2012 Şubat Anneleri

kızlar günaydın. geçmişi pek okuyamadım. sanırım çatlak kreminden bahsetmişsiniz. ben pregnacare kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. bitkisel bir krem az miktarda kullanmak yeterli oluyor.

bana da verdiler aile hekimliğine gittiğimde ama ben doktoruma sormadan kullanmadım. tavsiyem doktoruna danış...eğer doktorundan memnun değilsen zaman geçirmeden değiştir yada söylediklerine güvenip içini rahat tut bence:20:

bende doktoruma sormadan kullanmasam mı ki
ama ya ozaman kadar doğurursam :)

1-bende eczaneye sordum 50 tl lıerac ama kalmadı dedi arkonun çatlak önleyici kremini aldım 30 tl
2-doktorum dün verdi magnezyumu çatı ağrım içinmiş kraplarada iyi gelir dedi yani yeni başladım faydası olurmu bilmem

bende kararsız kaldım yaa

Ben cildim için baden yağı ve vazelin aldım ama anca hafta sonları sürüyorum onları yoksa yağlı yağlı gibi geliyorum kendi kendime..:D Normalde bir büyük kutuda Arko krem almıştım sadesini( meyvelileri tüylenme yapıyormuş kozmetikçi arkadaşım dedi..) onu bütürmek üzereyim hergün duş alıp göğsüme ve karnıma sürüyorum gerilmesini önlüyor..
Yani lierac kullanmadım:S

Benim doktorumda ilaç verme taraftarı değil..
Magnezyum vermedi sadece madenssuyu iç dedi..
Şuan sadece elevit ve coraspirin verdi doktorum onları kullanıyorum..

hımm anladım canım sağol

lierac genelde aynı fiyatlarda, ben de bakınmıştım ama almadım bebe yağı sürüyorum, gerçi bazen pişman oluyorum çünkü göğüslerimde çatlaklar oldu. magnezyumu kramplar için vermişti, düzenli içmeye çalışıyorum, kramplarım azaldı ama kesilmedi tamamen.

ohh güzel güzel

kız bi durun kız yetişemiyorum. 3 fatura yazayım dedim ene gaza basmışlar yine.

içççç cevap veremem şekerim kusura bakma. ;)))

anaaa neden miş oooooooo

aynen. anemin de babamın da dükkanı var. ne zaman yanlarına uğrasam off off kriz geçiriyorum. o milkalar, kakaolu kekler, içecekler.

bi de bişey de yemeyince darılıyolar. ama gecen babam "gokçe tam tohli oldun kız" dedi bağa:))) eheheh tohlii. besili yani. ay bi de annem bana gelince dolduruyor ortalığı. ya şimdi minnak çokoprenslerden, browni intenselerden getirmiş. akşam yemekten sonra gözümün içine bakıyolar yemeden de olmuyo :(((

Valla zor tutuyorum kendimi ben..:(
Birde şimdi bayram sokağı oluşturdular..Lokumundan tut çikolatasına kadar herşey var.. İşim gereği bazen tadlarına bakıyorum ama bundada bir tane kesmiyor bacım:)) İnsan yedikçe yiyesi geliyor:S
Geçen müdür geldi masama o sırada çekmecem açık ve çekmecemde neler var neler :)) Fındık ve badem içi karşımı çikolata bir adet mandalina ve elma.. Aynı zamanda hafta sonu misafirim vardı kek ve poğaça yapmıştım onlardanda birer tane getirdim acıkırsam yerim diye..:D Bunları gördü offf kızım bu zula ne diyor..:D Diyor deprem olursa senin masanın altına saklanalım açlıktan ölmeyiz:D:D

Eki Görüntüle 282940

Eki Görüntüle 282941

ayyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm alıcam almalıyım şirinlerrr

Ayyyy çok tatlı nerde satılıyo bunlar bende istiyorum bende bende :46:

biz yapardık. saklambaç oynayan elime mum diksinnnnnnnnnnnn diye bağırırdık. bi de avucunu kim açıyorsa o da dikerdi:))) ahahahhahah safmışız kız biz:))

Az saf değilmişiz valla :60:
İyi bi baltaya sap olduk bari :60:

kızlar sizlere iki sorum olacak hemen cevap bekliyorum

1-eczanede lierac krem 50 liramyış öğlen gidip alıyım mı sizce patlıcam sanki
yada başka birşey önerirmisiniz

2-kendi doktorum değil başka doktor magnezyum iç dedi erken doğum olmasın diye dedi çok çok önemli dedi
arkadaşım kalsiyum ilacı verdi suya atılan almış 2 tane daha hiç açılmamış sizce onu kullanayım mı faydası varmı
kalsiyum başka magnezyum başka değil mi
sizce alsam mı benim doktorum hiç ilaç vermiyor bana

Sana küsüm ama cevap yazıcam.Ama sanma ki barıştım.
Geliyo çok pis laflar sana hazır ol.

1)Doktorum bana artık kullan dedi.Karnımı beğenmedi mi naptı artık, alıcam ben de…Hatta dur bakayım netten, eczaneye gidemem ben şimdi totoyu kaldırıp da :)
2)Benim kullandığım magnezyum da suya atılandan. Magvital.Doktor bana krampın olan ve takip eden birkaç gün kullan dedi.Kalsiyum da ayrıca kullan dedi. Zaten ne zamandır kullanıyorum, dişim kuşun dökülür sonra demişti :26:
Kalsiyum magnezyum başka. Kalsiyumların içinde az miktar magnezyum oluyor ama kramp giriyorsa yetmediği anlamına geliyomuş.

Hayırrrrrrrrrr, serap o serap, aslında orda öyle birşey yok, sen yanına gidince kaybolacak :37:

Yok ya kaybolmuyo valla, gözüme gözüme bakıyo ordan :26:

Aferin sana o zaman cnmcm :)
Benim yerimde olsanız ne yaparsınız acep yahu..:37:
Aşağıya denetim için bir iniyorum (markete) kuruyemiş mi dersin meyve reyonumu şarküteri mi unlu mamüllerdeki simitlermi pastalar mı tatlılar mı aaaahh ahhhh içim gidiyor..
Çikolatalardan içeceklerden hiç bahsetmiyorum..:26:

Çok iyi anlıyorum. Eti’de çalışmıştım bir süre. Kekler, çubuklar, cicibebeler, susamlılar, bisküviler sebil gibiydi :)
Her sabah banttan kek alır kahvaltı ederdik, bıçağımız da yoktu T cetveliyle dilimlerdik keki :)

aman ne olsun bende oturuyorum
ama gece uyutmadı benim yaramaz
yine bi şişkinlik filan
bide 27. hafta ile ilgili yazılara bakarken gebelik zehirlenmesi diye bişey okudum
ona taktım kafayı :27:

Allahım ona mı takıldın. Preeklampsi o.
Tansiyonun yüksek mi peki?
Kolayca riskin olup olmadığını anlarsın. Öncelikle tansiyon takibi yaparak.
İkincisi de basit bir tam idrar tahlili vererek. Tahlilde protein eser yada negatifse risk sıfırdır.

1- seker o markayı duydum tavsiye ediyolarda catlak icin mi göğüs icin mi bilmiyorum.. ben mustela kullanıyorum catlak önleyici olarak...... ama hic birsey almasan bile enazından nemlendirici sür, birde kakao yagı diye duymustum bilemiyorum ama......

2- benim doktorumda pek ilac veren bi doktor degil.. istedim de vermedi hatta.. kalsiyum hapı icin süt ic, bol bol yogurt ye dedi.. omefa 3 icin balık ye dedi... magnezyumunu lafini etmedi .. ama Rennie bildigim magnezyum karbonat zaten..
ama elevit ve demir hapı kullanıyorum, onları ihmal etme demisti........

heee benimkide vermedi işte

kızlar günaydın. geçmişi pek okuyamadım. sanırım çatlak kreminden bahsetmişsiniz. ben pregnacare kullanıyorum, doktorum tavsiye etmişti. bitkisel bir krem az miktarda kullanmak yeterli oluyor.

kaça aldın canım o kremi

karnının gerilmesinden dolayı korkan arkadaş, arada fatura yazdım kaçırdım cevap veremedim.

karın gerilmesi bu aralar bende de var. özellijkle akşam yemeğinden sonra acayip geriliyor. ve sert tepkiler veriyor yavrum. artık tekmeleri canımı yakmaya başladı. özellikle alt kısımlara attığı tekmelerde korkkuyorum.

yanı demem o ki gerilme normal. alan daralıyor, yavrular buyuyor. onlarda daracık alanda kısa paslaşmalar yapıyolar. napsınlar...

ama işte gerilme değil sanki tatlım, çocuk orda öleee bekliyo. ben sakince durmadıktan yada sürekli ovalamadıktan sonrada kıpırdamıyo:) orda durdukçada orası acıyo.

sendede mi o şekilde oluyo acaba?

biz oyun parkı alıcaz zaten kendi evim değil kirada oturuyorum iki gün sonrada genç odası alınacak o yüzden şimdilik oyun parkında annesinin babasının koynunda idare etsin artık kerata:emir_bebek:

Eki Görüntüle 282945 Eki Görüntüle 282946 Eki Görüntüle 282947 Eki Görüntüle 282948 Eki Görüntüle 282949 daha öncede paylaşmışdım ben almıcam bunlardan birini yaptıracağım karar veremedim daha

Yaptırcaksan cnm illaki aynısını yaptırcak değilsin .. Mesela birincinin dolabı daha sade geldi bana üstünde ki süsü olmayınca ilerde gençkende kullanır...diğer şifonyer gibi şeyleride diğer takımlardan seçip kombine debilirsin..
Yani birebir aynısını yaptırmaktansa kendin bir takım yap bunlardan..

ama işte gerilme değil sanki tatlım, çocuk orda öleee bekliyo. ben sakince durmadıktan yada sürekli ovalamadıktan sonrada kıpırdamıyo:) orda durdukçada orası acıyo.

sendede mi o şekilde oluyo acaba?

Valla benimki tam anlattığın gibi ama acımıyor, aşırı geriliyor sadece...Hatta bazen düz yatarken olduğunda göbeğimin sağ kısmı yani yaslandığı yer daha yukarı çıkıyor, resmen göbeğim sağa kayıyor :1:

hemen açıp bakıyorum

Ayy çok harika, çok zevklisin...Sade odalara bayılıyorum.

güzelmiş ben beyaz mobilyayı seviyorum

bence cok zarif bir oda..

beğenmenize sevindim kızlar büyük ihtimal bunu alıcaz zaten

sor canım bana da söylersin

tamam canım söylerim

kızlar ben tetenoz için gittim aile hekimliğinde kalmamış aşı nasıl iştir anlamadım içtilermi naptılar:44:memlekete gidecm bayramda artık orada şansımı denerim olmadı vurdurmıycam ....üfff kafam karıştı çıkarın bu işin içinden beni:37:

Az saf değilmişiz valla :60:
İyi bi baltaya sap olduk bari :60:

Çok iyi anlıyorum. Eti’de çalışmıştım bir süre. Kekler, çubuklar, cicibebeler, susamlılar, bisküviler sebil gibiydi :)
Her sabah banttan kek alır kahvaltı ederdik, bıçağımız da yoktu T cetveliyle dilimlerdik keki :)

bencede. hele çamurdan telsiz yapıp aşşaa mahalleye gidip yukar mahallede olan arkadaşla konuşmaya çalışmak? pıhh pıhh ahahha. konuşamayınca hayatı sorgulamak?
teyyy teyyy.

aman allah'ım ya. mühendislerin t cetveliyle imtihanı!!!! bizde de t cetveli çok iyi bi popoya şaplak malzemesiydi..

esner ya onlar ortadan ahahahhahah esnetip esnetip öndeki kızın kıçına indirirdik şaplağı... teyyy teyyy.

Sana küsüm ama cevap yazıcam.Ama sanma ki barıştım.
Geliyo çok pis laflar sana hazır ol.

1)Doktorum bana artık kullan dedi.Karnımı beğenmedi mi naptı artık, alıcam ben de…Hatta dur bakayım netten, eczaneye gidemem ben şimdi totoyu kaldırıp da :)
2)Benim kullandığım magnezyum da suya atılandan. Magvital.Doktor bana krampın olan ve takip eden birkaç gün kullan dedi.Kalsiyum da ayrıca kullan dedi. Zaten ne zamandır kullanıyorum, dişim kuşun dökülür sonra demişti :26:
Kalsiyum magnezyum başka. Kalsiyumların içinde az miktar magnezyum oluyor ama kramp giriyorsa yetmediği anlamına geliyomuş.

magnezyumu ssk ödemiyor galiba 30 lira demişti eczane sen kaça aldın
sence doktorum vermediği halde gidip öğlen alayım mı eczaneden

öyle. keyfimin kahyası mısın arkadaşım? vermiyorum cevap. alla alla. :)))

artık kısa cümleler kuruyorum.

bak bakkkk havalara bak sennnnnn

Al al :1:Güle güle giydir.

sağol canımm

güzel ve sade

lierac genelde aynı fiyatlarda, ben de bakınmıştım ama almadım bebe yağı sürüyorum, gerçi bazen pişman oluyorum çünkü göğüslerimde çatlaklar oldu. magnezyumu kramplar için vermişti, düzenli içmeye çalışıyorum, kramplarım azaldı ama kesilmedi tamamen.

çok güzeller :34:

sağol canım
magnezyum bana iyi geldi

harika... hatta ubermuhteşemler.

:16:

Eki Görüntüle 282945 Eki Görüntüle 282946 Eki Görüntüle 282947 Eki Görüntüle 282948 Eki Görüntüle 282949 daha öncede paylaşmışdım ben almıcam bunlardan birini yaptıracağım karar veremedim daha

1 ve 3 gerçi hepsi çok güzel

unnado canım

Back
X