2012 Şubat Anneleri

yok hiç yolda denk gelmedim yani küçük bebek olarak diyorum ama ben :)))

aralıkta gelicek herşeyi halletcek geri gidicek
ama doğum iznimde kardeşimi gönddericek
kendisi üniversiteli gençlik
müzisyen çello çalcakmış bebeğime doğumu kolay olsun diye
ablasının bitanesi

hee iyi ozaman
gelsin bakalım kardeşin
ama tecrübeli bir idaha iyi söyliyim

tamam cnm ben sana haber ederim..ne güzel birine eşin bakar birine sen....özge doğumdan sonra çalışcakmısın sen? ikizleri kim bakcak eğer çalışırsan..:44:.

canım aslında ben hem çalışmak istiyorum hem istemiyorum
yani erkek milletine yaranılmadığı için istemiyorum hemde çocukları bırakmak istemiyorum
ama 1-2 sene borçlar bitene kadar çalışsam iyi olacak
eşimde 3 kuruş maaş alıyon boşver çocukların yanında ol diyor
annem 3 çocuk bakamaz
kreş bakıcı benim maaşımı geçer zaten
büyük ihtimalle çalışmayacağım ama kenarda kendi paramın olmasını isterdim

kızlar ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım eşim pazardan geldi....çorba falan yapayım..oğlumda kıpırdamıyo zaten cnmı sıktı belki oda hareketlenir..öptüm sizi kocaman cnlarr.....yarın görüşürük akşama yazamam büyük olası..eşim evde bugün..akşamda papatyam falan var....onları izlerim...oyelkencim bencede çalışma çocuklarla ilgilen kendin...parada önemli ama işte bu yıllar bi daha geri gelmez aklın çalışıp evde kalacağına varsın paran olmasın evde dur..ama eşinin maaşı iyi değilse tbi o zaman çalış derim..inş sorun yaşamazsın cnm..buklee annen gerçekten çok düşünceli kadın öpüyorum ellerinden....ayşecim ben kaçtım öptüm senide diğerlerinide....iyi günler iyi akşamlar kızlar....

Ay canım çay istedi aslında günde 2 kulplu bardak çok açık çay içiyorum fazla içmemeye dikkat ediyorum ama canım istedi,

bayanlar karın çatlakları oluşan varmı aranızda , olmaması için ne gibi önlemler alıyorsunuz?

mesela ben bepanthol losyon sürüyorum

iyi akşamlar canım, papatyam yok o çarşamba gününe alındı akşam reklamını gördüm

HAklısın canım
Zaten okulda ve kreşte olacaklar onlar
Ben son küçük için demiştim..

Amin canım...

aysebahar
bana bırak çocuğu :)))
ama bi taraflarını ısırır yersem kusura bakmazsın artık :)

Ah aynı şehirde olsak..
Kız sende şubatta doğum yapacaksın ama..
:))))

inşallah canım kısmet artık
iyi akşamlar sana da

valla öyle bir topik olucaktır mutlaka ama ben nazardan korktugum için eklemeyi düşünmüyorum öyle

bende nazardan çok korkarım..

Kızlar ya bu msjı berfinbilgen yazdı ama nasıl ben yazmışım gibi oldu yaaaaaaa
Ben sadece bende nazardan korkarım dediydim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…