2012 Şubat Anneleri

hatırladım tatlım hatırladım.
Ama idrar tahlili istiyor değil mi senden doktorun? Idrarda protein atılımına bakıyorsunuz dimi?
Emosyoneldir muhtemelen senin tansiyonun ama tedbiren başlanması iyi olmuş.
Benim de ev kontrollerimde hep düşük, ama gel gör ki doktor ne zaman ölçse en az 150/100.

sorma canım ya aynen idrarda sıkıntı yok çok şükür yani protein falan sekerde iyi çıktı bakalım tedbir için heralde ama iyi oldu sağol canım

Evet bendim o, hatta eşim hemen şarkı söylüyor o durumda "yarım ha, yarım ha ha" öyle dandik bir şarkı, gel sana da ben söyliyim :27: Çok hoplatma çocuğu :20:

YERİM HA YERİM HA MI? kimin bu hit? söyle de neşeimizi bulak...

anladım tatlım. bende sabah baya yorum yaptım yazdıklarına. dün akşam ki sözlerinin çok ağır olduğunu yazdım hatta. ki bana göre dün ki sözler bile hakaretti az öncekini söylememe bile gerek yok zaten. o kişiye siyaset meydanına katılmasını öneriyorum. daha söyleyecek çok sözüm var ama neyseeee.

dünküler hakaret olarak kabul etmedim ben. burda çok daha ağır laflar yediğim günler oldu. onlar hakaret sayılmadı dünkülerin sayılmasını hiç beklemiyorum. ama ne yazık ki kazen bey açıkca "tamam hakaret var gördünüz banladım da ama hakaret ettirenin hiç mi suçu yok" demeye getirdi lafı :)))

yani burdan anlayacağımız arkadaşın sorduğu soruya cevap vermemem gibi bi hakkımız yok. anında cevap verecez. yoksa hakarete uğramak elbet meşruu sayılmayacak lakin biz de cevap vermediğimiz için ucundan azıcık haketmiş olacağız o lafları :)))

işte buna güldüm demin.

oyyyy oyyyy. azonun mu gülerken karnı hopluyodu? şu an o vaziyetteyim.

hop hop karnım oynuyor resmen.

bu arada ben sana popkekin DUO sunu şiddetle önermiştim sende o mesajımı görmedinn nasıl görmezsinnnn:)))yuhhh sana ayıp bee yaaaa :))))) bundan söyle böyle anam böyle olcak demekki

selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorum:30: subat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:

bu arada ben sana popkekin DUO sunu şiddetle önermiştim sende o mesajımı görmedinn nasıl görmezsinnnn:)))yuhhh sana ayıp bee yaaaa :))))) bundan söyle böyle anam böyle olcak demekki

üstüme gelme kızım. görmedik alla alla :)))

bi de dikkat et, alaycı tavırlarla gelme bana kazaya kurban gitme. ;)

YERİM HA YERİM HA MI? kimin bu hit? söyle de neşeimizi bulak...
.

9-8lik söyle roman kıvamında, yarım ha, yarım ha ha, yerim değil :D Daha bir söyleyen bulamadım, dur ben sorım akşam kim sölüyor diye .D

selam arkadaşlar ben daha yeniyim ama desteğinize ihtiyacım var çünkü korkuyorum:30: subat 2012 de doğumum siz ne hissediyosunuz arkadaşlar yoksa bi tek ben mi böyleyim :18:

Hoşgeldin aramıza..Normal doğum mu düşünüyorsun?

hoşgeldin canım hepimizde oluyor o korkular zaman zaman eee haliyle bişey kalmadı şunun şurasında..ama güzel şeyler düşünerek içini rahatlatmaya çalış canım ben sürekli içimden bunları geçirmeye çalışıyorum çünkü..bir defa artık kollarımıza alıp sarabilecez sonra tenine dokunacak,emzirecez.kokusunu sesini duyacaz ohh bunları düşünde rahatlat kendini azcık:40:

slm hoşgeldin korkma bu günlerin tadını çıkar derim çünkü ömrümüzde 1 kere yaşıyorz bebeğimize özel bu anları

aramıza hoşgeldin canım
ayyy daha yeni 1 mesajın amanda aman :)
doğumu düşünmemeye çalış canım anın keyfini çıkar (diyene bak)

Hoşgeldin canım,Allah tamamına erdirsin :nazar:
Ben de korku gibi, ne yapacağını bilmezlik gibi bişeyler var....
allah yardımcımız olur inşallah :34:

görecen görmek zorundasın mecbursun karrrrrrdeeeeeşiiimmmmmmm:DDDDayy ne saçma yahuu hakkaten bunlara takılan varmış demek aklıma soktular ben önceden böyle düşünmüyordum:27::27:tamam bacııı alay etmek ne kelimeeeeeee edermiyiz heçççççç:34:

9-8lik söyle roman kıvamında, yarım ha, yarım ha ha, yerim değil :D Daha bir söyleyen bulamadım, dur ben sorım akşam kim sölüyor diye .D

Hoşgeldin aramıza..Normal doğum mu düşünüyorsun?

coook teşekkür ederim :) evet normal doğum düşünüyorum...yani düne kadar düşünüyodum :( kayınvalidem ebe yapamazsın deyip duruyo elim ayağıma dolandı resmen yaa :(siz ne durumdasınız?

hoşgeldin
yeri geliyo bizde korkuyoruz doğumdan filan
ama anın tadını çıkarmaya çalışıyoruz işte
bebişin hareketini hissedince korkularım azalıyo benim

coook teşekkür ederim :) evet normal doğum düşünüyorum...yani düne kadar düşünüyodum :( kayınvalidem ebe yapamazsın deyip duruyo elim ayağıma dolandı resmen yaa :(siz ne durumdasınız?

Ben epidural normal düşünüyorum kısmetse..En azından sancı olayını kolay atlatırız diyorum :D
Ama şimdiden doğum olayını düşünmemeye çalış, yani bugünlerini öyle stres altında geçirme.Ben hep şey diyorum" hayvancağızlar bile tek başlarına doğuruyorlar" yani bizim başımızda doktoru, hemşiresi olacak birde...Tabi ki canımız acıcak ama geçicek :34:

dünküler hakaret olarak kabul etmedim ben. burda çok daha ağır laflar yediğim günler oldu. onlar hakaret sayılmadı dünkülerin sayılmasını hiç beklemiyorum. ama ne yazık ki kazen bey açıkca "tamam hakaret var gördünüz banladım da ama hakaret ettirenin hiç mi suçu yok" demeye getirdi lafı :)))

yani burdan anlayacağımız arkadaşın sorduğu soruya cevap vermemem gibi bi hakkımız yok. anında cevap verecez. yoksa hakarete uğramak elbet meşruu sayılmayacak lakin biz de cevap vermediğimiz için ucundan azıcık haketmiş olacağız o lafları :)))

işte buna güldüm demin.

zamani gelmisti ! Hormon dengeleriniz duzeldiginde gorusmek uzere....

Back
X