2012 Şubat Anneleri

kızlar sizide üzdüm kendimle hakkınızı helal
edin ben çıkıcam akşama yemekte görümcemkler var bu gece bizde
kalacaklr evleri inşaat diye hepinize çok tşk ederim
allaha emanet olun öpüyorum sizi byy byy fırsat buldukça yazarım

kızlar herkese selam,
ayak üstü grdim sze bişi sorucam.
göbek deliğimiz epeyce küçüldü minnacık kaldı ya hehe içi simsiyah sanki neden acaba aklıma takıldı da sizinki nasıl

göbek deliği dışa doğru çıkıyor ve çukurluk kayboluyor evet siyahlığa gelince çizgi halinde altta ve hafif yamuk bir çizgidir ona doğum çizgisi diyor bazıları o tam göbek deliği ile aynı hizaya yaklaştıkca doğumda yaklaşıyor anlamına geliyormuş bir nevi işaret gibi,

bayanlar 2011 şubat annelerinin ve ekim annelerinin bebeklerinin resimlerini eklemişler maaşallah hepsi çok tatlı bakması çok güzel insan bakarken direk şu merak uyanıyor ay benimki nasıl olucak kime benzicek diye, bakması güzel ama ben resim ekleme taraftarı değilim nazardan dolayı

helal olsun cnm ne demek ama sen sen ol sakın verme altınını zaten senin kayınpeder yeni evlenmişti bebekleri olacak diye sanırım doğalgaz döşetcekler dimi sakın verme....g...ne güvenen çocuk doğursun....doğalgazı döşetseymiş çocuk yapmadan önce...hiç yüz verme görüncenede...

evet yaa arkadaşına güveniyorum gerçekten bana sormadan birşey yapamaz gibi geliyor
ama arkadaşı evi alırken evli değildi oyüzden eşi yararlanamıyor galiba

:))))

kızlar herkese selam,
ayak üstü grdim sze bişi sorucam.
göbek deliğimiz epeyce küçüldü minnacık kaldı ya hehe içi simsiyah sanki neden acaba aklıma takıldı da sizinki nasıl

selam canım bizim ki de aynı merak etme

dediğin gibi kendimi tutamıyoz ki
ne olsa hemen yetiştiriyoz

salağız işte :)

yok canım biriktirdiğimiz parayla almıştık resmen o daha acı bi durum

ama şuan eşim bişeyleri telafi etmeye çalışıyo
bakalım nolcak?

evet nakit para daha kötü

ayyy durup dururken sinir olduk :)))))))
görüşürüz byee

canım yine süper bi şekilde tavrını ortaya koydun tebrik ediyorum seni

oldukça başarılı bi cümle..

ayy benm kafam karıştı iyice yaaa konu sahibi edan mı bukleemi yahuu karıştırdım......başım döndü girer girmez..kızlar bu sabah yüzüm çok fena şişmiş çok korktum valla akşam salak gibi turşu yedim ondan oldu sanırım tuzludan yaa..dudaklarım aysun kayacı gibi oldu.....

aferin kız gel ağzını öpçem ne güzel dedin
hee bu kadının da çocuğu olcaktı dimi
edan zaten eşime kızgındım sende eklendin
doğurcam şimdi

tşk ederim cnm aklıma takıldı sormak istedim niye siyah acaba diye alta doğru uzun çizgiyi duymuştum evet o da var bariz belli zaten..

aferin kız gel ağzını öpçem ne güzel dedin
hee bu kadının da çocuğu olcaktı dimi
edan zaten eşime kızgındım sende eklendin
doğurcam şimdi

Canım...
Aman sakın haaaaaaa
Birde ikiz seninkiler
Ne kadar geç o kadar iiii

konu sahibi edan canım aklın karışmasın

güzel olmuştur şiş şiş işte ne ii

oyelkencim nasılsın?.....bebekler nasıl....özledim seni..gittinmi doktora sen....?:44:....

buklee ezgi valla konu sahibi omuydu senmiydin anlamadan atlamadım dimi..sinir oldumda...eşimde yanımdaydı bugün izinli diyoki sakın vermesin altını diyo....bu zamanda altın kolay kolay bozdurulmaz yaaa...boşversene giden geri gelmiyo..benimde ne altınlarım gitti.....şimdi doğum parası ve işsizlik parası alcam inş doğumdan sonra asla eşime koklatmayı düşünmüyorum bilezik yapıp takıcam koluma....

Canım...
Aman sakın haaaaaaa
Birde ikiz seninkiler
Ne kadar geç o kadar iiii

ayyy evet allah korusun

yok cnm karıştırdın ben değilim söz konusu

beni kimse özlememiş ya küstüm

[

Benim olan iş konusu ne oldu?
İmzalamamıştın en son
durumlardan haber ver canım..

yok cnm karıştırdın ben değilim söz konusu

beni kimse özlememiş ya küstüm

Valla geliyor kötek bak haaaaaaaa
Canım sana nasılsın dedik oyelkenle
Ama neden ama neden?
Hem sen özlenmez de ne edilirsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…