2012 Şubat Anneleri

selam kızlarrr :)) ben geldim .kaç gündür geçmişi okuyacağım diye sohbeti bi türlü yakalayamıyordum .Bu kez direk ortadan gireyim dedim :21: umarım hepiniz iyisinizdir.dünden beri bi değişiklik var mı? ben bugun seker sonuclarımı aldım yarın dr. göstericem ama size de bi sorayım açlık kan şekeri 83 mg. 1.saat kan şekeri 116 mg gözüküyo.Sizce nasıl ?? :49:

selam canım en iyisini yapmışsın
ben hiç anlamam ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla şekerin normal
hadi gözün aydın :))

bende normal doğumdan sonra sütü hemen geliyormuş annenin diye duydum sezeryanda vücut doğumu algılamadığından süt geç geliyormuş:49:

canım o bünye meselesi
sezeryanla hemen gelen de var gelmeyende
normalde de aynı şekilde
geçen hafta arkadaşım doğum yaptı sütü gelmedi mesela

Ben geldim. Şeker yüklememi de yaptırdım kurtuldum. Güzel de çıktı. Bunun şerefine akşamına güzel bir pasta yaptım.
Babaannemiz de geldi. Bana yemekler yaptı. Torununa alışverişe çıktı. Ayrıntılı ultraonumu yaptırıp oğluşumun yakışıklı yüzünü görebilseydim, keyfim tam yerin gelecekti.

gözün aydın canım

selam kızlarrr :)) ben geldim .kaç gündür geçmişi okuyacağım diye sohbeti bi türlü yakalayamıyordum .Bu kez direk ortadan gireyim dedim :21: umarım hepiniz iyisinizdir.dünden beri bi değişiklik var mı? ben bugun seker sonuclarımı aldım yarın dr. göstericem ama size de bi sorayım açlık kan şekeri 83 mg. 1.saat kan şekeri 116 mg gözüküyo.Sizce nasıl ?? :49:

gayet ıı canm benmde 82 115 dı dr ıı dedı

Güzel çıkmış sonuçların güzelim gözün aydın. Açlık şekeri için 100-110, 50 mg yükleme ilk saat için de doktoruna göre 120-140 arası istiyorlar. Ben de pazartesi yaptırdım 135 çıktı, dktorum herşey yolunda iyi değerlerin keyfine bak dedi.
Küçük görümcemin 157 çıkınca doktoru 100 mglık istemişti ekrardan. Allahtan o temiz çıktı.

canım o bünye meselesi
sezeryanla hemen gelen de var gelmeyende
normalde de aynı şekilde
geçen hafta arkadaşım doğum yaptı sütü gelmedi mesela

gözün aydın canım

valla ben artık her duyduğumdan pay çıkarıyorm zaten etrafımdan o kadar çok tavsiye varki doktorum artık onlara kulak asma dedi etkileniyor insan ama gerçekten her duruma hazırlamak lazım kendimizi

Canım tabiki ben de normal istiyorum ama Dünya hali hazırlıklı olmak gerek, şimdi Allah korusun bi terslik olsa sezeryana alınsak ne yapıcaz? Onun için diyorum ikisine de hazır olmak gerek.

Memnunum canım ama ben 4-5 ay bebeğimle olmak istiyorum..O kadar izni de burdan alamam..Bir de unutmadan azcıcık bi ücret sıkıntımız var.

tabiki öle diyorum ya psikolojim normale odaklı ama terslik olursa kordon dolanması yada sancımın gelmemesi gibi çatı darlığı filan gibi durunlarda elimiz mahkum rabbim yinede zorda koymasın ben kesilmek istemiyorum:18:

selam canım en iyisini yapmışsın
ben hiç anlamam ama yorumlarda gördüğüm kadarıyla şekerin normal
hadi gözün aydın :))

:16: oleyyy saoll canım darısı hepiimizin başına ozaman:emir_bebek: bunun şerefine ben bi pişmaniye yerim artık :21: burada pişmaniye ismini okudukça canım isteyip duruyodu :27:

bu sırt ağrısı beni öldürecek:43:

canım geçmiş olsun.Acaba bu hissettiğin mide ağrısı olabilir mi ? benim de midem çok ağrıyor.O da sırtıma vuruyor :50:

peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??

ben hazırlamadım ama hazırlayacağım bu ay ii değil dediler herşey dediler daha bebeğime hiçbişey almadım milletn şimdiden aldığı hediyeler var ama azelya herşeyi hazırladı diye biliyorm bir de şubat annelerinin bebeklerine aldıkları diye link paylaşmışlardı orada da çok güzel şeyler var

Memnunum canım ama ben 4-5 ay bebeğimle olmak istiyorum..O kadar izni de burdan alamam..Bir de unutmadan azcıcık bi ücret sıkıntımız var.

Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun bakalım..
Benimde bu cuma son kısmetse..
Ben geldim. Şeker yüklememi de yaptırdım kurtuldum. Güzel de çıktı. Bunun şerefine akşamına güzel bir pasta yaptım.
Babaannemiz de geldi. Bana yemekler yaptı. Torununa alışverişe çıktı. Ayrıntılı ultraonumu yaptırıp oğluşumun yakışıklı yüzünü görebilseydim, keyfim tam yerin gelecekti.

Gözün aydın tatlım..
Hayırlısı ile ayrıntılıyıda atlatırsın inşallah..

Kızlar merhaba;
Geçmişi pek okuyamadım, gökçeye ne oldu ya niye üyeliği iptal edildi..

Şurda ne güzel muhabbetler ediyoruz ya..

:16: oleyyy saoll canım darısı hepiimizin başına ozaman:emir_bebek: bunun şerefine ben bi pişmaniye yerim artık :21: burada pişmaniye ismini okudukça canım isteyip duruyodu :27:

canım geçmiş olsun.Acaba bu hissettiğin mide ağrısı olabilir mi ? benim de midem çok ağrıyor.O da sırtıma vuruyor :50:

Benimde midem ağrıyor nasıl yanma oluyor sormayın...renni dio verdi doktorum ondan içince biraz rahatlıyorum..

peki kızlar bişey daha sorucam,siz doğum için hastane çantanızı hazırladınız mı??hazırlayanınız varsaa neler koydunz??

ANNE İÇİN

1- Gecelik (2-3 takım)
2- Sabahlık
3- Çorap
4- Terlik
5- İç çamaşırı
6- Temizlik ürünü (diş fırçası,diş macunu,sabun, havlu,tarak,toka,deodorant,kolanya)
7- Ped
8- Emzirme sütyeni (2 adet)
9- Hırka yada şal
10- Göğüs pedi
11- Göğüs kremi
12- Kirli çamaşır torbası

BEBEK İÇİN

1- 1 paket küçük boy çocuk bezi
2- Islak mendil
3- Zıbın (3 adet)
4- Uzun kollu bacaklı body tulum veya pijama
5- Şapka (2 adet)