• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

tosunum ben tosun!:nazar:
sanırım tansiyonum yükseldi şuan,fena oldum birden..

kız o kadar nevaleyi lüpletirken yükselmedi de biz maşallah deyince mi yükseldi :nazar:
Şaka şaka :)))
Valla şekerim olmasa ne yerim biliyon mu,kimse durduramaz :)

kanka bırmak mıdır nedır ordakı daha sevimliymiş desem? :26:

ama öbürleri daha aristokratlar kanka.
Böyle ingiliz ingiliz bakıyolar baksana havalarına :)

ben genelde en alltan yukarı doğru okurum yazılanları ve bunu okuyunca kim acaba diye düşünmeme gerek bile kalmadı!blau dedim kendi kendime!
:)))) doğru tahmin!tabi :26:sen aldın 4 kilo!biz aldık 14!!!!!

Doğru tahmin tabe, halen zerafetimi koruyorum dermişim :33:

Kuzu pazar gunlerı acık mı Emınonunde bu sekerlerı satan yerler?

pazar günleri kapalı haftaiçi ve cumartesi günleri de 19:01 de bir tane açık dükkan kalmıyor

Aman tamam be alıcam iyi :51:
Hangilerinden var, ilk resimden mi? Varsa durmam giderim hiç acımam.

evet en üsttekilerden
ben bu ay gidicem ama ne zaman belli değil
senin için fiyat bakardım

kız o kadar nevaleyi lüpletirken yükselmedi de biz maşallah deyince mi yükseldi :nazar:
Şaka şaka :)))

sizdende duymadan önce neler yediğimin pek farkında değilim sanırsam!
sizde öyle birden tosun mosun,hay maşallh falan deyince!jeton düştü bende!sonra soldan soldan geldiler,tansiyonumun yükseldiğini hissetim işte!:40:

şu göğüs uçlarım benimde çok kuru nedense!!!!hiç bişey kullanmıyorum ben!ne karnıma,nede göğüslerime!

Ben arada karnıma badem yağı, kakao yağı bide lıerac denilen bi krem kullanıyorum. ama kakao yağını geçen güzelce göğüslerede sürdüm. karna sürebilirsin dedi doktor ama göğüsleride bi araştırayım bakalım.

ama öbürleri daha aristokratlar kanka.
Böyle ingiliz ingiliz bakıyolar baksana havalarına :)

ahaha yarıldım. kanka sana niye öyle ingiliz asilzadeleri gibi geldi bunlar biliyon mu? ingilizlerin bi zamanlar kafalarına taktıkları o kafadaki beyaz peruğa benzıyo bu kızların saçları ondan bence. bı de biraz kibirli bakıyolar böyle; kibir kibir.

diğerine baksana aynı bizim çocukluğumuz gibi şen.. guzel ve sağlıklı...

Doğumdan sonra toktora ne hedaye götürcez? Çiçek mi çikolata mı? Başka birşey mi?

şimdi ağzımdan bişi çıkacaktıııı. az daha bak çıkıyodu...

Doğumdan sonra toktora ne hedaye götürcez? Çiçek mi çikolata mı? Başka birşey mi?

doktorun muayenehanesi ne gittiğimizde odası yapay çiçek doluydu!kimi mavi-kimi pembe süslü falan!teşekkürler falan yazıyordu üzerlerindeki kartlarda!
demekki genelde çiçek götürülüyor!
birde arkasındaki pano yeni doğmuş bebek resimleriyle doluydu!
bide resim veriyorlar heralde!
resmini hiç te bilem vermem!bi çiçek neyine yetmiyo!yada çikulata!
yada hastane odama beni dolaşmaya gelirse ona ikramlıklardan veririm eline birertane,yesin!hahahayyy!!!yada mevlüt şekerimden falan!:1:

ay ne bilim, nezaketen birşey götürmek gerekmez mi, hani ikinciye hazırlık olsun :d

ya boşversene her ay dünyanın parasını götürüyorlar da indirim mi yapıyolar sanki
doğum parasında gözümüzün yaşına mı bakıcaklar
ne hediyesi boşver yaa
bizde şirkette çalışıyoruz maaşımız haricinde kimse hediye almıyo :))))

ahaha yarıldım. Kanka sana niye öyle ingiliz asilzadeleri gibi geldi bunlar biliyon mu? Ingilizlerin bi zamanlar kafalarına taktıkları o kafadaki beyaz peruğa benzıyo bu kızların saçları ondan bence. Bı de biraz kibirli bakıyolar böyle; kibir kibir.

şimdi ağzımdan bişi çıkacaktıııı. Az daha bak çıkıyodu...

çıksın kız çıksın haketti bu azoşş :9:

doktorun muayenehanesi ne gittiğimizde odası yapay çiçek doluydu!kimi mavi-kimi pembe süslü falan!teşekkürler falan yazıyordu üzerlerindeki kartlarda!
yada hastane odama beni dolaşmaya gelirse ona ikramlıklardan veririm eline birertane,yesin!hahahayyy!!!yada mevlüt şekerimden falan!:1:

Valla ılk kez sızden duydum.
Rezıl olacaktım yoksa.
Du, esımı yavas yavas alıstırayım.
Zırt pırt bırseyler cıkarıyorum da.
Adam baba olacam dıye nelere katlanıyor, garıbım benım.

Sen insaflı çıktın yine :D

Onu boşverin de, hastanede size bakan hemşireyi felan mutlu etmek lazımmış ki o da sizi mutlu etsin :27: Yani hep kulağıma böyle şeyler çalınıyor :D

Temam yaaaa sustum, almayın hedaye siz ben çiçek götürcem :19:
"beni mikemmel doğurttun" hedayesi :23:

ahahahahhaha mikemmellllll doğumunu yediğimin.

yavrumunun pipsinin fotosunu çekip verecem ben eline nasıl hedayeee?
hedıye dediğin budur ahretlik ;)

ya boşversene her ay dünyanın parasını götürüyorlar da indirim mi yapıyolar sanki
doğum parasında gözümüzün yaşına mı bakıcaklar
ne hediyesi boşver yaa
bizde şirkette çalışıyoruz maaşımız haricinde kimse hediye almıyo :))))

çıksın kız çıksın haketti bu azoşş :9:

hiçç. laf işte. laf..

Back
X