2012 Şubat Anneleri

[ı]
aslında gorenlerın cogu soyle dıyor;
%50 si; hıc kılo almamıssın, bırtek gobegın cıkmıs, ne kadar guzel olmussun.
%50 si; yuzun ne kadar sısmıs, kılo olmadıgı bellı ama, odem var galıba sende.

Bende kendımı artık cok kılolu gormuyorum.
Baskül oyle demıyor ama, bence dogumdan kısa sure sonra bu sıskınlıkler gececek ve eskı halıme donmesem de bellı bır oranda ıncelecegım.

Hihii...
Sey, koc burcu bıraz ateslıdır.
Esım de, bende koc burcu olunca bızde numaralar tukenmıyor.
ınsallah dogumdan sonra kaybetmem formumu, malum kayınvalıde etkenı olacak bır sure.
[/ı]

[ı]afıyet olsun dadlum.[/ı]

[ı]hehehe...cok ateslı bır hatundum (:
Bazen gun ıcınde esıme tahrık edıcı mesajlar bıle gonderıyordum, aksam hemen eve gelsın dıye. :27:
Hos sımdı de ara ara yapıyorum ama, eskısı kadar degıl.
[/ı]

[ı]afıyet olsun canım.

Bende bıraz ıslerıme yogunlasayım bari.
Gorusuruz sonra.
[/ı]

:1: Bende dedim elefera ile ne kadar benziyoruz diye. Demek ki sende koç burcuymuşsun. (bende koçum) doktor yasak getirmeden önce bende balayında gibiydim. :9: şimdi korku sardı feci. Doktor ambargosu da olunca kocişle birbirmize hasret kaldık.

Hihii...
Sey, Koc burcu bıraz ateslıdır.
Esım de, bende Koc burcu olunca bızde numaralar tukenmıyor.
ınsallah dogumdan sonra kaybetmem formumu, malum kayınvalıde etkenı olacak bır sure.

Afıyet olsun dadlum.

Hehehe...Cok ateslı bır hatundum (:
Bazen gun ıcınde esıme tahrık edıcı mesajlar bıle gonderıyordum, aksam hemen eve gelsın dıye. :27:
Hos sımdı de ara ara yapıyorum ama, eskısı kadar degıl.

.[/COLOR][/I]

Sagol bebem. :16:
Ama cıdden, benım ıcın esımle bırlıkte olmak muhım bır konu.
Onun ıcınde aklıma gelen tum numaraları deneyebılırım ve hıc utanmam ondan.
Bir tek evlılıgımızın ilk zamanları esımle bırbırımızı cozememıstık ve bır kac kez benı uzmustu.
Bende acıkca ıfade etmıstım, sonra cok mutlu olduk ıkımızde :27:

Neyse, sımdı gercekten ısıme yogunlasayım.
Gun bıtmeden ınsallah yıne gelırım.

Bende kımı zaman kendımı cırkın hıssedıyorum.
Ama dedım ya, bır seyler yapıyorum kendımce, suslenıyorum, sık olmaya gayret edıyorum.
O zaman aynaya bakıyorum ve 'ne kadar guzelsın elefera' dıyorum.
Bence yapmalısın bunu.
Kusur arayacak olursan, herkeste var.
O tv.lerde gordugun modellerde bıle.
Senın onlardan bır eksıgın yok kı.
He varsa da, o yapaydır.
Ya estetık ya asırı makyaj. Ve mılyon dolarlık kıyafetler.
Ama emın ol, erkeklerın cogu o kadınlara dokunmanın ıgrenc oldugunu dusunuyor.
Hele opmek! Iyyyy yanı ben bır erkek olsam, bol rujlu sarkan bır dudagı opmek ıstemezdım.

Elefaram ben de kesinlikle ders istiyorum sendenn :17: lütfeeeeeeeeeeeennn:17:

9: bitanesin valla sen :40:
tşk ark bende çok seviyorum bu ismi çok kibar geliyor...etrftan beğenmeyen teyzeler oluyor..bende yaşıtım insanlara sormak istedim:29::29::29:

bence de nehir ismi kulağa hoş geliyor.Ama ben isimlerin çocukların üzerinde etkileri olduğunu düşündüğümden anlamı daha güzel olan isimleri daha çok beğeniyorum . İsim seçmek çok zor.Umarım gönlüne yatan ismi bulursun:emir_bebek:

Son düzenleme:
doğumdan sonra belki kk ya giremezsek
faceden görüşürüz diye söyledim
haberdar edersin beni ozaman :)

benim face yok, genelde doğumdan sonra internet olayı bitiyor çünkü bebek insanın tüm vaktini alıyormuş bebekten kalan boşluklarda ev işleri vs gidiyormuş muhtemelen görüşemicez diğer aylarda doğum yapan arkadaşların bölümlerindeki katılımlardanda belli zaten:)

milupayı aradım..hamileyim bana da paket gönderin diye...meğer ben siteye üye olduğumda adresi girmemişim o yüzden gönderememişler şimdi göndercez dediler ama bakalım artık:49:

Henüz yerleştirme işlemine başlamadım, sadece siparişi verdik..
önümüzdeki haftalar yoğun bir şekilde düzenlemeyle uğraşıcam..
ne yapıcağım kafamda net zaten sadece alıp yapmak kaldı..
bitirince resimlerini eklerim.

canım dr.unla konuş ne yapılabilir diye.. ben daha cuma günü dişime dolgu yaptırdım..
dr.um yaptırabilirsin dedi.. mecbur kalındığı zaman müdahale ediliyor..

Canım muhakkak ekle..
Ben görmek isterim miniğin odasını..
Süslemeler lambalar öyle güzel şeyler var ki...
Geçen gün bir bebek lambası gördüm alışveriş merkezinde
Sonra süslemeler..
Bittimmmmm

rica ederim ne demek :)

hoşgeldin canım

tesekkur ederım.cok guzel bı arkadas ortamınız var.bende tesadufen gırdım.esım sabah gıdıyo aksam gelıyo bende evde yalnızları oynuyorum cok sıkılıyorum.artık kendı kendıme konusmaya basladım:-))hamılelıkte de daha bı duygusal olundgndan ister ıstemez stres oluyordum.burdakı herkesın aynı heycanı yasıyo olması cok ıyı.sadece konusmaları okusa ınsan kendınden bıseyler rahatlıyo....acaba bunu bı tek ben mı yasıyorum dedıgı seylerı baskalırnda daoldgnu farkedınce sorunun kendınde olmadıgını anlıyo

Back
X