldugunu soyledi ve keseyi gordu.
15 gun cinsel iliskiyi yasaklamıstı bebek 15 gun ierisinde keseye rahat dussun diye.

Benim suan 8+2 haftalık bebegim :81:

Benim de 5 haftalıkken doktor 4 haftalık dedi. Baska doktora gittim hemen. Doktor herseyin normal oldugunu soyledi ve keseyi gordu.
15 gun cinsel iliskiyi yasaklamıstı bebek 15 gun ierisinde keseye rahat dussun diye.

Benim suan 8+2 haftalık bebegim :81:

Rabbım hayırlısı ıle 8 aylık yazacagın gunlerı de getırsın.
Insallah saglıkla gelır bebegın?
Erken ama, ısım var mı aklında?

Hımm sımdı ben doktora gıtmeden cınsellık yasamamalı mıyım yanı?
Doktorum bana 7 Temmuz a randevu verdı.
Nasıl beklenır kı o zamana kadar asksız :69:

çook teşekkür ederim canım benm...:69:
şuan 6+3 canım :)) sadece keseyi gördük geçen hafta 14 gün sonrada randevumuz var.:49:

Benım bebısımden 1 hafta buyuk sanırım (:

Cınsıyetını merak edıyor musun benım gıbı?
Saglıklı olması onemlı tabıı ama, ne olsun ısterdın mesela?
Bız kız ıstıyoruz, ama tabıı once saglıklı ve hayırlı bır evlat olsun.

Ne olur ne olmaz bekle canım, bak bizim yasak daha bugün kalktı, 7+5de. O da sadece 10 günde bir, ama hiç yoktan iyidir :27:

Benimki de belli olmaya başladı artık, pantalonların içine giriyorum ama beli kapanmıyor baya bi göbiş belli olmaya başladı :49:

Canım çok sevindim seninde gözün aydın :nazar:

Hamile olduğumu öğrendiğimiz günden beri eşimde bende bu konuda çok hassas davranıyoruz eşim bazen mızmızlansada, bebeğimizi aklına getirdiğimde onu hemen durduruyorum :1: Yavrum sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde cinsellik birliktelik hiç umurumda değil, nasılsa önümüzde uzun yıllar var daha:16:

Canım sayfaları tek tek kontrol etmen gerekiyor..

Bebeğin sağlığını, onun sağlıklı olması için yapmamanız gerektiğini aklına getir, olduğu yerde kalakalsın :60:
:9::9: dikkat ediyoruz ama iste oluyo bazen...:17::9:

Evet, degıl mı bebegımız ıcerde oldugu ıcın agrılarımız var.
Aman o ıcerde olsun da, yeterkı kasıklarım agrısın.

Ben bu cınsellık mevzusunu kacırdım sanırım.
Sımdı cınsellıge veda mı etmemız gerekıyor? Anlamadım bı'sıycık ):
biz pek veda etmedik valla :69:
canim benim yapcan tabi kolaymi anne olmak:49::9:

Benım bebısımden 1 hafta buyuk sanırım (:

Cınsıyetını merak edıyor musun benım gıbı?
Saglıklı olması onemlı tabıı ama, ne olsun ısterdın mesela?
Bız kız ıstıyoruz, ama tabıı once saglıklı ve hayırlı bır evlat olsun.

benm sat.13 mayıs canım..
tabi herkes gibi en buyuk duamız sağlıklı olması...amaaa
hep kız istemişizdir her zaman....:78::78:

yap canım yap burda herşey serbest biz hamileyiz çünkü psikolojimiz değişik :9:

Ayy canım azıcık sıkıverin yani dişinizi, bebişlerimiz cinsellikten daha önemli değil mi :emir_bebek::emir_bebek:

Canım ben de kullanıyorduum progestan. Veren doktordan baska bir doktora gittim. 100% dusugu engelledigi ya da engellemedigi kanıtlanmamıs bir ilac dedi. Ben hastalarıma vermiyorum dedi. Ben de o yuzden bıraktım kullanmıyorum. Bos yere hap kullanmak iyi bisey degil bence. Sen baska doktora git gorun. carsambayı bekle hep gidecegin doktora git bence.

bende öle düsündümm vazgectimm.. eski doktor olsa gider bi baktırırrdım ama nası lolsa o da olmucakk bekleyim carsambaya bi kişiyee göstereyim bariiii:53::53: happ bitti benimm o yüzden içmeme durumum kalmadıı..:50::50:

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. Darısı tüm bekleyenlere...
Embriyosu 7 haftalıkmış keseside 9 mm likmiş ama önemli olan embriyoymuş doktor öle söyledi... Ve bir sürü tahlil istedi..kalp atışını duyduktan sonra istiyoruz bunları dedi öğleden sonra sonuçları alcam bakalım kısmetse ve bende progestron kullanıyorum ama netten araştırdım arkadaşın dediği gibi düşüğü % 100 önlemiyormuşş neyse herşeyin hayırlısını versin rabbbim...

Arkadaşlar bebeğimin kalp atışlarını duydum çok şükür.. Darısı tüm bekleyenlere...
Embriyosu 7 haftalıkmış keseside 9 mm likmiş ama önemli olan embriyoymuş doktor öle söyledi... Ve bir sürü tahlil istedi..kalp atışını duyduktan sonra istiyoruz bunları dedi öğleden sonra sonuçları alcam bakalım kısmetse ve bende progestron kullanıyorum ama netten araştırdım arkadaşın dediği gibi düşüğü % 100 önlemiyormuşş neyse herşeyin hayırlısını versin rabbbim...

Canım çok sevindim, tebrik ederim...

Benim doktor ilk keseyi gördüğünde tahliller istemişti, kalp atışını duyduktan sonra tahlil falan istemedi :26: Diğer arkadaşlarda da kalp atışını duyunca mı istedi acaba???

Sizde hangi tahlilleri istemişti doktorunuz???

Canım çok sevindim, tebrik ederim...

Benim doktor ilk keseyi gördüğünde tahliller istemişti, kalp atışını duyduktan sonra tahlil falan istemedi :26: Diğer arkadaşlarda da kalp atışını duyunca mı istedi acaba???

Sizde hangi tahlilleri istemişti doktorunuz???

Dün kalp atışını duyduktan sonra 2 tüp kan ve idrar verdim.Benden ilk kez dün istedi bu tahlilleri.

Back
X