- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #42.001
kızlar herkese selam,
ayak üstü grdim sze bişi sorucam.
göbek deliğimiz epeyce küçüldüminnacık kaldı ya hehe içi simsiyah sanki neden acaba aklıma takıldı da sizinki nasıl
kızlar sizide üzdüm kendimle hakkınızı helal
edin ben çıkıcam akşama yemekte görümcemkler var bu gece bizde
kalacaklr evleri inşaat diye hepinize çok tşk ederim
allaha emanet olun öpüyorum sizi byy byy fırsat buldukça yazarım
okudum canım yazdıklarını, eşinin arkadaşıyla konuşman iyi olmuş. amcasıyla 2 gün sonra küsse tekrardan araları bozulsa ne olacak? madem amcası böyle birşeyi biliyormuş, daha önceden nerdeymiş? yeni mal kanununa göre zaten eşler birbirinden habersiz evi satamıyor, ipotek ettiriemiyor. arkadaşın eşiyle de konuş istersen çekincelerini söyle, eşi (kocanın arkadaşı) devretmeye kalkarsa bile eşimin rızası yok deyip karısını falan bahane mi eder napar. kızmakta haklısın sonuna kadar.
ah bu erkeklerin iş açma sevdası yok mu zaten....
he valla cnm
kızlar herkese selam,
ayak üstü grdim sze bişi sorucam.
göbek deliğimiz epeyce küçüldüminnacık kaldı ya hehe içi simsiyah sanki neden acaba aklıma takıldı da sizinki nasıl
dediğin gibi kendimi tutamıyoz ki
ne olsa hemen yetiştiriyoz
yok canım biriktirdiğimiz parayla almıştık resmen o daha acı bi durum
ama şuan eşim bişeyleri telafi etmeye çalışıyo
bakalım nolcak?
kızlar sizide üzdüm kendimle hakkınızı helal
edin ben çıkıcam akşama yemekte görümcemkler var bu gece bizde
kalacaklr evleri inşaat diye hepinize çok tşk ederim
allaha emanet olun öpüyorum sizi byy byy fırsat buldukça yazarım
helal olsun cnm ne demek ama sen sen ol sakın verme altınını zaten senin kayınpeder yeni evlenmişti bebekleri olacak diye sanırım doğalgaz döşetcekler dimi sakın verme....g...ne güvenen çocuk doğursun....doğalgazı döşetseymiş çocuk yapmadan önce...hiç yüz verme görüncenede...
helal olsun cnm ne demek ama sen sen ol sakın verme altınını zaten senin kayınpeder yeni evlenmişti bebekleri olacak diye sanırım doğalgaz döşetcekler dimi sakın verme....g...ne güvenen çocuk doğursun....doğalgazı döşetseymiş çocuk yapmadan önce...hiç yüz verme görüncenede...
göbek deliği dışa doğru çıkıyor ve çukurluk kayboluyor evet siyahlığa gelince çizgi halinde altta ve hafif yamuk bir çizgidir ona doğum çizgisi diyor bazıları o tam göbek deliği ile aynı hizaya yaklaştıkca doğumda yaklaşıyor anlamına geliyormuş bir nevi işaret gibi,
bayanlar 2011 şubat annelerinin ve ekim annelerinin bebeklerinin resimlerini eklemişler maaşallah hepsi çok tatlı bakması çok güzel insan bakarken direk şu merak uyanıyor ay benimki nasıl olucak kime benzicek diye, bakması güzel ama ben resim ekleme taraftarı değilim nazardan dolayı
aferin kız gel ağzını öpçem ne güzel dedin
hee bu kadının da çocuğu olcaktı dimi
edan zaten eşime kızgındım sende eklendin
doğurcam şimdi
ayy benm kafam karıştı iyice yaaa konu sahibi edan mı bukleemi yahuu karıştırdım......başım döndü girer girmez.. kızlar bu sabah yüzüm çok fena şişmiş çok korktum valla akşam salak gibi turşu yedim ondan oldu sanırım tuzludan yaa..dudaklarım aysun kayacı gibi oldu... ..
tşk ederim cnm aklıma takıldı sormak istedim niye siyah acaba diye alta doğru uzun çizgiyi duymuştum evet o da var bariz belli zaten..
Canım...
Aman sakın haaaaaaa
Birde ikiz seninkiler
Ne kadar geç o kadar iiii
oyelkencim nasılsın?.....bebekler nasıl....özledim seni..gittinmi doktora sen....?:44:....
iyiyim canım sen nasılsın bende özledim kız eskisi gibi gelmiyorsun
cuma günü gideceğim hem şeker yüklemesi yapılcak
sonuçtan çok korkuyorum
dr çok korkuttu beni şeker çıkarsa hiç iyi olmaz fln diye
sen şeker yüklemesi için biraz geçmi kaldın benmi haftasını yanlış hatırlıyorum sanki 24 hafta gibi geldi banada,
öfff yine geçmek bilmeyen sıkıcı bir gün
oyelkencim nasılsın?.....bebekler nasıl....özledim seni..gittinmi doktora sen....?:44:....
buklee ezgi valla konu sahibi omuydu senmiydin anlamadan atlamadım dimi..sinir oldumda ...eşimde yanımdaydı bugün izinli diyoki sakın vermesin altını diyo. ...bu zamanda altın kolay kolay bozdurulmaz yaaa...boşversene giden geri gelmiyo..benimde ne altınlarım gitti.....şimdi doğum parası ve işsizlik parası alcam inş doğumdan sonra asla eşime koklatmayı düşünmüyorum bilezik yapıp takıcam koluma.. ..
buklee ezgi valla konu sahibi omuydu senmiydin anlamadan atlamadım dimi..sinir oldumda ...eşimde yanımdaydı bugün izinli diyoki sakın vermesin altını diyo. ...bu zamanda altın kolay kolay bozdurulmaz yaaa...boşversene giden geri gelmiyo..benimde ne altınlarım gitti.....şimdi doğum parası ve işsizlik parası alcam inş doğumdan sonra asla eşime koklatmayı düşünmüyorum bilezik yapıp takıcam koluma.. ..
sen şeker yüklemesi için biraz geçmi kaldın benmi haftasını yanlış hatırlıyorum sanki 24 hafta gibi geldi banada,
öfff yine geçmek bilmeyen sıkıcı bir gün
28 ine kadar diye biliyorum sanki ama
yok cnm karıştırdın ben değilim söz konusu
beni kimse özlememiş ya küstüm
28 ine kadar diye biliyorum sanki ama
doğru olabilir belki bana erken yapılmıştır o yüzden uzun gelmiştir:) aramızda 2-2,5 hafta var çünkü
geçmek bilmeyen gün, burasıda olmasa hiç vakit geçmicek
ayyy evet allah korusun
iyiyim canım sen nasılsın bende özledim kız eskisi gibi gelmiyorsun
cuma günü gideceğim hem şeker yüklemesi yapılcak
sonuçtan çok korkuyorum
dr çok korkuttu beni şeker çıkarsa hiç iyi olmaz fln diye
valla cnm dün evi topla kanepe altlarını düzenle falan akşam ettim....lüzumsuz ne varsa attım..malum bebek olunca daha o kadar detaylı ilgilenemem evle diye..fortmantodaki ayakkabılarıma varana kadar düzenledim akşam ettim..akşam girdim ama kimse yoktu......ben iş yapıp çok ayakta kalınca kızlar belim çok ağrıyo tutuluyo..sizdede öylemi? yoksa benim bebekten öncede belim böyle rahatsız ediyodu ondanmı? bilmem...o karın çizgisi bendede çıktı..şaka maka bayağı yaklaşıyo doğumumuz yaavvvvv tırsıyorum ama oğlumuda özlüyorum çoookkk merak ediyrummmmmm.....kime benziiiiiii....? .
konu sahibi edan canım aklın karışmasın
güzel olmuştur şiş şiş işte ne ii
yok kız hiç güzel bişi değil ...yüzün şişmesi...ödem oluyo..oğlumda pek oynamıyo bugün korkuyorum tansiyonum çıkıp onu rahatsız eder diye..sağ olsun hemşire geçen tansiyonuna dikkat et bebek için hiç iyi değil dedi beni korkuttu salakkkk....daha mülayim bi şekilde söyle dimi yok daannnkk diye dedi ....son gittiğimde 11 8 çıktı güzeldi ama tuzlu yediğimde sabah yüzüm şişiyo..sanırım farkında olmasamda bünyem rahtsız oluyo..bi daha asla yemem ...turşu murşu yaaa.....:26:..sizlerde dikkat edin..zaten çok susadım ordan belli yani.....rahatsız oldum çookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?